در ابتدا این توصیه رو به شما میکنم که به هیچ وجه از هی شرکت اینترنتی مودم نخرین. چون این شرکتها زیادی دزد تشریف دارن!
از چه نوع اینترنتی قراره استفاده کنید؟؟؟ADSL یا Wireless؟؟؟؟
در ابتدا این توصیه رو به شما میکنم که به هیچ وجه از هی شرکت اینترنتی مودم نخرین. چون این شرکتها زیادی دزد تشریف دارن!
از چه نوع اینترنتی قراره استفاده کنید؟؟؟ADSL یا Wireless؟؟؟؟
این اعداد نشان دهنده پهنای باند مودم هستش. هر چه این عدد بیشتر باشه، تعداد وسایلی که به مودم مرتبط میشه، حتی اگه زیاد باشه، افت سرعت پیدا نمیکنید(البته باید اینترنت پر سرعتی هم داشته باشین که افت سرعت و پهنای باند ISP روی مودم تاثیر نزاره!). و هم اینکه در فواصل طولانی تر با کم شدن انتن دهی، شما با افت سرعت مواجه نمیشین. مودمهای با سرعتهای 150مگابیت در ثانیه، معمولا از چیپهای سری N بهره میبرن که کارایی و عملکرد بهتری دارن. مدلهای زیر150مگابیت معمولا از چیپهای سری G بهره میبرن.
سلام دوستان من یه سوال فنی!
ببخشید سوالم رو اینجا می پرسم.جای دیگه ای پیدا نکردم !
ببینید من یه مودم زایکسل دارم که بهش آنتن 2 دسی بل خودش وصله و روی pc هم یه کارت وایرلس compex که اون هم پشت کیس یه آنتن 2 دسی بل داره و با توجه به فاصله معمولاً بیشتر از دو خط سیگنال ندارم.حالا یه سوال دارم.من اگر یه آنتن 8 دسی بل برای کارت وایرلس بذارم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )بدون اینکه آنتن 2db مودم رو تغییر بدم قدرت سیگنال دریافتیم زیاد می شه یا نه؟به دلایل خاصی نمی خوام آنتن رو به مودم وصل کنم و می خوام به کارت وایرلس کامپیوتر فقط وصل کنم.بعد چون مارک این tp-link هست منحصراً فقط به خود کارتها یا مودمهای تی پی باید وصل بشه یا با اینکه کارت و مودم من تی پی نیستند هم می شه استفاده کنم؟یا اصلاً ممکنه این آنتن 8 دسی بل اصلاً سازگار با کارت من نباشه و نتونه اینقدر سیگنا رو تقویت کنه؟ممنون![]()
Last edited by aliano; 29-01-2013 at 20:02.
سلام عزیز.
افت سیگنال همیشه هم از طرف فرستنده نیست! گاهی هم از جانب گیرنده سیگنال، ممکنه دچار مشکل بشیم. به این صورت که شما از یک کارت شبکه بیسیم با قدرت کم استفاده کنید. لطفا مدل دقیق کارت شبکه+ لینک از مودم رو ذکر کنید.
پ.ن: چون این مورد در ارتباط با خرید هستش در اینجا بررسی میشه. وگرنه نباید مشکلات رو در این تاپیک مطرح کنید.
سپاس.
مودم:
ZyXEL P660HW-T1 v2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت شبکه:
COMPEX WLP54G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============================
یه نکته ای که دقت کردم اینه که اتصال آنتن کارت شبکه از نوع SMA هستش ولی اون آنتنی که توی پست قبل لینک دادم از نوع RP-SMA هستش!نمی خورن به هم دیگه نه؟
سلام.
خرید انتن رو اصلا صلاح نمیبینم.
چون هم مودم و هم کارت شبکه دارای چیپه سری G هستن و برد بسیار محدودی دارن! حتی با تعویز انتن هم نمیشه زیاد توی کارایی مودم تغییر ایجاد کرد!!!
داداش حالا به نظرت بخوام کارت شبکه رو عوض کنم چی بگیرم که با مودمم هم خوب مچ باشه و آنتن قوی تر هم بهش بخوره؟
به نظر من کارت رو بزار همین بمونه، و کمی مودم رو تقویت کن. تا برد خوبی رو بهت بده. چون مودمت هم انتن و پهنای باند ضعیفی داره. بهتره یه مودم سری N با یه انتن 5dB بگیری. قدرت و آنتن دهی بهتری رو میتونید بگیرید.
سلام
من مدل 8968 رو خریدم امروز 155000
فقط یه چیزی . کانکشن ppoe که روی کامپیوتر برای کانکت به اینترنت استفاده می کردم حالا دیگه کار نمیکنه !!! چرا ؟؟؟
نمیخوام این کانکشن رو توی مودم بسازم، آخه چند تا یوزر و پسوورد دارد و می خوام هر کامپیوتر با ماله خودش وصل بشه
سلام بعضی مواقع غلامت اخطار پایین networkبه رنگ زرد می آید که مودم را باید ریست کرد تا کانکت شویم مشکل کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)