فلیپس بخر اصلشو
فلیپس بخر اصلشو
بیشترین تفاوت مدلهای نزدیک به هم در باطری و شارژر هستش
سلام من یک ماشین اصلاح برای بدن میخوام
یکی از دوستان به من ماشین اصلاح
Philips TT2030
را به من معرفی کرد. من یک ماشین اصلاح میخوام که به راحتی بتونم زیربغل و پایین تنه رو اصلاح کنم
من تو یه کلیپ خارجی یه ماشین اصلاح دیدم که دنبال همچون چیزی میگردم که طرف راحت زیر بغل و پایین تن خودش رو با صابون کفی کرد بعد مثل ژیلت از این ماشین اصلاح استفاده کرد و به راحتی اصلاح کرد
اگه کسی میتونه یه کمکی بکنه دیگه
اینم ایدی یاهوم هست اگه تو یاهو بگه که دیگه شرمنده کرده من رو
eshnayder_69@yahoo.com
سلام، چرا lv65 نمیگیری که هم جدیدتره و هم سنسور تشخیص ضخامت داره؟ تنها فرقشم با lv95 دستگاه شستشوهه
ممنون از پاسختون
سنسور تشخیص ضخامت کاربردش چی هست ؟
پس LV65 بگیرم ؟ 6 تیغ هست دیگه ؟
ممنون
هم این و هم lv61 پنج تیغ هستند
برای آشنایی با سنسور هوشمند میتونین لینک زیر رو مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده میخوام یک دستگاه اصلاح بدن بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
میخوام پا رو مثل شیشه صاف کنه.. و به پوست آسیب نزنه...
* ژیلت اصلا نمی خوام.
* اپیلاتور به خاطر عوارض بدی مثل لک و موی زیر پوست نمی خوام.
* موبر به خاطر بوش که حموم رو پر میکنه نمی خوام.
* لیزر هم ریسکش رو نمی پذیرم، چون هنوز عوارض دراز مدتش مشخص نیست.
پس ظاهرا تنها انتخاب من ماشین اصلاح هست
به نظر شما چه ماشین های اصلاحی عالی هستند؟
قیمت هم حدود 500 مد نظر بنده هست؛ البته اگر مورد خاصی باشه قیمت هم برام مهم نیست.
با تشکر
Last edited by anet311; 26-06-2014 at 21:58.
سلام.به نظرتون بین Philips RQ1250 و Panasonic ST25 و Panasonic LF51 کدامیک از نظر دوام قطعات و کیفیت اصلاح بهتر است؟آیا سنسور هوشمند که در ST25 وجود دارد آنقدر تاثیر دارد که باعث برتری کیفیت اصلاح نسبت به LF51 شود یا نه؟نظرتان راجع به ریش تراش Philips RQ 1250 چیست؟ممنون
کسی از دوستان نیست که ما را راهنمایی کنه و تجربه اش را با ما در میون بگذاره؟سلام.من سال 88 یه ریش تراش پاناسونیک 3 تیغه نانو مدل ES8232 ساخت ژاپن گرفتم و تقریبا دو روز یکبار استفاده میکردم.به تازگی توری فویل روییش به اندازه حدود 4-3 میلیمتر سوراخ شده.وقتی به نمایندگی آژند سرویس اصفهان مراجعه کردم گفتند توری و قاب رویی این مدل موجود نیست اگر هم باشه قیمتش حدود 160 هزار تومنه همچنین قیمت تیغه هاش حدود 85 هزار تومنه (مجموعا حدود 250 هزار تومان).البته تیغه هاش آنچنان کند نشده که قابل استفاده نباشه ولی سوراخ روی توری فویل کم کم داره پیشرفت میکنه و کمی باعث سوزش پوست خصوصا زیر گلو میشه.حالا دوستانی که ریش تراش فیلیپس داشتند ممکنه بفرمایند که توری و تیغه های ریش تراش آنها بهد از چند سال و با چند بار استفاده در هفته واقعا احتیاج به تعویض پیدا کرده و قیمت و موجودیت قطعاتش در بازار چطوره؟البته منظورم چیزی که تو دفترچه راهنماش نوشته نیست و عملیشه.ممنون از توجه دوستان
پاناسونیک چه ربطی به فیلیپس داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)