تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 290 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

آخر فروم باز pedramonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    آسيا.ايران.اهواز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    یعنی الان من روی سیستمم اصلا این بازی رو ندارم، این 5 تا لینکی که این بابا گذاشته به اسم aIW-DLC رو دانلود کنم حله؟

بله حله.شما مجموعا فایل های زیر +دی وی دی بازی رو میخواین.
    iw22
    iw23
    dlc 1
    dlc2
    emulator 1.3.37 built:10802_1

که مجموعا 1.1 گیگ هست.حالا میتونی یه کول دیسک بر داری بگردی تو شهر از دوستایی که آشنا شدی توی اینجا یه هو کل فایل ها رو بگیری.یا اینکه بزاری دابلود کنی همه این فایل ها رو.

ضمنا 130 یا کمتر هم نرم افزار سی++و نت فریم لازم داری.

NIN9S AMIR

داره خودمونی میشه haniehjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان هر کی بازی رو بصورت لن بازی کرده بگه تا ما هم امیدوار باشیم . با اون روشی که گفته شد ما نتونستیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا یه نفر آخرین روش مولتی پلیر آنلاین روو بگه من خیلی گیج شدم پست اول تاپیک یه چیزی نوشته و در باره فایلهای

1w-22.iwd و اینها اصلا حرفی نزده بعد صفحه آخر تاپیک هم که در مورد صحبت شده لینکی ازش نیست...

فایل iw-23.iwd یه نفر یه لین به غیر از اونی که تو 4 شیرد هست به من بده اون لینک هیتلر شده ....

من 3 روزه الاف 2 تا فایلم.....

لطفا یکی آخرین روش آنلاین بازی کردن رو بگه + لینکهای iw-23.iwd

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان هر کی بازی رو بصورت لن بازی کرده بگه تا ما هم امیدوار باشیم . با اون روشی که گفته شد ما نتونستیم .
    تو بشین همون چهار رو بازی کن وقتش که برسه من خودم خبرت میکنم فعلا وضع این زیاد جالب نیست! هر کس اومده یه چیزی ناقصی درست کرده و رفته! من ورژن رازور رو (درحدود 16 گیگ آپلود + دانلود با تورنت) دانلود کردم که شاید با اون بشه آخرش وقتی اجراش کردم دیدم بابا ورژن اسکیدرو با اینکه با اینستال شیلد درست کرده ولی خیلی خیلی بهتر از ورژن رازور هست! یه ورژن ریپ شده مولتی هم هست که حجمش 6 گیگ هست! استیم نصب کردم اکانت درست کردم با تکنو گاد امتحان کردم با آلتر امتحان کردم چند تا آموزش انگلیسی رو انجام دادم آخرش نشد که نشد. البته بگم ها دی ال سی ها رو دانلود نکردم ولی اصولا باید دانلود دی ال سی و آپدیت کردن اختیاری باشه مثل چهار که حتی میتونی پچ 1.6 یا 1.7 رو هم نصب نکرده مستقیم بری لن بازی کنی. پس به نظر من فعلا بی خیال شو! البته چند نفر رو دیدم که میگن که روی لن هم راحت بازی میکنن ولی من که نتونستم راش بندازم!

ویرایش :
    اگه حوصلش رو داری روی این کار کن. شاید تونستی راش بندازی. واسه من اشکالی که میداد واسه روترم بود منم یکی دو روز باهاش ور رفتم بعد بیخیالش شدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویرایش 2 :
    مواظب باش همین الان آخرین ورژنش رو دانلود کردم ویروسی بود!!!!!! شییییییییییییت
    Last edited by Squall Leonhart; 04-12-2010 at 09:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره تمام نیازهای آنلاین بازی کردن رو دانلود کردم حدود 1 گیگ..

الان می خوام وارد هر سروری بشم میگه این سرور فقط برای بازیکنان پینگ پایین است...و من رو راه نمیده..

یه سرور ایرانی هم تو شهر خودمون تهران هست که آیپیش رو وارد میکنم میزنه سرور افتاده...

اما تو سایت game-monitor میزنه سرور فعاله و3 نفر در حال بازی..

الان من مشکل پینگ دارم که کمترین پینگ تو سرورهای خارجی از 290 شروع میشه و اصلا پینگ بالا ها رو راه نمیدن...

حالا این یدونه سرور ایرانی رو چه طور باید وارد سرور لیستم کنم که قبول کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    آسيا.ايران.اهواز

پيش فرض

دوستان من این رو عرض کنم که میشه و شده و ما 6 ماه هست هر شب بازی میکنیم با نسخه کرک شده.

پس دیگه نگید میشه یا نه.

آخرین روش و جدید ترین اخبار هم توی بلاگ هست.iranianmw2

حالا باز اگه میترسید که این روش ناقص باشه به سایتی که این برنامه رو اجرا کرده تشریف ببرید:

alteriw

اولین سرور اختصاصی هم که به راه افتاد....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا آی پی سرور ایرانی که stable باشه رو لطف کنید..

با خارجیها زیاد حال نمیده ...ولی کلا خیلی خیلی خیلی از کانتر حالش بیشتره....

من از دیروز که تمام نیاز های آنلاین رو دانلود کردم دارم تو سرورهای خارجی بازی میکنم...بعضی سرورها راه نمیدن به دلیل

پینگ بالا ...ولی من با پینگ 350 تو 6-7 تا از سرورهای خارجی دارم از دیروز بازی میکنم ....دیسکانکت به هیچ وجه من الوجوه

نداره... فقط موقع ورود اگر راه بده دیگه تمومه ...

دوستان آی پی سرور ایرانی رو لطف کنید با هموطنان عزیز بازی کنیم ..

بعضی دوستان یسری آی پی های موقت راه می اندازن که استقامت نداره و زود از میفته...

یه سرور ایرانی که همیشه باشه مثل سرور های خارجی و تو لیست سرور ها بیاد خیلی عالی میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    آسيا.ايران.اهواز

پيش فرض

یه سرور ایرانی که همیشه باشه مثل سرور های خارجی و تو لیست سرور ها بیاد خیلی عالی میشه
    خب سرور ایرانی دائمی که دیدید (iranianmw2.blogsky) من تونستم ران کنم اما هزینه داره و نمیشه کامپیوتر خونه رو 24 ساعت روشن گذاشت.
    هر شخص موسسه یا سایتی که دوست داره برای تبلیغ من میتونم براش ران کنم سرور ددیکیت رو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب سرور ایرانی دائمی که دیدید (iranianmw2.blogsky) من تونستم ران کنم اما هزینه داره و نمیشه کامپیوتر خونه رو 24 ساعت روشن گذاشت.
    هر شخص موسسه یا سایتی که دوست داره برای تبلیغ من میتونم براش ران کنم سرور ددیکیت رو.
    چه جوری میشه با کامپیوتر خونه سرور راه انداخت؟؟

آموزشش رو میزارید ..ممنون

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان لطفا آی پی سرور ایرانی که stable باشه رو لطف کنید..

با خارجیها زیاد حال نمیده ...ولی کلا خیلی خیلی خیلی از کانتر حالش بیشتره....

من از دیروز که تمام نیاز های آنلاین رو دانلود کردم دارم تو سرورهای خارجی بازی میکنم...بعضی سرورها راه نمیدن به دلیل

پینگ بالا ...ولی من با پینگ 350 تو 6-7 تا از سرورهای خارجی دارم از دیروز بازی میکنم ....دیسکانکت به هیچ وجه من الوجوه

نداره... فقط موقع ورود اگر راه بده دیگه تمومه ...

دوستان آی پی سرور ایرانی رو لطف کنید با هموطنان عزیز بازی کنیم ..

بعضی دوستان یسری آی پی های موقت راه می اندازن که استقامت نداره و زود از میفته...

آره عزیزان اگه می شناسند به ما هم بگند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •