سلام دوستان
راسته که ASUS اگه بدنش فلزی باشه برق میده؟ مثلا N43 یا N53
یکی جواب ما رو بده کلافه شدیم
سلام دوستان
سلام دوستان
بهترين و مطمئن ترين فروشگاه در تهران براي خريد لپ تاپ asus كجاست ؟ با گارانتي سازگار
بله یه خورده برق میده که به صورت ووووییییززززز در هنگام لمس کردن احساس میشه و مشکلی نداره
لپتاپ من که n61 هست قسمت بالاییش فلزی هست همین حالت رو داره !!!!
سلام من n82jv دارم desktop areo خیلی پایین چه کار کنم
Asus G53jw و به احتمال زیاد Asus G73jw (مطمئن نیستم این مدل رو) به خودی خود امکان 3D رو دارن. چون پورت HDMI شون نسخه 1.4 هست و این یعنی اینکه اگر شما هر وقت یک تلویزیون 3D داشتید میتونید با یه کابل HDMI 1.4 وصل کنید.
ولی دو نوع دارن , یک نوع که صفحه 3 بعدی دارن و عینک 3 بعدی و روزلوشن پایین تر. در این کلمه 3D آخر اسم مدل هست. و قیمت ش بالاتر هست.
نوع دیگه صفحه 3 بعدی نداره و عینک 3 بعدی هم نداره ولی رزولوشن صفحه فول اچ دی هست.
در مجموع کلا این لپ تاپ قابلیت 3D یا همون 3 بعدی رو داره ولی روی یک مدل صفحه لپ تاپ همچین قابلتی داره , روی اون یکی مدل معمولی باید به تلویزیون 3 بعدی خارجی وصل کرد تا از 3 بعدی استفاده بشه کرد.
راست کلیک روی دسکتاپ و سپس personalize و سپس در پنجره باز شده ، قسمت پایین روی windows color کلیک کنید و aero مورد نظر رو انتخاب و فعال کنین!!!
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 17-04-2011 at 19:21.
دستت درد نكنه كيوان!
مي توني بگي كلا با اون كانفيگي كه داره چطوره؟ بعد اينكه فعلا زده موجود نيست آيا ميشه پيداش كرد يا بايد دورشو خط كشيد؟![]()
خواهش میکنم.
من حدس میزنم چون مدل G53SW و G73SW دارن به بازار وارد میشن دیگه کمتر این مدل رو فروشنده ها بیارن. پیدا کردنش که میشه پیدا کرد ولی چون مدل SW داره میاد و Cpu ش از نوع SandyBridge هست , به صرفه نیست که ادم بخواد مدل های JW رو الان بخره.
با همین پول تا یکی دو ماه دیگه میشه همین کانفیگ رو ولی با Cpu سندی بریج گرفت که ارزش ش خیلی بیشتره.
جدا؟ خو پس وا ميسيم تا تابستون!
يعني همين قيمت بعد همين كانفيگ فقط سي پي يو جديد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)