ببخشید دوستان میشه بگین تفاوت بین ان82 و این ان61 در چیه؟قیمتشون چقدر فرق داره؟
شرمنده انگار شر روشن کردم !!!!
تا حالا دو نفر دیگه هم پیغام خصوصی دادن میگن این مدل ان 82 مزیتش چیه. ببینید هر دوش به نظرم خوبه. فقط اگه مانیتور 17 نمیخواین و گرافیکش هم کم اهمیت تره من گفتم ان 82 هم بد نیست. من از لپ تاپ خودم کاملا راضی هستم. مانیتور بزرگش رو واسه نقشه کشی و ... لازم دارم. سنگینه و باتریش ضعیف تر از ان 82 هست و گرافیکش هم بیشتر آمپر میکشه درست ولی من که راضی هستم.
تو لینک زیر که قیمتاش معمولا یه 30 40 تومنی از پایین ترین قیمت بازار بالاتره میتونین دو مدل از n82 و n61 رو ببینید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این یکی هم قیمت هاش بالاتره و تازه ان 82 گرونتر از ان 61 هست !!!
کد:
البته من رفتم بخرم دیدم با یه کانفیک مشخص قیمت تو بازار رضا نهایتش 1450 بود و تو بازار ایران اون طبقات بالایی که اشباح زندگی میکنن و خطرناکه مینیمم قیمت تا 1330 هم بود !!!!!!!!!
مقایسه ی دقیق تر میکنم خودتون قضاوت کنید:
سی پی یو: هر دو یکی هست
رم: مال ان 61 باس 1333 هست و مال ان 82 باسش رو ندیدم چنده. فکر کنم همون 1333 باشه. تو سایت ایسوس که همین ان 61 رو هم زده 1066 !!
کد:
به هر حال هر دوش خوبه. خیلی هم تاثیر بالایی نداره تو کارا. شاید 3 4 درصد موثر باشه ولی فکر کنم هر دو باسشون 1333 هست و یکی هستند.
هارد: مدلهای 640 گیگ هردوش با دور 5400 وجود داره. مدل 500 گیگ ان 61 با دور 7200 رو دوستان گیر آوردند ولی کم گیر میاد. نمیدونم 500 گیگ با دور 7200 واسه ان 82 هم تو بازار هست یا نه.
خب هارد 7200 سرعتش تو رید و رایت حدود 1.33 برابر هارد 5400 هست. اگه گیر بیاد به نظرم بد نیست 140 گیگ شرفیت رو بی خیال شیم که سرعت کپی و .... بیشتر بشه.
مانیتور: خیلی کیفیتشون خیلی فرق نداره ولی اندازه ی ان 61 17 اینچه و مال ان 82 14 اینچه. بسته به کاربرد باید تصمیم گرفت ولی ان 61 بزرگتره و بهتره.
گرافیک: ان 61 5730 ای تی آی داره و ان 82 گرافیکش 335 انویدیاست.
تو بازیها ان 61 20 درصد سریعتره.
دمای ان 61 حدودا 15 درجه بیشتر از ان 82 هست. موقع بازی دمای ان 61 به 95 هم میرسه و دمای ان 82 حدود 75 تا 80. البته در شرایطی که اتاق 25 درجه باشه و خنک کاری هم خوب نباشه. در واقع شرایط بد باشه. اینجا برنده ان 82 هست.
در مورد رندر کردن فیلم با نرم افزارها کیفیت انویدیا با استفاده CUDA بهتره و تصاویر شارپ تری داره و مات شدگی هم کمتر از ای تی آی هست. ای تی آی هم با تکنولوژی ATI Stream سابق یا ّFirestream کنونی تو این زمینه قدرت نمایی میکنه ولی تصاویرش مات تر میشه. تو کیفیت انویدیا برنده هست پس ان 82 کمی جلوتره.
سرعت رندر در هر دو مورد به نرم افزار مورد استفاده و رزولوشن کلیپ و ... وابسته هست و گاهی انویدیا برنده هست و گاهی ای تی آی. در کل ای تی آی کمی جلوتره و برنده میشه پس ان 61 برنده هست ولی دقت کنید که ای تی آی کمتر تونسته تو نرم افزارها جا باز کنه ولی نرم افزارهای خوبی هستند که هر دو مورد رو استفاده میکنن.
در مورد دیکد تصاویر و کیفیت پخش کلیپ ها و فیلم ها هر دو تکنولوژی ATI Avivo و Nvidia Pure video نسبت به حالتی که شما با سی پی یو فیلم رو پخش میکنی برتری کامل داره. در واقع کیفیت رنگ و نویزهای تصویر و شارپنس لبه ها و دیاینترلیس کردن با استفاده از کرات گرافیک بالاتر میره. برنده ای تو این مسابقه نداریم. تو تامز هارد ور سرچ کنین یه مقایسه ی کامل بین این دو مورد بوده و مطلب رو با توجه به اون سایت میگم و خودم به این دقت تست نکردم. هر دو لپ تاپ خوب و برابر هستند. البته انویدیا تو نرم افزارهای بیشتری جا باز کرده ولی به هر حال پلیرهای خوب هر دو رو استفاده میکنن.
سیستم کنترل کلاک برای کاهش مصرف انرژی باتری رو قبلا اشاره کردم. کلاک هسته و مموری در مورد انویدیا با استفاده از Nvidia Optimus حدود 6 برابر کم میشه . آپتیموس بسته به نیاز خودش کلاک رو تغییر میده و کاری به ما نداره. مثلا بازی رو اجرا میکنی و قدیمیه. ورتیکال سینکرینایزر رو که فعال کنیم فریم ریت 60 تا بالاتر نمیره. خب دی نتیجه انویدیا میاد کلاک رو اون قدر میبره بالا که به 60 برسه و دیگه بالاتر نمیبره.
برای ای تی آی با استفاده از تنظیم دستی تکنولوژی ATI power Play ورژن هفت که برای 5730 وجود داره تا نصف کم میشه. شما وقتی باتری استفاده میکنی میزنی فرکانس نصف میشه و گرافیکت انگار نصفه کار میکنه. نمیشه اتوماتیک بگی من بازی رو باز میکنم عادی باش و وقتی بستم کلاک رو نصف کن. میتونی بگی وقتی باتری وصله چه جوری باش و وقتی آداپتور وصله چه طور باش.
برنده کاملا مشخصه. انویدیا خوب جلو افتاده و ان 82 بهتره.
در مورد مزیت نسبی CUDA در برابر stream بعدا فرصت بشه توضیح میدم.
تو کارت گرافیک در کل برنده نداریم ولی من انویدیا رو انتخاب میکنم چون واسه بازی نمیخوامش.
باتری: باتری 8 سلولیه ان 82 نسبت به باتری 6 سلولیه باید بیشتر دووم بیاره. هر دو 4400 میلی آمپر ساعت هستند. مصرف برق ان 82 احتمالا 10 15 وات کمتر از ان 61 باشه اون هم واسه اینکه گرافیک و مانیتورش کم تر برق رو مصرف میکنن. طول کاری باتری وقتی به سیستم کار بسپریم در مورد ان 82 فکر کنم یه 15 20 دقه بیشتر باشه. ان 61 حدودا یه ساعته خالی میشه. ان 82 هم حدودا 1 ساعت و 20 دقیقه. هر دوشون خیلی زود تموم میکنن باید برن شارژ بشن. برنده ان 82 هست.
وزن: وزن ان82 حدود 2.2 کیلو هست و ان61 حدود 2.7 کیلو. با آداپتور و باتری و ... فکر کنم میشه 3 کیلو. نیم کیلو فرقشونه. کم حجمی ان 82 واسه کسانی که این ور اون ور میرن خیلی خوبه. من که وزن بالاتر ان 61 رو به خاطر داشتن مانیتور بزرگش تحمل میکنم ولی کلا به نظرم زیاد هم سنگین نیست.
پورتها: ان 61 پورتهای بیشتری داره. یه پورت Express card داره که نمیدونم واسه چیه !!! یه پورت دیجیتال هدفون
Headphone-out jack S/PDIFهم داره. پورت لن واسه شبکه هم داره که ان 82 نداره. یه سوییچ داره که باهاش میشه لن وایرلس و بلوتوث رو خاموش کرد که ان 82 نداره.
پورتهای مهم دیگه مثل یو اس بی تری و هدفون و میکروفون و کامپوننت رو هر دو دارن.
دیگهههههههههه: دیگه کیبورد و تاچ پد و اینارو نمیدونم. از دارندگان باید پرسید.
آقا خریدین جاتون همین جاست ها !!! نرین خونه ی مردم !!!!