تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 451 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من وقتی فلش مموری رو وصل میکنم توی مای کامپیوتر چیزی نمیاد که فلش رو باز کنم. باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟
    فلش رو تست کردی که سالمه هست یا نه ؟

بعدشم من به پورت یو اس بی تری زدم یه سری. مال دوستم بود. مارکش هم کینگستون بود. درست کار نمیکرد ولی باز میشد. به یو اس بی تو ها بزن.
    یه چیز دیگه. وصلش کردی یه ریاستارت بزن و برو تو بایوس مادر بورد ببین اصلا اسمش رو میاره و شناخته یا کلا فلشت مشکل داره و نمیاد.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    سوالم این بود که وقتی شارژ باطری فول شد و درحالی که لپ تاپ روشن هست داره کار میکنه اگه باطری را در باریم آیا به لپ تاپ یا باطری آسیبی میرسه یا اصلا فرقی نمیکنه؟
    ممنون میشم اگه به صورت کامل و علمی جواب بدید.
    معمولا لپ تاپ ها اینجوری هستند که وقتی باتری و آداپتور با هم وصله باتری هی شارژ میشه و میرسه به صد درصد. بعدش برق آداپتور قطع میشه و باتری مورد استفاده قرار میگیره تا برسه به یه درصد خاصی که بسته به نوع لپ تاپ متفاوته و مثلا میاد رو 80 درصد. دوباره آداپتوره وارد عمل میشه و این سیکل تکرار میشه.

این چیزیه که من یه جا خونده بودم.

باید رو این حرف تحقیق کنم بعدا. به نظرم من منطقی نیست. چون هی شارژ و دشارژ شدن عمر باتری رو کم میکنه.

تازه اینجا که این رو نوشته بود هم همین کاهش عمر رو اشاره کرده بود و گفته بود که به دلیل همین مشکل باید باتری رو موقع کار با آداپتور دربیاریم که این جوری نشه.
    یکی از دوستانم لپ تاپ دل داره و همیشه همین کارو میکنه !!!! من هم واسه این دیده بودم اون هم اینکارو میکنه شک نکرده بودم ولی الان به شک افتادم. آخه کارخونه ی سازنده واسه چی باید یه سیکل شارژ و دشارژ بزاره ؟؟؟ مثلا که چی ؟؟؟ خوب میتونه تنظیم کنه وقتی آداپتور وصله برق با آداپتور تامین بشه و خلاص.

تازه من وقتی با لپ تاپم کار میکردم فکر کنم همیشه داغ بود و این معنیش اینه که همیشه داشت آمپر میداد که لپ تاپ کار کنه. پس باتری وارد کار نمیشده. لپ تاپم برگرده تست میکنم. تو وب هم باید بسرچم ببینم قصه چیه .

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فلش رو تست کردی که سالمه هست یا نه ؟

بعدشم من به پورت یو اس بی تری زدم یه سری. مال دوستم بود. مارکش هم کینگستون بود. درست کار نمیکرد ولی باز میشد. به یو اس بی تو ها بزن.
    یه چیز دیگه. وصلش کردی یه ریاستارت بزن و برو تو بایوس مادر بورد ببین اصلا اسمش رو میاره و شناخته یا کلا فلشت مشکل داره و نمیاد.

فلش روی پی سی کار میکنه و سالمه ولی روی لپتاپ کار نمیکنه، تازه فلش ذوستم رو هم امتحان کردم نمیشه.
    عکس از device manager:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند ساعت پیش روشون علامت زرد نبود ولی الان هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ببخشید دوستان میشه بگین تفاوت بین ان82 و این ان61 در چیه؟قیمتشون چقدر فرق داره؟

شرمنده انگار شر روشن کردم !!!!
    تا حالا دو نفر دیگه هم پیغام خصوصی دادن میگن این مدل ان 82 مزیتش چیه. ببینید هر دوش به نظرم خوبه. فقط اگه مانیتور 17 نمیخواین و گرافیکش هم کم اهمیت تره من گفتم ان 82 هم بد نیست. من از لپ تاپ خودم کاملا راضی هستم. مانیتور بزرگش رو واسه نقشه کشی و ... لازم دارم. سنگینه و باتریش ضعیف تر از ان 82 هست و گرافیکش هم بیشتر آمپر میکشه درست ولی من که راضی هستم.

تو لینک زیر که قیمتاش معمولا یه 30 40 تومنی از پایین ترین قیمت بازار بالاتره میتونین دو مدل از n82 و n61 رو ببینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این یکی هم قیمت هاش بالاتره و تازه ان 82 گرونتر از ان 61 هست !!!

کد:
    البته من رفتم بخرم دیدم با یه کانفیک مشخص قیمت تو بازار رضا نهایتش 1450 بود و تو بازار ایران اون طبقات بالایی که اشباح زندگی میکنن و خطرناکه مینیمم قیمت تا 1330 هم بود !!!!!!!!!

مقایسه ی دقیق تر میکنم خودتون قضاوت کنید:

سی پی یو: هر دو یکی هست

رم: مال ان 61 باس 1333 هست و مال ان 82 باسش رو ندیدم چنده. فکر کنم همون 1333 باشه. تو سایت ایسوس که همین ان 61 رو هم زده 1066 !!
    کد:
    به هر حال هر دوش خوبه. خیلی هم تاثیر بالایی نداره تو کارا. شاید 3 4 درصد موثر باشه ولی فکر کنم هر دو باسشون 1333 هست و یکی هستند.

هارد: مدلهای 640 گیگ هردوش با دور 5400 وجود داره. مدل 500 گیگ ان 61 با دور 7200 رو دوستان گیر آوردند ولی کم گیر میاد. نمیدونم 500 گیگ با دور 7200 واسه ان 82 هم تو بازار هست یا نه.

خب هارد 7200 سرعتش تو رید و رایت حدود 1.33 برابر هارد 5400 هست. اگه گیر بیاد به نظرم بد نیست 140 گیگ شرفیت رو بی خیال شیم که سرعت کپی و .... بیشتر بشه.

مانیتور: خیلی کیفیتشون خیلی فرق نداره ولی اندازه ی ان 61 17 اینچه و مال ان 82 14 اینچه. بسته به کاربرد باید تصمیم گرفت ولی ان 61 بزرگتره و بهتره.

گرافیک: ان 61 5730 ای تی آی داره و ان 82 گرافیکش 335 انویدیاست.

تو بازیها ان 61 20 درصد سریعتره.

دمای ان 61 حدودا 15 درجه بیشتر از ان 82 هست. موقع بازی دمای ان 61 به 95 هم میرسه و دمای ان 82 حدود 75 تا 80. البته در شرایطی که اتاق 25 درجه باشه و خنک کاری هم خوب نباشه. در واقع شرایط بد باشه. اینجا برنده ان 82 هست.

در مورد رندر کردن فیلم با نرم افزارها کیفیت انویدیا با استفاده CUDA بهتره و تصاویر شارپ تری داره و مات شدگی هم کمتر از ای تی آی هست. ای تی آی هم با تکنولوژی ATI Stream سابق یا ّFirestream کنونی تو این زمینه قدرت نمایی میکنه ولی تصاویرش مات تر میشه. تو کیفیت انویدیا برنده هست پس ان 82 کمی جلوتره.

سرعت رندر در هر دو مورد به نرم افزار مورد استفاده و رزولوشن کلیپ و ... وابسته هست و گاهی انویدیا برنده هست و گاهی ای تی آی. در کل ای تی آی کمی جلوتره و برنده میشه پس ان 61 برنده هست ولی دقت کنید که ای تی آی کمتر تونسته تو نرم افزارها جا باز کنه ولی نرم افزارهای خوبی هستند که هر دو مورد رو استفاده میکنن.

در مورد دیکد تصاویر و کیفیت پخش کلیپ ها و فیلم ها هر دو تکنولوژی ATI Avivo و Nvidia Pure video نسبت به حالتی که شما با سی پی یو فیلم رو پخش میکنی برتری کامل داره. در واقع کیفیت رنگ و نویزهای تصویر و شارپنس لبه ها و دیاینترلیس کردن با استفاده از کرات گرافیک بالاتر میره. برنده ای تو این مسابقه نداریم. تو تامز هارد ور سرچ کنین یه مقایسه ی کامل بین این دو مورد بوده و مطلب رو با توجه به اون سایت میگم و خودم به این دقت تست نکردم. هر دو لپ تاپ خوب و برابر هستند. البته انویدیا تو نرم افزارهای بیشتری جا باز کرده ولی به هر حال پلیرهای خوب هر دو رو استفاده میکنن.

سیستم کنترل کلاک برای کاهش مصرف انرژی باتری رو قبلا اشاره کردم. کلاک هسته و مموری در مورد انویدیا با استفاده از Nvidia Optimus حدود 6 برابر کم میشه . آپتیموس بسته به نیاز خودش کلاک رو تغییر میده و کاری به ما نداره. مثلا بازی رو اجرا میکنی و قدیمیه. ورتیکال سینکرینایزر رو که فعال کنیم فریم ریت 60 تا بالاتر نمیره. خب دی نتیجه انویدیا میاد کلاک رو اون قدر میبره بالا که به 60 برسه و دیگه بالاتر نمیبره.
    برای ای تی آی با استفاده از تنظیم دستی تکنولوژی ATI power Play ورژن هفت که برای 5730 وجود داره تا نصف کم میشه. شما وقتی باتری استفاده میکنی میزنی فرکانس نصف میشه و گرافیکت انگار نصفه کار میکنه. نمیشه اتوماتیک بگی من بازی رو باز میکنم عادی باش و وقتی بستم کلاک رو نصف کن. میتونی بگی وقتی باتری وصله چه جوری باش و وقتی آداپتور وصله چه طور باش.
    برنده کاملا مشخصه. انویدیا خوب جلو افتاده و ان 82 بهتره.

در مورد مزیت نسبی CUDA در برابر stream بعدا فرصت بشه توضیح میدم.

تو کارت گرافیک در کل برنده نداریم ولی من انویدیا رو انتخاب میکنم چون واسه بازی نمیخوامش.

باتری: باتری 8 سلولیه ان 82 نسبت به باتری 6 سلولیه باید بیشتر دووم بیاره. هر دو 4400 میلی آمپر ساعت هستند. مصرف برق ان 82 احتمالا 10 15 وات کمتر از ان 61 باشه اون هم واسه اینکه گرافیک و مانیتورش کم تر برق رو مصرف میکنن. طول کاری باتری وقتی به سیستم کار بسپریم در مورد ان 82 فکر کنم یه 15 20 دقه بیشتر باشه. ان 61 حدودا یه ساعته خالی میشه. ان 82 هم حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه. هر دوشون خیلی زود تموم میکنن باید برن شارژ بشن. برنده ان 82 هست.

وزن: وزن ان82 حدود 2.2 کیلو هست و ان61 حدود 2.7 کیلو. با آداپتور و باتری و ... فکر کنم میشه 3 کیلو. نیم کیلو فرقشونه. کم حجمی ان 82 واسه کسانی که این ور اون ور میرن خیلی خوبه. من که وزن بالاتر ان 61 رو به خاطر داشتن مانیتور بزرگش تحمل میکنم ولی کلا به نظرم زیاد هم سنگین نیست.

پورتها: ان 61 پورتهای بیشتری داره. یه پورت Express card داره که نمیدونم واسه چیه !!! یه پورت دیجیتال هدفون
    Headphone-out jack S/PDIFهم داره. پورت لن واسه شبکه هم داره که ان 82 نداره. یه سوییچ داره که باهاش میشه لن وایرلس و بلوتوث رو خاموش کرد که ان 82 نداره.
    پورتهای مهم دیگه مثل یو اس بی تری و هدفون و میکروفون و کامپوننت رو هر دو دارن.

دیگهههههههههه
    : دیگه کیبورد و تاچ پد و اینارو نمیدونم. از دارندگان باید پرسید.

آقا خریدین جاتون همین جاست ها !!! نرین خونه ی مردم !!!!

6. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

درمورد CUDAیه چیزایی رو باید بگم.

این لغت مخفف Compute Unified Device Architecture هست و برای این مورد استفاده قرار میگیره که تعداد زیادی پردازش رو به طور موازی با استفاده کارت گرافیک انجام بدیم. راحت ترین کاربردش تو رندر کردن بوده و اولش تو همین زمینه تست شد. سی پی یو همیشه یه پردازش با سرعت بسیار بالا رو انجام میده ولی گرافیک میتونه پردازش های موازی با سرعت کم رو به خوبی انجام بده.

الان کودا رو تو رندر کردن توسعه دادن و به جاهای مناسبی رسیده. حتی شما اگه متلب کار کرده باشید جالبه بدونید یه چیزی به نام GPUMAT وجود داره که میشه دولپ کرد و برای استفاده از گرافیک های انویدیا تو متلب و افزایش سرعت پردازش و محاسبات ازش استفاده کرد. سایتش یادم رفته شرمنده.

رقبای کودا سه مورد هستند. stream ای تی آی که با گرافیک های ای تی آی کار میکنه.
    OpenCL که مثل OpenGL و OpenAL که تو کارای گرافیکی و صوتی کار میکنن فری هست و رو به گسترشه.
    Microsoft Directcoompute که به همراه کیت دولپ دایرکت ایکس 11 عرضه شده و اون هم داره توسعه پیدا میکنه.

فعلا شروع بازیه. برنده کیه نمیدونم. زیاد هم اطلاعات ندارم. گهگاهی تو این سایت

کد:

یه چیزایی میخونم. اسم سایت مخفف General Purpose Graphics Processing Units هست. معنیش استفاده ی همه منظوره از توانایی پردازشی گرافیک در مورد کارهای مختلف ، حتی غیر گرافیکی هست. مثلا همین مقاله آخریه:

کد:
    در مورد مشکل استفاده از گرافیک بررسی میکنه. من یه تست با آویوو کردم بعدا مینویسمش. جالبه بدونید همین گرافیک 5730 اگه بتونه کامل مورد استفاده قرار بگیره چند برابر سی پی یوی 4 هسته ایه لپ تاپ ما میتونه فایل تبدیل بکنه. البته تخمین زدم. مشکل ی که وجود داره اینه که راه ارتباطی بین گرافیک و سی پی یو از طریق پی سی آی اکسپرسی هست که پهنای باس اون کمه و این راه مثل گردن باریک بطری جلوی کار رو میگیره. به قول بروبچس Bottle Neck سیستم اینجاست. تو همین مقاله رفتن اطلاعاتی که باید منتقل بشه رو فشرده کردند اون هم با انتخاب بهترین الگوریتم از بین 7 جور الگوریتم پیشنهادی بسته به نوع اطلاعات رد و بدل شده !!!! تاثیرش رو نخوندم هنوز چه قدر بوده.

من با گرافیکم تبدیل که میکردم دیدم سی پی یو داره خوب استفاده میشه در حالیکه تنها 11 درصد گرافیکم داشت مورد استفاده قرار میگرفت !!!! اگه 100 درصدش رو بشه استفاده کرد دیگه تو تبدیل فایل هیچ سی پی یوی بازاری نمیتونه جلودارش باشه.

حالا این پردازش موازی ابتدای راهه. بهتره بزاریم ببینیم کی میبره بعد بریم گرافیک اون شرکت رو بخریم.

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان بلاخره از شر این لپتاپ لعنتی راحت شدم. و رفتم lenovo y560 خریدم واقعا عالیه بنده خریدم 1290 با یک موس
    تا اینجا واقعا باهاش حال کردم
    cpu مثل n61
    ram مثل n61
    dvdrw slim type
    ویندوز 7
    vga : ati 5730
    نکته خیلی مهم اینه که این گرافیک تا جایی که من میدونم در n61 از رم شیر نمیکنه اما در لنوو 1.5 هم از رم میگیره . واقعا عالیه زیر لپتاپ هم انقدر سوراخ کردن که راحت هوا میخوره . و اینو هم بگم واقعا کیفیت ساخت بالایی داره ! و هاردشم وسترن هست

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یه تست در مورد رندر تصاویر کردم فکر کنم به درد بچه هایی که کار گرافیکی دارن بخوره.

قدیم که آویوو تازه اومده بود دانلود کردم و اصلا راضی نبودم. اصلا درست کار نمیکرد. کلی باگ و ارور و .... آخرش به زحمت تبدیل میکرد. بعد کلیپ رو باز میکردی میدیدی خرچنگ قورباغه وسطای تصاویر میاد.

جدیدترین ورژن این نرم افزار فری با حجم 29 مگ رو دیروز نصب کردمم ببینم چه تغییراتی داشته. نسبتا راضی شدم. یه تست سرعت و کیفیت میخواستم بگیرم. واسه همین یه کلیپ اچ دی 720p رو انتخاب کردم. توش همه جور تصاویری هست. پر نور و تاریک و پر سرعت و آروم و شارپ و مات و .... هر چی که بگین.
    همیه این کلیپ رو تست میکنم چون دقیقا نشون میده که در کل کدوم کدک بهترینه. رقیب آویوو رو هم همون x264 معروف گذاشتم. التبه میدونم یه خورده رقابت نامردیه. آخه x264 خیلی خفن تر از Divx یا Xvid یا Dirac و Theora و حتی کدک های استاندار h264 مثل elecard و nero digital و .... بقیه بروبچسه. تنها رقیب جدیش شاید بشه گفت main concept بوده که اونهم دیگه داره ...
    تو سایت msu یه مقایسه کامل بین کدک های تجاری و غیر تجاری بزرگ هر ساله داره انجام میشه x264 بعد از 5 سال روند صعودی تونسته همه رو به راحتی پشت سر بزاره.

یه خورده زیاد تعریف کردم ولی خب حقشه. کیفیت و سرعتش رو تست کنید میفهمین چه اعجوبه ایه. تازه خوبیش اینه لازم نیست نگران کرک باشیم. فری ....

بگذریم. چون میدونستم ای تی آی سرعت بسیار بالایی داره تمام آپشن های سرعت گیر کدک رو گذاشتم نافعال باشه. کیفیت تبدیل پایین میاد ولی ناچار بودم دیگه.

x264 تمام دو هسته رو کامل استفاده کرد. همیشه هم هر چی هسته میدی استفاده میکنه. این هم عکسی که نشون میده هسته های سی پی یو کامل پر شده ولی جی پی یو بیکاره:

آویوو دو سوم دو هسته رو استفاده کرد و 11 درصد جی پی یوی 4830 که 640 تا استریم پراسزور داره:

البته آویوو آپشنای اضافه واسه ادیت نداره. حتی نمیشه بگی بیت ریت صدا رو چند بزار. فقط کیفیت تصویر رو جوری گذاشتم که کلیپ اصلی که 159 مگ بود بشه 132 مگ. کلیپ x264 هم حجمش شد 114 مگ.

سرعت:
    کلیپ اصلی 3 دقه بود.
    آویوو توسنت تو 1:58 دقه تبدیلش کنه و x264 تونست توی 2:43 کار رو تموم کنه. سرعت هر دو مناسبه. هر چی باشه کلیپ استفاده شده تصویری سه برابر تصویر یه فیلم دی وی دی معمولی داره.

مقایسه ی فریم به فریم کردم و همه جا x264 قدرت نمایی میکرد. یه فریم رو میذارم خودتون قضاوت کنید که جزییات درختان و زمین و لبه های تصویر در مورد کدوم بهتره:

کلیپ اصلی:

کلیپ تبدیل شده با x264:

کلیپ تبدیل شده با آویوو:

به قول بنچمارکها آدم بره واسه کار گرافیکی سی پی یوی خفن بگیره و از اینکدرهای با سابقه مثل x264 استفاده کنه هم حجم فایل کمتره و هم کیفیتش به مراتب بیشتره. ولی خب اگه آدم بخواد سریع یه کلیپ رو بریزه تو یو اس بی که مثلا قلای دی وی دی پلیر بازش کنه استفاده از آویوو زودتر جواب میده.

کودای انویدیا تصاویر بهتری داره و سرعتش تقریبا برابره. شاید اگه انویدیا به ریلیس کردن نسخه های بعدی کودا ادامه بده تا چند سال دیگه x264 رو پشت سر بزاره.

فعلا انتخاب با شماست. سرعت یا کیفیت ؟؟؟

12. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان میدونم جاش اینجا نیست اما با چه برنامه ای میشه کلاک فعلی سیستم رو دید؟ من الان با لنوو دارم کار میکنم cpu همونه اما در حالت high performance که با everest تست میکنم میزنه که کلاک فعلی 1600 هست چجئری میشه کلاک رو برد بالا؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

این catalyst control center که مصرف جی پی یو رو نشون میده رو باید از کجا بازش کنم؟
    //////////
    کسی در مورد باز نکردن فلش توسط لپتاپم نظری نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان امروز از یه شرکت تو تهران قیمت گرفتم n82jq رو میگه 1290!!!!!!!!!!!!شاخ در آوردم رفتم پیشش همه اطلاعاتشم درست بود با گارانتی ویستا فقط گفت 16 هست هرچی اصرار کردم گفت نه 16 هست!!!!به نظرتون جریان چیه؟؟؟بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •