اگه قراره با کسی ازدواج کنید اما هنوز جواب مشخصی از طرف مقابل نشنیدید هیچوقت موض.ع رو علنی نکنید
چون اگه رابطتون به هم بخوره کسانی که از موضوع خبر دارن فکر میکنند که طرف شما رو نخواسته و این براتون بد میشه
اگه قراره با کسی ازدواج کنید اما هنوز جواب مشخصی از طرف مقابل نشنیدید هیچوقت موض.ع رو علنی نکنید
چون اگه رابطتون به هم بخوره کسانی که از موضوع خبر دارن فکر میکنند که طرف شما رو نخواسته و این براتون بد میشه
اگه از بچگی همیشه کنار خانواده بودین و ازشون زیاد دور نشدین و احساس میکنین وابسته هستین,چنانچه واسه ی دانشگاه رفتن, امکانشو دارین که به یه شهر دیگه برید و اونجا زندگی کنید حتما این کارو بکنید. شاید خیلی سختی بکشید ولی اونقدر تجربه بدست میارید که واقعا ارزشش رو داره. چیزایی که فکر میکنین بلدین و همینطوری هم از پس بر میاین ولی وقتی تو موقعیتش قرار بگیرین متوجه میشین روی پای خودتون ایستادن و مسئولیت واقعی چیه. در کنارش میتونه انقدر بهتون خوش بگذره که تک تک روزهاش بشه بهترین روزهایی که داشتین و توی هیچ مرحله از زندگیتون تکرار نمیشه.
زیاد طول نمی کشه تا بفهمی ، ورود به هر رابطه ای ، نمی تونه تنهایی هات را پر کنه ...
اگه میخواین یه فرد کم انتقادی باشین و همش از خوبیهاتون و نوع رفتارتون تعریف کنن و بطبع تو زندگی مشترکتون موفق باشین
هر چند گاهی به پدر و مادرتون بگین که کجای رفتار من اشتباه بود یا بگین که ازتون انتقاد کنن. چون واقعا انتقادشون دلسوزانس اگه سعی کنین انتقاد پذیر باشین و انتقادات را در خودتون اصلاح کنین میشین الگوی دیگران و یه فرد موفق در روابط اجتماعی و معاشرتی .
من دارم اینکارو انجام میدم سخته چون همه جوونا غرور دارن اما اگه واقعا انجام بدین وخودتونو اصلاح کنین واقعا یه فرد عالیی میشین![]()
زمستانی سرد،کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه.
گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند.
زمستان تمام شد و کلاغ مُرد! اما جوجه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:
آخی...خوب شد مرد،راحت شدیم از این غذای تکراری!!!
.
.
.
حالا حکایت ما همینه.
برای خیلی ها که بیشتر دل میسوزونی، بعدا حس میکنند وظیفه ات بوده، طلبکار هم میشن.
آدم های اطرافتون رو با دلسوزی و محبت زیادی و مدام یکطرفه یاد کردن پر توقع نکنین، چون یه ذره به خاطر مشکلات کم بذارین، تبدیل به کینه و نفرت میشه.
فید هام رو چک میکردم به این مطلب رسیدم ، به نظرم قدیمیه ولی مطالب جالبی توشه که اگر کمی تامل کنیم روشون قطعا زندگی بهتری خواهیم داشت .
اونهایی که نظر خودم رو بیشتر جلب کردن با رنگ متفاوت متمایز کردم .
محتوای مخفی: مشاهده مطلب
Last edited by milad_gta; 08-06-2012 at 23:52.
دیشب داشت بازی چک و روسیه رو نشون میداد.خوب من پیش بینیم این بود که چک برندس اما اتفاقی که افتاد برعکس پیش بینین بود اونم چی روسیه 4 بر 1 پیروز شد
واقعا زندگی هم همینه و قابل پیش بینی نیست و ممکنه به هزار دلیل اتفاقاتی بی افته که حتی فکرشم نمیکردیم
هرکسی پتانسیل خراب کردن شما رو داره پس هر حرفی رو به هیچکس نزنید..
سر امتحان اگه وسط حل شک کردین یا کلا خواستین یه سوال رو با روش دیگه یا دوباره حل کنید همون اول اونایی رو که نوشتین خط نزنید وسط کار یادتون بره چی به چی بود!
اول راه حل جدید رو بنویسید از نوشته قبلی تون هم کمک بگیرید آخر کار چیزایی که اضافس رو خط بزنید
هیچ وقت واسه تلاش کردن دیر نیست
همیشه هدف داشته باشید تو زندگی
واسه کنکور کم کاری نکیند که تو ایران یکی از مهم ترین قسمت های زندگیتونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)