من 5500 (سکه س تومنه دلاره پوینته؟!حالا هر کوفتی هس)دارم
باهاش چی میخرن؟
از کجا میخرن؟
من 5500 (سکه س تومنه دلاره پوینته؟!حالا هر کوفتی هس)دارم
باهاش چی میخرن؟
از کجا میخرن؟
ایول مثل خودمی . من از کمباتهای اولی عاشق اسکورپیون بودم بیشتر به خاطر زنجیرش و جابه جاییش . نوب هم که کلا به نظرم مال نوبهاست مثل خودمچون یکی دیگه رو اکثرا به جای خودش میفرسته تو زمین واسه همین حال میده .
البته Smoke رو هم پیشنهاد میکنم بازی کنی که توی جابه جایی سریع تر از اون ندیدم . کسی هست از smoke بتونه سریع بره اینور صحنه و باز برگرده ؟
من عاشق شخصیت اسموک و نوب و ربتایل هستم تو این ورژن....ارماک هم خیلی قاطع هستش...رین هم که شخصیت اصلیمه...ربتایل خیلی کنده...سایراکس هم دوست دارم...
کابال هم سرعت بالایی داره که باعث گیج شدن حریف میشه.(البته فقط دز یک فن سرعت بالایی داره)
من توی نسخه های قبل شخصیت اصلی که برمیداشتم بیشتر همین ارماک بود اما تو این نسخه خیلی کندش کردن و بیشتر شبیه sorcerer هست تا نینجا .
راستی مگه رین خودش جزو مورتال کمباتی ها نیست ؟ پس چرا توی اون 4 نفر قرار داره ؟
بدی کابال تو این نسخه اینه که خیلی کمبوهای کندی میزنه
لباس نينجايي شو ديدي ارماك رو؟
اون تقسیم بندی بیان کننده منظور خاصی نیس،راستی مگه رین خودش جزو مورتال کمباتی ها نیست ؟ پس چرا توی اون 4 نفر قرار داره ؟
فقط چون این 4 تا شخصیت ها کم کم به صورت dlc به بازی اضافه شدن، این بود که اینطوری شد.
بچه ها روی pc خوب اجرا میشه؟
نسخه ش تبدیلی نیست؟
اگه هم پورت باشه پورت خوبیه و فقط توی بعضی stage ها بازی کند میشه و البته لگ و ... نداره . احتمالا پچی چیزی بیاد واسه این مشکل .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)