چرا من بازی میکنم و خارج میشم، وقتی دوباره تو بازی میرم Resume Game نداره![]()
چرا من بازی میکنم و خارج میشم، وقتی دوباره تو بازی میرم Resume Game نداره![]()
سلام
نمیدونم بازی چه مرگشه
در مرحله لود شدن بازی صدا داره
ولی در بازی صدا نداره
ایراد از کرکه ؟؟
تنظیمات صدا رو ( چه کارت صدا و چه منوی بازی رو ) از حرفه ای به کمتر اوردم ولی فرقی نکرد
ممنون میشم
Last edited by peyman_nn; 06-01-2011 at 09:57.
دوستان یه سوال داشتم
چرا صدای اسلحه ها اینقدر مزخرفه ؟ خیلی کم صدا هستن و بیکیفیت
در بعضی از صحنه ها هم افت سرعت دارم ، یعنی یه لحظه به شدت تیک میزنه و یه لحظه دیگه روان روان
ممکنه ایراد از بازی من باشه ؟
شما یه دفعه برو تو قسمت زامبی بعد برگرد Resume Game میاد برات
اتفاقا صدای اسلحه ها خیلی با کیفیت تر از نسخه ی قبلی هستشچرا صدای اسلحه ها اینقدر مزخرفه ؟ خیلی کم صدا هستن و بیکیفیت
در بعضی از صحنه ها هم افت سرعت دارم ، یعنی یه لحظه به شدت تیک میزنه و یه لحظه دیگه روان روان
ممکنه ایراد از بازی من باشه ؟
شما تنظیمات صدا رو از داخل بازی چک کنید ببینید حتما صدا در آخین کیفیتش باشه
اونجایی هم که تیک میزنه از کارتگرافیکتونه که بازی براش سنگین لود میشه(تو اون صحنه ها کستره ی بازی زیاد میشه)
گرافیکم 9500gt هستش ، خودم فکر میکنم امکانش بیشتره که از سی پی یو باشه e5300
در رابطه با صدا هم هزار بار تنظیماتش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ، همچنان صدای افراد خوبه ولی اسلحه ها بدجوریی افتضاح ، حتی ماشین گان هم صداش مثل mp5 silenced میمونه
والا گیج شدم ، بازی بدون صدای اسلحه صفایی نداره
شما تو لب تاپ بازی میکنی ؟
این 3 تا گزینه ی پایینی که تو عکس گذاشتین رو تغییر بدید . کاملا اشتباهه !
با تنظیمات HIGH با این کارت گرافیک تیک و لگ زیاد خواهد شد.کارتتون ضعیف هستش.چه انتظاری دارید؟ در حالت LOW قرار بده مشکلت حل میشهگرافیکم 9500gt هستش ، خودم فکر میکنم امکانش بیشتره که از سی پی یو باشه e5300
در رابطه با صدا هم هزار بار تنظیماتش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ، همچنان صدای افراد خوبه ولی اسلحه ها بدجوریی افتضاح ، حتی ماشین گان هم صداش مثل mp5 silenced میمونه
GTS 250 تو این بازی کم ماره چه برسه به ماله شما
تنظیمات صداتونو به این حالت دربیارید:
![]()
گفتم که چند بار تنظیمات رو ور رفتم ولی اصلا انگار نه انگار
با اینکه ضد حاله ولی بیخیالش شدم ، ممنون که وقت گذاشتین
کاملا موافقم ... البته صدای اسلحه ها بد نیست ولی حس تیر زدن رو مثل MW 2 منتقل نمیکنه و روی اعصابه.در رابطه با صدا هم هزار بار تنظیماتش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ، همچنان صدای افراد خوبه ولی اسلحه ها بدجوریی افتضاح ، حتی ماشین گان هم صداش مثل mp5 silenced میمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)