خوب چرا ایشون یک روتر مثل ASUS N16 یا N13U نمیگیرن؟
میتونن کابل یو اس بی هارد رو به روتز وصل کنن و از اطلاعات هارد بصورت لن و وایرلس استفاده کنن.تازه کلی امکانات دیگه هم داره!
خوب چرا ایشون یک روتر مثل ASUS N16 یا N13U نمیگیرن؟
میتونن کابل یو اس بی هارد رو به روتز وصل کنن و از اطلاعات هارد بصورت لن و وایرلس استفاده کنن.تازه کلی امکانات دیگه هم داره!
بسیار بسیار ممنون دوست من . از وجود همچین روتری اطلاع نداشتم .![]()
سلام
آقا لطف میکنین قیمت My passport essential -portable و free agent geoflex رو بدین 1T البته. اگه هارد Desktop خوب از WD هم میشناسین ممنون میشم با قیمت معرفی کنید .
برای آخر هفته میخوام یکی از پایتخت بگیرم .
مریس دوست عزیز
قیمت این مدل چنده ؟
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
ممنون عطا جان
بهتر نیست به پیشنهاد آرش فکر کنم ؟
Last edited by ssoohheeiill; 02-07-2011 at 11:52.
سلام به اساتید محترم
من هارد (وسترن دیجیتال مای بوک اسنشیال 1TB) دارم
که ۲تا پارتیشن داره
میخوام ۱کی از پارتیشنهارو قفل بذارم
نمیدونم چهجوری باید قفل گذاشت؟
اگر هاردو به سیستمهای دیگه وصل کنم اون پارتیشن قفل هست؟
این نرمافزارها داخل هارد بود:
![]()
خواهش میکنم دوست من .
پیشنهاد ArashMiniStar بسیار عالی هست و مخصوصاً که هزینه اش کمتر میشه ، ولی چیزی که ذهنم رو کمی مشغول کرده این هست که اینترفیس usb2 سرعت بالایی نداره و نمیدونم جوابگوی اینهمه دستگاه هست یا خیر در صورتی که یکی از خصوصیت مدل My Book Live عملکرد و سرعت بالا در حدود 100 MB/s هست .
این نمودار رو که از سایت وسترن گرفتم گویای همه چیز هست . سرعت usb2 که حدود 30 مگابایت هست (که واقعا همینطوره) در مدل My Book Live به 100 مگابایت میرسه .
راستی اسمم عطاست !!!![]()
سلام دوست من
شما باید نرم افزار WD SmartWare رو نصب کنین و پس از نصب برنامه ، روی کله آدمکه در system tray هست راست کلیک میکنین و سپس WD SmartWare رو کلیک میکنین و سپس در قسمت setting روی setup driver کلیک میکنین و سپس روی security کلیک میکنین و پسورد میذارین .
نکته بسیار مهم : اگر به هردلیل پسورد رو فراموش کنین باید هارد رو بندازید دور
نکته دوم : روی هر سیستمی که وصل کنین تا پسورد وارد نشه قفلش باز نمیشه .
ضمنا من فکر میکنم که کل هارد رو قفل میکنه نه فقط یک پارتیشن . (شما امتحان کنین اگر غلط بود بگید)
![]()
فکر نکنم دیگه بشه کاریش کرد!!
فقط تنها راه صبر کردنه!!
اگه ایشون مودم N13U رو بگیرن یه مشکلی خواهند داشت و این هست که اگر بخوان با کابل LAN از اطلاعات هارد برایشان مشکل پیش خواهد آمد! اینطوری بگم که چون این مودم از نوع 10/100MBps پشتیبانی میکنه پس 100 تقسیم بر 8 کنیم 12.5 مگابایت بر صانیه خواهد شد که سرعت کابل یو اس بی 2 حدودا 2 برابر این هست!
ولی مدل جدیدتر این مشکل رو نداره.
یه موضوع دیگه هم هست که باید درایو ها رو با فرمت خاصی فرمت کنند.
الان میگردم تاپیک مربوطه رو پیدا میکنم.
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
ایناهاش اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی اینکه باید هار د رو به فرمت EXT2.EXT3 در بیاریم . و مثلا فیلمهای HD که حجمی بیشتر از 5 گیگ دارند نمیتونند در فرمتها FAT شناخته بشوند.
خوب حالا ما باید این فرمت EXT2 ویا EXT3 رو انجام بدهیم.
ممنون ، این بحث برام جالب شده !!!
چندتا سوال
1. راجع به مدل جدیدتر روتر که مشکل کاهش سرعت نداره گفتید . اسم و مدل روتر مورد نظر چی هست ؟؟؟
2. آیا روتری هست که usb3 ساپورت کنه ؟؟؟
3. آیا روتری هست که فرمت NTFS هارد رو بشناسه و بتونه با فرمت مورد نظر کار کنه ؟؟؟
ویرایش :
در مورد سوال سوم روتر Linksys E4200 میتونه فرمت NTFS رو شناسایی کنه و اونو به اشتراک بذاره ، اما اینکه میتونه مثل مدل N13U بعنوان دانلودر عمل کنه یا نه خبر ندارم باید بیشتر تحقیق کنم !!
Last edited by ata.royalfalcon; 01-07-2011 at 11:57.
قیمتی که از سایت زیر گرفتم
WD 1TB My Passport Essential SE یک ترابایت به قیمت ۱۳۹,۰۰۰ تومان
FreeAgent® GoFlex™ 1TB USB 3.0 یک ترابایت به قیمت ۱۳۹,۰۰۰ تومانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها مدل دسکتاپی وسترن هم My Book Essential هست (کلا تنوع مدلهای معمولی دسکتاپی وسترن خیلی محدوده !!!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش هم ۱۰۵,۰۰۰ تومان برای یکترابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 03-07-2011 at 17:45. دليل: تغییر قیمتها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)