دوستان اگه [x^2]=[x^3] باشه
بید نتیجه گرفت x در چه بازه ایه؟
دوستان اگه [x^2]=[x^3] باشه
بید نتیجه گرفت x در چه بازه ایه؟
منظورت از ] و [ براکته؟
اگه منظورت اینه x بین بازه صفر تا فرجه سوم 2 قرار میگیره.
موفق باشین.
88/4/24
راه تشریحی نداره؟
منظورم فقط توان 3 نیست
هر توان فردی
سوالمو اینجوری صلاح میکنم
[x]=[x^2k-1]
میدونیم که برای به دست آوردن نمودار تابعی مانند [x^2k-1] از روی نمودار تابع x^2k-1 کافیه که نمودار x^2k-1 رو روی خطهای افقی y=c که c ها اعداد صحیح هستند رو به سمت پایین تصویر کنیم. برای مثال: y=x^3 و در x>0:
که به ترتیب نقاط تو خالی عبارتست از : 1 ، فرجه سوم 2 ، فرجه سوم 3 ، فرجه سوم 4 و ....
حال در حالت کلی برای هر توان فردی مثل 2k-1 این نقاطی که در اونها گسستگی داریم عبارتند از:
1 ، فرجه 2k-1 ام 2 ، فرجه 2k-1 ام 3 و ...
حال در رابطه تساوی[x]=[x^2k-1] واضح است که بازه مشترک عبارت است از منفی فرجه 2k-1 ام 2 تا مثبت فرجه 2k-1 ام 2.
در حالت کلی تر و هنگامی که داریم :
در صورتی که m از n بزرگتر باشد و هر دو فرد باشد بازه جواب از منفی فرجه m ام 2 تا مثبت فرجه m ام 2 است.
موفق باشین.
88/4/24
بفرما اینم یه سوال دیگه از همین دست.
این سوال رو توی یه نظرسنجی علمی از بچه های پیش دبستانی پرسیده بودن و جالب بوده که تقریبا همه ی اونها درست جواب دادن.
سوال اینه:
اگه فرض کنین که شکل زیر مینی بوسی باشه که شماها رو تا مهد کودک میاره و الان هم در حال حرکت باشه به سمت چپ در حال حرکته یا سمت راست؟
نظر شما چیه؟
لطفا با ذکر دلیل پست بدین.
نکته : اگه تو شکل کمی عدم تقارن میبینین اونو به حساب نقاشی ضعیف من بذارین و شکل رو کاملا متقارن در نظر بگیرین.
موفق باشین.
88/4/24
یه سوال که جوابشو خودمم نمیدونم ( اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.) :
در صفحه 8*8 شطرنج اگر فقط یه مهره ی اسب داشته باشیم آیا میتوان با حرکت L مانند اسب طوری در صفحه ی شطرنج حرکت کنیم که همه ی خانه های صفحه فقط و فقط یکبار مهره در درونشان قرار گیرد؟
و
و
و ...
----------------------------------
سوال دوم: آیا جواب دادن به سوال قبل به اینکه اسب در حرکت اول در کدام خانه واقع شده است بستگی دارد یا خیر؟
موفق باشین.
88/4/24
سوالات باحال بودن شاد شدم گفت بیام راهنماییت
1.آره میشه برای هر مربع بزرگتر از 4*4 میشه. ولی اگر فرد باشه تعداد بوضوح به خونه اولش برنمی گرده چون مثلا تو 5در 5 اگر از سیاه شروع کنه در هر حرکت رنگ عوض میکنه و بعد از 24 حرکت دوباره میاد تو سیاه.
2. نه حداقل برای 8*8 لزومی نیست. چون تو خیلی از این راهها به خونه اصلیت ( در مورد تعداد زوج) بر می گردی. بنابراین یه دوره و فرق نداره تو از کجا یک دور رو شروع کنی. ولی در مورد فردها نمی دونم،
یه نکته اینکه این لینک رو هم ببین، تعداد راهها رو هم ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by yugioh; 16-07-2009 at 11:24.
من قبلا این سوال رو دیدم... چه کنم؟ بگم؟ فکر کنم روی اینترنتم به وفور یافت بشه! من خودم اینو توی همین سایت انجمن متفرقه دیدم![]()
be samte chap chon ke daresh samte rasteshe
خوب شاید داره دنده عقب میره!
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)