بچه ها ابن کارای کارلوس مویا چطورن ؟ قیمتشون که خوب مناسبه 16 تومنموندگاری و کیفیتشون در چه حدیه ارزش خرید دارن ؟
بچه ها ابن کارای کارلوس مویا چطورن ؟ قیمتشون که خوب مناسبه 16 تومنموندگاری و کیفیتشون در چه حدیه ارزش خرید دارن ؟
بین این دو تا میتونم بگم که اون کار اولی یعنی Legend بوش رمانتیک تر از این دومیه است...کار Elegante اش هم اگه دنبال کار رمانتیک هستی بد نیست...اما فقط یه چیزی رو باید حتما بهت بگم و اون اینه که مواظب باش بیشتر از 30 تومن بهت نندازن....متاسفانه اون کار Legend رو الان تو بازار با کمال وقاحت دارن 40 به بالا میفروشن که حداقل 20 هزار تومن به طرزی کاملا نا جوانمردانه روش سود کشیدن...اگه بتونی 25 گیر بیاری میتونم بگم قیمت استاندارد خریدی...برای همه کاراش البته همین قیمت بیشتر نباید بشه....اگه جایی میخوای که کاراشو به قیمت مناسب بهت بده برو خیابان انقلاب خیابان جمالزده رو یه 100 متر بری بالاتر نبش اولین کوچه دست چپ یه فروشگاهی هست که همه عطراشو از جمله کارای امپر رو با قیمتی کاملا منصفانه میفروشه.
من اگه باشم برای دعوا Polo Double Black میزنم و بعد آهنگ Relentless, Reckless Forever رو میذارم گوشم تا دعوا رو ببرم....اگه گفتی مال کیه؟؟؟
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
من مدل های Dark temperature و Africa رو داشتم که به همراه Instinct 3 تاشونو جزو بهترین کارای Axe میدونم به خصوص Africaرو
دوستان من یه ادکلن میخوام که به شدت بوی توتون و پیپ و سیگار از این چیزه بده...بیشتر دلم میخواد بوی توتون پیپ بده اما هر جا میرم هی این کاپیتان بلک کذایی رو بهم معرفی میکنند...والا به نظرم این کاپیتان بلک اصلا بوی توتون پیپ نمیده....کسی ادکلن بهتری که قشنگ بوی توتون درستو حسابی بده سراغ نداره؟؟؟
والا یه دونه Royale جعبه فلزی چینی هست که قیمتش 7 تومنه به نظرم اون خیلی بیشتر از کاپیتان بلک بوی توتون پیپ میده.
بازم خواهشا کسی چیز بهتر سراغ داره بهم بگه....بوی توتون درست و حسابی میخواما...یه جوری که انگار 10 تا پیپ رو با هم کشیده باشی پیرهنت قشنگ بوی دود پیپ گرفته باشه...
دوستان کسی با این ادکلن به نام Rich Man که مال شرکت Yves De Sistelle هستش آشنایی داره بهم بگه بوش چطوره و تو چه مایه هاس؟؟؟ارزش خریدن داره و کار با کلاسی به حساب میاد؟؟
![]()
ممنون از این جایی که آدرس دادید میتونم 25 اینا گیر بیارم؟
چون یه نفر هست به همین قیمت 25 و اینا میفروشه ولی با هزینه پستش حدود 28 اینا می افته برام..
اگه اون مغازه همون قیمت استاندارد رو میده دیگه الکی پول پست ندم..
آره اونجا قیمتش خوبه همین 25 تومنه چونه بزنی کمترم میده تازه...اگه حالا 28 ام بیافته باز می ارزه به اون 40 تومنی که اون لامصبا میدن.
گرفتی بعدا بیا بگو ازش راضی بوی یا نه؟
دیروز یه ادکلنه 2men تست کردم .یادم نیست اسمه شرکتش رو .ولی اماراتی بود.بویه خوبی داشت.قیمتش
هم 14 تومن بود.
کارهایه امپر بالایه 20 تومن نمیارزه.این صد دفعهمن بهترین کارش که ممورایز هست رو 19 تومن حاظر
نیستم بگیرم.بهترین اماراتی هم بیشتر از 15 نمیارزه.
خب مگه 20 تومن جایی هست؟ فکر کنم 25 ارزون ترین باشه نهایت به قول دوستمون چونه بزنیم 22 اینا بدن!
شما همه کارهاشو تست کردید که میگید بهترین کارش ممورایز هست؟
من میدونم ادکلن اماراتی چیز شاخی نیست ولی یه ادکلن دم دستی میخوام که توی دانشگاه و اینا بزنم..نمیخوام هر دفعه میرم بیرون ادکلن 60 تومنی بزنم..پرسیدم گفتن امپر بوهاش خوبه..
خب چطوریه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)