تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 323 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان کره ای این گوشی بهتره یا چینی این گوشی و قیمتش بالا رفته 385 هزار تومانه و آیا رنگ دو نوار جلوی گوشی بالا و پایین گوشی میره یا رنگ ثابت هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان سلام من 16 گیگ با گارانتی خریدم و با نرم افزار آپدیت خود گوشی که در گوشی هست اپدیت کردم و به خوبی اپدیت شد ولی بعد از اون ovi map به ماهواره وصل نمیشه و ارور میده و فقط با اینترنت وصل میشه میشه بگید مشکل چیه و چجوری حل میشه؟
    در ضمن gps من کار نمیکنه ورژن جدید نرم افزار گوشی هم نصب کردم میشه طریقه فعال سازیشو بگید؟
    گوشی با ضمانت میباشد

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان سلام من 16 گیگ با گارانتی خریدم و با نرم افزار آپدیت خود گوشی که در گوشی هست اپدیت کردم و به خوبی اپدیت شد ولی بعد از اون ovi map به ماهواره وصل نمیشه و ارور میده و فقط با اینترنت وصل میشه میشه بگید مشکل چیه و چجوری حل میشه؟
    در ضمن gps من کار نمیکنه ورژن جدید نرم افزار گوشی هم نصب کردم میشه طریقه فعال سازیشو بگید؟
    گوشی با ضمانت میباشد
    فعال معال سازی نداره! نداره شما بگو چه اروریی میده!

درضمن OVI MAPS همون GPS هست!

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان گوشی من فارسی تایپ نمیکنه.باید چی کار کنم؟(از کجا دانلود کنم؟)
    در ضمن فایل های WMV رو نمیخونه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باز که میکنم پیغام میاد که اینترنت بعد که کنسل رو میزنم اون علامت انتن زیر نقشه و خطها هیچ تغییری نمیکنن ولی با اینترنت کار میکنه ولی بعد از خارج شدن و دوباره وارد شدن کلا اون علامت انتن نیست و دو تا فلش مربوط به اینترنت هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببین داداش زیر نقشه یه دیش کوچولو هست و بغلش چند تا خط اون خطها پر نمیشه و دائم یه خط زرد چشمک میزنه و بعد از اینکه با اینترنت وصل میشم اولا موقعیت تقریبا 30 کیلومتری با من فاصله داره و بعد از خارج شدن دوباره که میخام وصل بشم فقط با اینترنت میتونم و از اون دیشه و خطها خبری نیست و فقط دو تا فلش اینترنت و خط مورب روشون هستدر ضمن من هم ovi map دارم هم gps
    البته تمام اپدیتهای گوشی رو با وایرلس انجام دادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من هرچی وارد OVI STORE می شم

پیغام زیر میده :

Unable to connect to server

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ببین داداش زیر نقشه یه دیش کوچولو هست و بغلش چند تا خط اون خطها پر نمیشه و دائم یه خط زرد چشمک میزنه و بعد از اینکه با اینترنت وصل میشم اولا موقعیت تقریبا 30 کیلومتری با من فاصله داره و بعد از خارج شدن دوباره که میخام وصل بشم فقط با اینترنت میتونم و از اون دیشه و خطها خبری نیست و فقط دو تا فلش اینترنت و خط مورب روشون هستدر ضمن من هم ovi map دارم هم gps
    البته تمام اپدیتهای گوشی رو با وایرلس انجام دادم
    1: برای لاک روی ماهواره های GPS حداقل 3 4 دقیقه تا 10 15 دقیقه زمان نیاز هست در فضای باز!
    2:OVI MAPS با GPS کار میکنه! یعنی هر دو یکی هست!
    3:میتونی از قسمت لوکیشن وضعیت لاک شدن یا نشدن گوشی رو ببینی(میتونی ببینی از کدوم ماهواره ها سیکنال گرفته و کدوم ها لاک شدن، اونایی که سیگنال گرفته خاکستری هستند و اونایی که لاک شدن آبی)

10. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

دوستان کره ای این گوشی بهتره یا چینی این گوشی و قیمتش بالا رفته 385 هزار تومانه و آیا رنگ دو نوار جلوی گوشی بالا و پایین گوشی میره یا رنگ ثابت هست ؟
    دو نوار رنگي بالا و پائين گوشي، شبيه يه جور پلاستيك شفافه كه رنگش نميره. اگه يه ايكس شش كه مثلا قرمز يا صورتي هست رو دستتون بگيرين مي بينين كه اون دوتا نوار دقيقا چه حالتي دارن و رنگشون چيزي نيست كه بخواد ساييده بشه و از بين بره.

ايكس شش 16 گيگ هنوز تو همين رنج 375_385 هست. البته با گارانتيش .

راجع به تفاوت كره و چيني هم نمي تونم چيز خاصي بگم چون تا حالا نديدم كسي بگه چينيش بد بوده يا چيز ديگه و به هر حال چيني هايش هم تحت ليسانس نوكيا هستن و تا حالا كه مشكلي نداشتن.

12. 2 کاربر از hamesterlibera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ایا بازی های انگیج روی X6 قابلیت نصب و اجرا دارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •