تمام شد!
آخراش که طوفان بود چه اکشن بود!خداییش گرافیکش خوب بود...ولی تهش ساده تموم شد
تمام شد!
آخراش که طوفان بود چه اکشن بود!خداییش گرافیکش خوب بود...ولی تهش ساده تموم شد
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
آره بابا...می ارزه...خیلی توپه
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
یه سوال...
چجوری می شه به سیوای بازی دسترسی پیدا کرد؟ مثلا اگه بخوام از یه جای بازی برم می شه؟ یا فقط همون چپتر آخر بازه؟
سیو ها در دایرکتوری اپلیکیشن دیتا ویندوز هست
یکی از جذاب ترین بازی هایی هست که همه نسخه هاش رو بازی کردم
برای راحتی در دسترسی به سیو های بازی بهتره از برنامه Save Game Maneager 2 استفاده کنی
این برنامه سیو اکثر بازی ها رو پیدا میکنه و کپی برداری میکنه و بعد از تعویض ویندوز و ... دوباره میتونی با همین برنامه برشون گردونی سرجاشون
دقیقا می گی این دایرکتوری کجاس؟ چند تا پیدا کردم یا روش قفل داره باز نمی شه...یا شرت کاته...یکی بود داخلش Roaming و ازین چیزا داشت.سیو ها در دایرکتوری اپلیکیشن دیتا ویندوز هست
بعدش که سیوا رو پیدا کدم چجوری می تونم از یه جای دیگه بازی برم؟باید سیوای بعدشو پاک کنم؟
فیلمای بازی که فرمتش bik هستو چجوری میشه دید؟
- مسیر سیو بازی در ویندوز 7 (با Vista هم یکیه)
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
xxxxx >> یوزر
- مسیر سیو بازی تو XP
C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
نکته: گزینه Show hidden files and folders رو باید فعال داشته باشین. (باز میکنین Folder Options >> تب View)
- امکان دسترسی به مراحل قبلی رو مثل بازیهای قبل این سری ندارین.
برای باز کردن فایلهای bik نیاز دارین به برنامه The RAD Video Tools که از آدرس زیر قابل دریافته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برنامه Save Game Maneagar استفاده کن
دمت گرم ava:
اين Save Game Maneagar چخ جوري كارش؟؟
يخده توضيح ميدي؟؟؟
خيلي دنبال يه همچين چيزي بودم...![]()
ارزش؟یه چیزی اون ور تر از ارزش!!!!!!!!سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
خیلی قشنگه.من چند ماه پیش تمومش کردم.
الان به جاش assassin3بازی می کنم.اما..اصلا در حد prince5 نیست.حالا قدر این بازی رو میدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)