نه من اصلا زیر نویس ندارم
.gif)
چه جوری بهش اضافه کنم
بیا این فایل زیرنویس:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا آدرسشو داده بودم.
اینو که گرفتی چنتا برنامه هست که می تونی باهاش ببینی. خودم از KMPlayer استفاده می کنم:
کد:
اینو بگیر، نصب کن. بعد 2 تا راه داری:
- یکی کاملا عادی ویدئوتو با این برنامه پلی کن، بعد فایل زیرنویس که مال اون قسمته رو بکش توی KMPlayer.
- یه راه ساده هم اینه که هر سری از زیرنویسارو بزن توی شاخه ای که ویدئوی مربوط به هر کدوم هست، مثلا همه ی سری Lighting رو بزن تو شاخه ی Lighting. این جوری دیگه هیچ کاری نباید بکنی. ویدئو رو که با KMPlayer پلی کردی، زیرنویس هم اتوماتیک توشه.
البته اون که گفتم ویدئوهاش خیلی خوبه اصلا جدای از زیرنویسش می گم، اون زمان که من می دیدم اصلا زیرنویس نداده بودن واسش. ولی خب شما با زیرنویس می تونی راحت تر بفهمی. لغاتی هم که متوجه نمی شی هم از یه دیکشنری ببین، اگه نداری از اینجا استفاده کن:
کد:
همینی که تو میگی منظورمه
میدونی من مهمترین قسمتی که نفهمیدم اینه که اون تکسچر هایی که ایمپورت کرد رو با چب طراحی کرده بودن و از کجا ومده بود . پسوندشم نمیدونم چی بود.
و اون قسمت های آخر که در مورد نوعی متریال بود
ولی من زیرنویس ندارم کسی داره بده و روش نسبشم بگه
مرسی
خب اینا که می بینی یه سری از تکسچراییه که اپیک 4-3 سال پیش واسه بازیه Unreal Tournament طرلحی کرده. اینا به عنوان نمونس و با برنامه ای مثل Photoshop باید روش کار کنی.بیا جلوتر که اومدی ساختشم برات یه توضیحی می دم.
تا بعد.