تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 432 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

جواب این کاردانی ترمی کی میاد پس؟؟؟
    دهنمونو سرویس کردن بابا الان مثلا منی که تو دانشگاه ازاد قبول شدم و فردا و پس فردا زمانه ثبت نامه ولی من میخوام برم علمی کاربردی از طرفی اینام جوابارو نمیدن اگه صبر کنم تا جوابارو بدن و یه موقع قبول نشم بدبخت شدم چون دانشگاه ازادم ثبت نامش تموم میشه و میمونم رو هوا.هیچ کدوم از کاراشون با برنامه نیست ادم نمیدونه چی بگه فقط به فکر منافع خودشونن

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دهنمونو سرویس کردن بابا الان مثلا منی که تو دانشگاه ازاد قبول شدم و فردا و پس فردا زمانه ثبت نامه ولی من میخوام برم علمی کاربردی از طرفی اینام جوابارو نمیدن اگه صبر کنم تا جوابارو بدن و یه موقع قبول نشم بدبخت شدم چون دانشگاه ازادم ثبت نامش تموم میشه و میمونم رو هوا.هیچ کدوم از کاراشون با برنامه نیست ادم نمیدونه چی بگه فقط به فکر منافع خودشونن
    اواسط مهر نتیجش میاد
    به نظر من بعنوان کسی که خودم دارم توی علمی کاربردی درس میخونم برید آزاد خیلی بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اواسط مهر نتیجش میاد
    به نظر من بعنوان کسی که خودم دارم توی علمی کاربردی درس میخونم برید آزاد خیلی بهتره.
    دوست گرامی ، میتونم بپرسم شما داری برای کاردانی میخونی یا کارشناسی ؟ و شما میگید آزاد بهتره !! ولی هزینه دانشگاه آزاد خیلی بالاست . اگه عملی کاربردی ضعفی داره بگید ممنون می شم.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست گرامی ، میتونم بپرسم شما داری برای کاردانی میخونی یا کارشناسی ؟ و شما میگید آزاد بهتره !! ولی هزینه دانشگاه آزاد خیلی بالاست . اگه عملی کاربردی ضعفی داره بگید ممنون می شم.
    والا ما که کاردانی ازاد گرفتم پیشیمون شدیم چرا نرفتیم علمی کاربردی هیچ فرقی نداره وقتی کاری در کار نیست چه فرقی داره فقط داری یه مدرک واسه دل خوشی می گیری

5. 4 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ای بابا دیگه دارم قاطی میکنم.

چرا نتیجه کاردانی نیمیاد.

ملتو سرکار گذاشتن.فردا و پس فردا باید برم انتخاب واحد.

دوستانی که اطلاع دارند ما را از نگرانی در بیارند.مشکلی پیش نیاد.
    من تغییر رشته دادم ولی منتظرم جوتاب بیاد تا برم دانشگاه.

نکنه ابان باید بریم دانشگاه.
    ترمی رو میگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

من علمی کاربردی پودمانی ثبت نام کردم
    میخواستم بدونم آموزشكده فني و حرفه اي سما تهران که الان بدون کنکور داره ثبت نام میکنه بهتره یا علمی کاربردی پودمانی؟

رشته ای که میخوام برم کامپیوتر

ثبت نام کنم ؟

ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من دارم کاردانی میخونم
    درسته هزینه علمی کاربردی بهتره ولی مث مهدکودک میمونه هم محیط دانشگاه و هم پرسنل و اساتید.
    توی دانشگاه آزاد استاداش کم کم یا دانشجوی دکترا هستن یا دکترا دارن ولی تو علمی کاربردی نمونش استاد خودمون با لیسانس داره تدریس میکنه! سطح علمی هم قربونش برم صفر!
    هیچوقت هزینه دو تا دانشگاه رو با هم مقایسه نکنید چون امکانات و سطح علمی و خیلی چیزای دیگه توی این دو دانشگاه توی دو سطح مختلف هست.
    دانشگاه خود ما با اینکه یکی از معتبرترین ادارات استان دایرش کرده به همه چی شبیه جز دانشگاه نه انتشارات نه بوفه سلف هیچییییییی
    علمی کاربردی ها هم معمولا چون مکانشون اجاره ای هست کلاسای درب و داغونی دارن و چون از اول برای دانشگاه ساخته نشدن اتاقاش استاندارد کلاس رو نداره و یهو میبینی توی یه اتاق 12 متری سی تا دانشجو رو ریختن. اینایی که میگم رو خودم دارم به عینه میبینم و لمس میکنم و چون هم دانشجوی آزاد بودم الان هم علمی کاربردی میتونم تفاتشون رو بخوبی حس بکنم.
    علمی کاربردی فقط به درد افراد شاغل و کارمند میخوره.

9. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من دارم کاردانی میخونم
    درسته هزینه علمی کاربردی بهتره ولی مث مهدکودک میمونه هم محیط دانشگاه و هم پرسنل و اساتید.
    توی دانشگاه آزاد استاداش کم کم یا دانشجوی دکترا هستن یا دکترا دارن ولی تو علمی کاربردی نمونش استاد خودمون با لیسانس داره تدریس میکنه! سطح علمی هم قربونش برم صفر!
    هیچوقت هزینه دو تا دانشگاه رو با هم مقایسه نکنید چون امکانات و سطح علمی و خیلی چیزای دیگه توی این دو دانشگاه توی دو سطح مختلف هست.
    دانشگاه خود ما با اینکه یکی از معتبرترین ادارات استان دایرش کرده به همه چی شبیه جز دانشگاه نه انتشارات نه بوفه سلف هیچییییییی
    علمی کاربردی ها هم معمولا چون مکانشون اجاره ای هست کلاسای درب و داغونی دارن و چون از اول برای دانشگاه ساخته نشدن اتاقاش استاندارد کلاس رو نداره و یهو میبینی توی یه اتاق 12 متری سی تا دانشجو رو ریختن. اینایی که میگم رو خودم دارم به عینه میبینم و لمس میکنم و چون هم دانشجوی آزاد بودم الان هم علمی کاربردی میتونم تفاتشون رو بخوبی حس بکنم.
    والا ما که ازاد بودیم یه جای معتبر فقط مدیر گروه دکترا داشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پس چرا ج علمی کاربردی پود مانی نمیاد دیگه کلافه شدم

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من دارم کاردانی میخونم
    دوست عزیز شما پودمانی میخوونی که با ترمی خیلی فرق داره من خودم قبلا ترمی علمی کاربردی میخوندم استادامون اکثرا دکترا داشتن سطح علمی کلاس هم واقعا عالی بود چون اکثرا همه دانشجوها سنشون بین 18 تا 25 بود ولی تو پودمانی 90 درصد همه کارمند و سنشون بالای 40 سال خوب معلومه هیچ سطح علمی وجود نداره.وقتی از علمی کاربردی انصراف دادم رفتم دانشگاه ازاد فقط میتونم بگم بی درو پیکرترین دانشگاه ایرانه فقط اینو بگم که علمی کاربردی سگش میارزه به ازاد مدرکشم که صد درصد معتبرتر از ازاده.اینو بدون هیچوقت سطح پودمانی و ترمی رو باهم یکی ندونید اصلا قابل قیاس نیستن

13. 2 کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •