تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 227 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان قصد خرید یک عدد مک بوک ایر رو دارم میخواستم بدونم تمامی نرم افزارهای مسنجر و فتوشاپ روش نصب میشه و مثل ویندوز میونه یانه وآیا وایرلس داره و آیا میشه روش ویندوز نصب کرد ممنون میشم اگه جواب بدید
    سلام .

تا اونجایی که من تحقیق کردم بله هر نوع نرم افزاری بخوای براش پیدا میشه .

یه سیستم عامله دیگه اگه اینا براش نباشه پس چی داره .

الان یک پک نرم افزاری اپل که 22 تا دی وی دی نرم افزارا داره به مبلغ 50 هزارتومن فروخته میشه.

ویندوزم به راحتی روش نصب میشه ولی بهت توصیه میکن اگه میخوای لبتابهای اپل رو بگیری

دیگه فکر ویندوز رو از فکرت بیرون کن به 2 دلیل :

1- محصولات اپل ( تا اونجایی که من تحقیق کردمو دیدم ) وقتی ویندوز روش میریزی
    به اندازه ای که روش مکه قوی عمل نمیکنه .
    یعنی یجورایی خوده سیستم عامل مک جور پایین بودن کانفیگو میکشه .

2- بحث قیمتی . الان لبتابهایی با اندازه مک بوک ایر هستند که قیمت کمتری دارن و روشون ویندوز هست .
    شخصا بهت پیشنهاد میکنم اگه مک میگیری دیگه ویندوز رو بزار کنار چون گفتم میری مک بگیری که مکو
    کامل تجربه کنی وگرنه چرا اینقدر پول مک بدی.
    اللبته مک بوک ایر اونقدر ارزشمند هست که بدون هیچ تردیدی انتخاب خیلی خوبیه
    ( نظرم فقط در مورد سیستم عامل بود نه فناوریهای موجود در هر نوع device اپل )

این رفیق ما هم که جواب مارو نداد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

14

سلام

من سریعا به راهنمایی شما اساتید برای خرید لپ تاپ اپل احتیاج دارم

من مهندس نرم افزارم و دائما در حال کار با کامپیوترم . دنبال لپ تاپی میگردم که:
    - کاملا پاسخگوی نصب نرم افزارهای سنگین و زیاد رو باشه و سرعت خوبی هم داشته باشه
    - عمر باطریشم خیلی خوب باشه .
    - 14 اینچ باشه

چه مدلی رو پیشنهاد میکنید . لطفا مشخصات مدل رو به همراه قیمت حدودی که داره برام بنویسید

خیلی ممنون میشم راهنمایی دقیقی بکنید.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام .

تا اونجایی که من تحقیق کردم بله هر نوع نرم افزاری بخوای براش پیدا میشه .
    ویندوزم به راحتی روش نصب میشه ولی بهت توصیه میکن اگه میخوای لبتابهای اپل رو بگیری
    دیگه فکر ویندوز رو از فکرت بیرون کن به 2 دلیل :
    1- محصولات اپل ( تا اونجایی که من تحقیق کردمو دیدم ) وقتی ویندوز روش میریزی
    به اندازه ای که روش مکه قوی عمل نمیکنه .
    یعنی یجورایی خوده سیستم عامل مک جور پایین بودن کانفیگو میکشه .
    2- بحث قیمتی . الان لبتابهایی با اندازه مک بوک ایر هستند که قیمت کمتری دارن و روشون ویندوز هست .
    شخصا بهت پیشنهاد میکنم اگه مک میگیری دیگه ویندوز رو بزار کنار چون گفتم میری مک بگیری که مکو
    کامل تجربه کنی وگرنه چرا اینقدر پول مک بدی.
    اللبته مک بوک ایر اونقدر ارزشمند هست که بدون هیچ تردیدی انتخاب خیلی خوبیه
    ( نظرم فقط در مورد سیستم عامل بود نه فناوریهای موجود در هر نوع device اپل )
    وای صدبار گفتیم این طرز فکر غلط رو جا نندازین
    می خوای من صدتا نرم افزار مهم لیست کنم که ببینی مشابه مک نداره؟
    خب اینجا آدم مجبور می شه ویندوز نصب کنه
    بازی نسخه ی مک هم انگشت شماره
    2700 پول لپ تاپ بدی بعد توقع داشته باشی واسه بازی هیچ وقت ازش استفاده نکنی؟
    بازی کرایسس که دیدی چقدر سنگینه، رو ویندوز 7 فقط 60 درصد سی پی یو رو می گیره. با حداکثر تنظیمات
    بعد رو چه حسابی جا میندازی که اپل با ویندوز ضعیف می شه؟

سلام
    من سریعا به راهنمایی شما اساتید برای خرید لپ تاپ اپل احتیاج دارم
    چه مدلی رو پیشنهاد میکنید . لطفا مشخصات مدل رو به همراه قیمت حدودی که داره برام بنویسید
    خیلی ممنون میشم راهنمایی دقیقی بکنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت 0oo501oo0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان...من تازه عضو این سایت شدم و هدفم فقط تحقیق واسه خریدن لپتاپ اپل هست..اگه کمک کنین ممنون می شم...چند تا سوال دارم که اگه زحمت نیست خوشحال می شم جواب بدین...من میخوام یه لپتاپ 17inch ترجیحا با cpu CI7 بگیرم..چه مدلها یی هست؟خودم بیشتر نظرم روی mc725 هست اما mc036 هم بدجوری رو مخمه..تفاوت این دوتا چیه؟به اختلاف قیمتشون میرزه؟
    گارانتی چی؟شنیدم نقش فقط پول زیادی میگیره و به درد نمی خوره...
    cpu های اپل از نوع تکنولوزی sandy bridge ؟
    و این Anti Glare چیه که روی مانیتور های mMC036 هست؟
    بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان...من تازه عضو این سایت شدم و هدفم فقط تحقیق واسه خریدن لپتاپ اپل هست..اگه کمک کنین ممنون می شم...چند تا سوال دارم که اگه زحمت نیست خوشحال می شم جواب بدین...من میخوام یه لپتاپ 17inch ترجیحا با cpu CI7 بگیرم..چه مدلها یی هست؟خودم بیشتر نظرم روی mc725 هست اما mc036 هم بدجوری رو مخمه..تفاوت این دوتا چیه؟به اختلاف قیمتشون میرزه؟
    گارانتی چی؟شنیدم نقش فقط پول زیادی میگیره و به درد نمی خوره...
    cpu های اپل از نوع تکنولوزی sandy bridge ؟
    و این Anti Glare چیه که روی مانیتور های mMC036 هست؟
    بازم ممنون.
    بیا اینجا
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

وای صدبار گفتیم این طرز فکر غلط رو جا نندازین
    می خوای من صدتا نرم افزار مهم لیست کنم که ببینی مشابه مک نداره؟
    خب اینجا آدم مجبور می شه ویندوز نصب کنه
    بازی نسخه ی مک هم انگشت شماره
    2700 پول لپ تاپ بدی بعد توقع داشته باشی واسه بازی هیچ وقت ازش استفاده نکنی؟
    بازی کرایسس که دیدی چقدر سنگینه، رو ویندوز 7 فقط 60 درصد سی پی یو رو می گیره. با حداکثر تنظیمات
    بعد رو چه حسابی جا میندازی که اپل با ویندوز ضعیف می شه؟

کد:

والا من شرکت اپل رو بیشتر به خاطر نرم افزارای خیلی زیادش میشناسم .

و قابلیت های فوق العاده ای که روی مک وجود داره و با مک بوک ها ارائه میشه

خیلی بی انصافیه بگی نرم افزارهاش اینقدر کمه که نگو.

شما مطمعا باش اگه اگه اگه همونو نداشته باشه که بعید فکر میکنم حتما حتما مشابهشو داره .

بعد م شما این سوالو از خودت بپرس . اپلی که میاد تو کنفرانساش سر داشتن 1000 دیولوپر و

............. میزنه تو سر بقیه نرم افزارهای مهم رو نداشته باشه ؟

اینم یجا خوندم گفتم بد نیست بگم اتفاقا میگن اپل نرم افزارهایی داره که رو ویندوز پیداش نمیکنی

بله بعضی نرم افزارها مخصوص یک سیستم عاملن مثل iphoto در مک ولی همهشون در داشتن

نرمافزارهایه کاربردی و مهندسی و ......... یکسانن .

Every Mac comes with some very useful apps that don't come on Windows

یکی از دلایل من برای خرید اینه که اپل با مک توان باتری نگه داشتن خیلی خوبی نسبت به

مدل های مشابه داره . وقتی ویندوزم بریزی این توان باتری کمتر میشه .

اینم گفته یکی از کاربرای مک بوک پرو 2011 بعد از نصب ویندوز 7 :

While I don't know the exact reason, my best guess is this is because the Mac hardware is not optimized for Windows drivers. I hope that Apple (or Microsoft or hardware vendors) would look into this and make the MacBook, or any other Mac laptop, a truly great platform for Windows 7

دیگه بیکار نیست که بیاد هر نرم افزاری که واسه ویندوز میادو تعبیه کنه .

بعد در مورد بازی . خوده استیو جابز توی یکی از کنفرانساش گفته که مک بوک پروها رو برای بایزی نساختیم که

اللبته بازی براش هست اما ما معتقدیم که شما با دیدن تلویزیون مغذ خودتونو خاموش میکنید و با کار با کامپیوتر

مغذ خودتونو روشن میکنید اما با اینکارم میتونید برعکس عمل کنید . سعی کنید که با کسی که ساعاتها بازی

سوم شخص میکند یک بحث منطقی داشته باشید .

اگه از بیشتر افراد بپرسی که مک برای چی خوبه میگن خوده اپل میگه مکها برای کسایی که قابلییت کارهای

گرافیکی سنگین در یک حجم کوچک رو میخوان خوبه .

همین اپل تو زمینه گرافیکی لرزه به اندامه ویندوز میندازه . برام خیلی جالب بود حتی نرم افزارهایی که برای

ویندوز بود مثل پاور پوینت با گرافیک بهتری روی مک وجود داره.

تا اونجایی که من شنیدمو دیدم اپل تمامیه نرم افزارهای مهندسی و ................

رو داره . بیشتر دانشجوها دارن از مک اشتفاده میکنن .

یجوری بهم گفتی طرز فکر اشتباه اولش گفتم چی

بعدش میخوای بگی بهم .

به نظرم اگه طرز فکر من اشتباست برای شما هم بدون استثنا اشتباست .

شما لطف کن لیستتو تهیه کن بده به من . شاید من دارم اشتباه میکنم .

فقط لطف کن بگو تو چه زمینه ای هستند برنامه ها .

من این حرف ضعیفیرو از یکی از دوستانم شنیدم .

در مورد همون گرافیک موجود روی مک بوک پرو 13 اینچ ها که intel 3000hd هست .

یعنی شما میگی قدرت لبتابهای اپل با دوتا سیستم عامل یکیه ؟

پس این همه استیو جابز بدبخت میومد تو کنفرانسا میزد تو سر خودش که مک بوک ها نسبت

به سری ویندوز و مک بوک های قدیمی چقدر سریعترن علکی بود.

شما رو کدوم مک بوک امتحان کردی که کرایسیس رو با حداکثر تنظیمات اجرا کرده و فقط 60 درصد

از سی پی یو رو گرفته ؟

اللبته بازم میگم این چیزایی که تا الان خودمو از سایتهای معتبرم خوندم .

شایدم اشتباه باشه . شما هم لطف کنید که جواب سوالامو بدید .

اللبته اونقدر تو این انجمن سوال بچهارو جواب دادی فکر کنم بعد از پستم 60 نفر میریزن رو سرم

به حمایت از شما ولی خواهشا این کارو نکنید . داریم با یه دوست بحث میکنیم پدر کشتگی با هیچ کس نداریم

شایدم من اشتباه میکنمو خب اطلاعاتم بره بالا .

ممنون

8. 3 کاربر از jabbawockeez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اولا ما اینجا همه با هم دوستیم و قطعا فقط واسه بالا بردن اطلاعات هم دیگه تبادل نظر می کنیم و اگه کسی بخواد به شما بپره من دیگه هیچ دوستی باهاش نخواهم داشت
    تمام صحبت های شما درسته. اما تو پست قبلی گفتم نرم افزارهارو شرکت های سوم شخص می سازن، نه خود مایکروسافت. الان طبق آمار 83% مردم دنیا از ویندوز استفاده می کنن. پس خیلی طبیعیه که کسی که می خواد نرم افزار بنویسه ترجیح می ده چیزی درست کنه که مشتری و مصرف کننده ی بیشتری داشته باشه. همون طور که ویروس واسه ویندوز بی شماره ولی واسه مک انگشت شمار
    نه قطعا قدرت رو 2 تا سیستم عامل یکی نیست. مک هم یه چیزی مثل تسک منیجیر داره که در حالت آی دی ال نگاه می کنی کم تر از نیم درصد از سی پی یو درگیر شده و این سبکی این سیستم عامل رو نشون می ده
    اما منکه 723 دارم با 7 هم هیچ کندی یا گیر و ضعفی حس نکردم و تو ویندوز هم فرا تر از حد انتظار قوی کار کرده. 4 گیگ رم با سی پی یو کور آی 7 چیزی نیست که با یه سیستم عامل کند بشه. تازه اون ویستا بود که سنگین بود 7 که خیلی سبک تر هم شده
    اما باز هم می گم این تفکر که اپل رو نباید با ویندوز قاطی کرد 100 درصد اشتباهه چون تجربه ی شخصی من می گه هیچ دلیلی نداره که این وسط بخواد ویندوز حذف بشه و ترکیب اپل، مک و ویندوز رویایی ترین ترکیبیه که من تا حالا تو دنیای کامپیوتر تجربه کردم
    Last edited by SaeedEminem2; 18-10-2011 at 23:30.

10. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اولا ما اینجا همه با هم دوستیم و قطعا فقط واسه بالا بردن اطلاعات هم دیگه تبادل نظر می کنیم

میدونی حرفت کاملا درسته . ویندوز روی مک هم قوی تر عمل میکنه .

و اینکه اصلا بیشتر افراد برای این دوال بوت بودن فوق العاده ش هست که میخرنش .

ایشالا منم درست شم

اگه خلاف قوانین نباشه اینم 30 صفحه بازی برای مک :

macbooks game for anybody

کد:

فکر کنم اینا دیگه ارضاتون کنه از لحاظ گیمری

و اینم 30 صفحه اپلیکیشن برای مک :

macbook application

کد:

ارشیوش قویه این سایته

12. 3 کاربر از jabbawockeez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اما باز هم می گم این تفکر که اپل رو نباید با ویندوز قاطی کرد 100 درصد اشتباهه چون تجربه ی شخصی من می گه هیچ دلیلی نداره که این وسط بخواد ویندوز حذف بشه و ترکیب اپل، مک و ویندوز رویایی ترین ترکیبیه که من تا حالا تو دنیای کامپیوتر تجربه کردم
    ما هم یک نظر بدیم
    تا اینجا پس همه موافقیم که لپ تاپ های اپل با سیستم عامل مکینتاش قویتر از حالتی هستن که با سیستم عامل ویندوز استفاده میشن
    از طرفی باید فلسفه خرید مک بوک رو هم در نظر بگیریم ( حداکثر سازگاری سخت افزار و نرم افزار برای بالا بردن حداکثر راندمان سیستم)

هر عقل سلیم و منطقی ایی (قضیه احساسات رو میزاریم کنار) وقتی 2 تا مورد بالا رو کنار هم میزاره یک سوال توی ذهنش نقش میبنده و اون اینه
    اگر من با مک بوک پرو خودم از سیستم عامل ویندوز استفاده کنم، دارم فلسفه اصلی خودم و شعار اصلی اپل طی این سال ها رو نقض می کنم ، پس چرا اصلاً اپل خریدم. برای همینه که وقتی کسی میدونه 100٪ نیاز به ویندوز داره و همه کارای اصلی و حرفه ایش توی محیط ویندوزه ، هیچ منطقی خرید لپ تاپ اپل رو توصیه نمی کنه.
    لپ تاپ های اپل حرفه ایی در اصل بدرد کسایی میخوره که یک یا 2 نرم افزار رو به صورت حرفه ایی کار میکنن و اون نرم افزارها معادل مک دارن و در اصل اون افراد می خوان با استفاده از سیستم مک و لپ تاپ های اپل ، از حداکثر کارایی بهره ببرن.
    قضیه اینه که وقتی یکی میخواد بازی کنه توی محیط ویندوز ، 1500 بده لپ تاپی با کارت گرافیک در حد mc723 میتونه بخره
    متأسفانه جامعه ما و کلاً دنیا مردمی داره که بیشتر از اونکه به منطقشون بها بدن به احساساتشون بها میدن ، و اینه سر آغاز مصرف گرایی

14. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه سئوال. چرا فکر می کنین ویندوز با لپ تاپ اپل مشکل ایجاد می کنه؟
    اگه مشکل ایجاد می کنه چرا خود اپل بوت کمپ رو ارائه می کنه؟
    حالا ما یه مبلغی واسه یه لپ تاپ دادیم، فقط باید به یه سبک ازش استفاده کنیم و محدود بمونیم؟ وقتی می شه هم زمان هم از مزایای ویندوز استفاده کرد هم از مک چرا باید یکی این وسط حذف بشه؟ مگه لپ تاپ فقط واسه بازیه که بریم یه لپ تاپ 1500 بخریم؟ مزایای خود مک و کلا اپل رو بی خیال شیم؟ اگه سیستم عامل مک رو حذف کنیم، مک بوک می شه مثل یه سیستم عادی که بشه راحت 4 تا پارتیشن داشت و ویندوز روش نصب کرد و هیچ فرقی با بقیه ی سیستم ها نداره. کسی که اپل می خره قطعا یه آدم زیاده خواه بوده و به کم قانع نیست، پس نباید توقع داشت که نوع استفاده شو محدود کنه. تجمل گرایی یا در واقع کسی که هدف اولش از خرید این برند کلاس گذاشتن و پز دادن باشه بد نیست فاجعه ست. ولی مثلا خود من از وقتی که این لپ تاپ رو خریدم به غیر از اعضای خونوادم فقط یک نفر دیگه لپ تاپمو دیده، یعنی کلا 4 نفر (پدر مادر و خواهر و یه دوست) و حتی فامیل هیچ کدوم نمی دونن من اصلا لپ تاپ دارم
    اما نمی دونم چرا نسبت به ویندوز بی انصاف شدین. آمار و اکثریت می گه هنوز ویندوز محبوب و عمومی ترین سیستم عامل دنیاست. اینکه لینوکس یا مک ویروسشون کمه هنر نکردن. اگه اونا هم گستردگی ویندوز رو می داشتن الان حالشون بهتر از ویندوز نبود
    اما هنوزم نفهمیدم چرا عقیده دارین که باید محدود موند و نباید از مزایای هردو همزمان سود برد

16. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •