دوستان کره ای این گوشی بهتره یا چینی این گوشی و قیمتش بالا رفته 385 هزار تومانه و آیا رنگ دو نوار جلوی گوشی بالا و پایین گوشی میره یا رنگ ثابت هست ؟![]()
دوستان کره ای این گوشی بهتره یا چینی این گوشی و قیمتش بالا رفته 385 هزار تومانه و آیا رنگ دو نوار جلوی گوشی بالا و پایین گوشی میره یا رنگ ثابت هست ؟![]()
دوستان سلام من 16 گیگ با گارانتی خریدم و با نرم افزار آپدیت خود گوشی که در گوشی هست اپدیت کردم و به خوبی اپدیت شد ولی بعد از اون ovi map به ماهواره وصل نمیشه و ارور میده و فقط با اینترنت وصل میشه میشه بگید مشکل چیه و چجوری حل میشه؟
در ضمن gps من کار نمیکنه ورژن جدید نرم افزار گوشی هم نصب کردم میشه طریقه فعال سازیشو بگید؟
گوشی با ضمانت میباشد
فعال معال سازی نداره! نداره شما بگو چه اروریی میده!
درضمن OVI MAPS همون GPS هست!
الان گوشی من فارسی تایپ نمیکنه.باید چی کار کنم؟(از کجا دانلود کنم؟)
در ضمن فایل های WMV رو نمیخونه.
باز که میکنم پیغام میاد که اینترنت بعد که کنسل رو میزنم اون علامت انتن زیر نقشه و خطها هیچ تغییری نمیکنن ولی با اینترنت کار میکنه ولی بعد از خارج شدن و دوباره وارد شدن کلا اون علامت انتن نیست و دو تا فلش مربوط به اینترنت هست
ببین داداش زیر نقشه یه دیش کوچولو هست و بغلش چند تا خط اون خطها پر نمیشه و دائم یه خط زرد چشمک میزنه و بعد از اینکه با اینترنت وصل میشم اولا موقعیت تقریبا 30 کیلومتری با من فاصله داره و بعد از خارج شدن دوباره که میخام وصل بشم فقط با اینترنت میتونم و از اون دیشه و خطها خبری نیست و فقط دو تا فلش اینترنت و خط مورب روشون هستدر ضمن من هم ovi map دارم هم gps
البته تمام اپدیتهای گوشی رو با وایرلس انجام دادم
من هرچی وارد OVI STORE می شم
پیغام زیر میده :
Unable to connect to server
1: برای لاک روی ماهواره های GPS حداقل 3 4 دقیقه تا 10 15 دقیقه زمان نیاز هست در فضای باز!
2:OVI MAPS با GPS کار میکنه! یعنی هر دو یکی هست!
3:میتونی از قسمت لوکیشن وضعیت لاک شدن یا نشدن گوشی رو ببینی(میتونی ببینی از کدوم ماهواره ها سیکنال گرفته و کدوم ها لاک شدن، اونایی که سیگنال گرفته خاکستری هستند و اونایی که لاک شدن آبی)
دو نوار رنگي بالا و پائين گوشي، شبيه يه جور پلاستيك شفافه كه رنگش نميره. اگه يه ايكس شش كه مثلا قرمز يا صورتي هست رو دستتون بگيرين مي بينين كه اون دوتا نوار دقيقا چه حالتي دارن و رنگشون چيزي نيست كه بخواد ساييده بشه و از بين بره.
ايكس شش 16 گيگ هنوز تو همين رنج 375_385 هست. البته با گارانتيش .
راجع به تفاوت كره و چيني هم نمي تونم چيز خاصي بگم چون تا حالا نديدم كسي بگه چينيش بد بوده يا چيز ديگه و به هر حال چيني هايش هم تحت ليسانس نوكيا هستن و تا حالا كه مشكلي نداشتن.
ایا بازی های انگیج روی X6 قابلیت نصب و اجرا دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)