تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 288 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

بچه ها ببخشید قبلا این سوال رو پرسیدم ولی جوابش رو پیدا نمیکنم.
    برای فول اسکرین کردن برنامه های جاوا چیکار کنم؟
    حامد جان من که اینجا جوابتون رو دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    آيا ساتيو شما هنگ می کنه؟
    نمی دانم چرا برخی از مواقع گوشی من هنگ می کنه؟ و حتی دکمه وسط گوشی که بايد برنامه های فعال را نشان دهد کار نمی کند!!
    به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا برطرف کنم. دستگاه را با کد 7370 مستر ريست کردم و بعد دوباره بک آب را باز کردم ولی درست نشد
    فکر کنم نبايد بک آب را باز می کردم!!
    در ضمن چگونه می توانم کارت حافظه را فرمت کنم؟
    آيا اطلاعات روی آن بدرد جايی نمی خوره؟ چون يکسری شاخه خودش روش بود و من آنها را نصب نکردم؟ آيا با فرمت کردن اين شاخه ها و اطلاعات آن حذف می شه؟ و حذف آنها مشکلی برای گوشی ايجاد نمی کنه؟

ممنون
    منم مشکل هنگو داشتم اما بعد از آپدیت مشکلم کاملا برطرف شده پیشنهاد میکنم شما هم آپدیت کنی
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    من بشدت مشغول زبان خوندن هستم و دیکشنری از نون شب هم برام واجبتره، ضمنا گوشی فعلی من P990 هستش که هیچوقت سرعتش با نصب دیکشنری پایین نیومده، بعید میدونم این اتفاق برای ساتیو بیفته.
    لطفا اگه کسی از دیکشنریهای جاوا روی ساتیو استفاده کرده نتیجش رو به من بگه
    من نیازی به دیکشنری ندارم اما به خاطر گل روی شما نصب کردم الانم سه روزه که نصبه هیچ مشکلی هم ندارم نه سرعت کم شده نه مصرف باطری بالا رفته با کیبردم که هیچ مشکلی نداره از این بابت خیالت راحت

2. 2 کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آره.اون موقع ای دی اس ال داشتم و همون موقع نرفتم روی گوشی چک کنم.الان بی ای دی اس ال شدم...نشد پیداش کنم.
    باز ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

salam.man satio daram.kheili hang mikone.moshkelesh chie?gps ham moshkel dare

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من گوشی را آپدیت کردم ولی گوشی هنگ می کنه؟
    نمی دانم چرا برخی از مواقع گوشی من هنگ می کنه؟ و حتی دکمه وسط گوشی که بايد برنامه های فعال را نشان دهد کار نمی کند!!
    به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا برطرف کنم. دستگاه را مستر ريست کردم و بعد دوباره بک آب را باز کردم ولی درست نشد.
    در ضمن حجم حافظه اصلی تلفن چقدر بايد باشد؟ مال تلفن من 78 مگابايت می باشد؟ به نظر شما کم نيست؟ من بازی اتوموبيل رانی را روی حافظه اصلی نصب کردم و فقط 16 مگابايت باقی مانده؟؟ آيا برنامه ها نبايد روی خود حافظه اصلی نصب بشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

salam.man satio daram.kheili hang mikone.moshkelesh chie?gps ham moshkel dare
    به p30 خوش آمدید. اگه شما آپدیت نکردین حتما آپدیت کنید که منم همچین مشکلی داشتم اما با آپدیت درست شد
    در ضمن با حروف فارسی بنویسید
    سلام
    من گوشی را آپدیت کردم ولی گوشی هنگ می کنه؟
    به نظر شما مشکل از کجاست و چگونه آنرا برطرف کنم. دستگاه را مستر ريست کردم و بعد دوباره بک آب را باز کردم ولی درست نشد.
    در ضمن حجم حافظه اصلی تلفن چقدر بايد باشد؟ مال تلفن من 78 مگابايت می باشد؟ به نظر شما کم نيست؟ من بازی اتوموبيل رانی را روی حافظه اصلی نصب کردم و فقط 16 مگابايت باقی مانده؟؟ آيا برنامه ها نبايد روی خود حافظه اصلی نصب بشه؟
    ممنون
    شما اول مموری کارتو دربیار با رم ریدر فایلهایی که لازم داری به کامپیوتر منتقل کن ( مطمئن باش که کامپیوتر ویروسی نباشه) بعد مموری رو فرمت کن. حالا دوباره فایلهایی که لازم داری دوباره به رم منتقل کن قبل از اینکه مموری به گوشی وصل کنی گوشیرو با کد *7370#* ریست کن که فکر کنم مشکلت حل بشه حدااممکن بیخیال بک آپ بشی بهتره در ضمن ممکنه مشکل از مموری کارتم باشه یه بارم بدون مموری چک کن
    حافظه گوشی هم بسته به اندازه فایلهایی که نصب میکنی میتونه متغیر باشه و البته این نیست که چون همه برنامه هارو رو کارت مموری نصب میکنی همه فضای گوشی خالی بمونه دقیقا مثل کامپیوتر که اگه یه برنامه ای تو درایو D نصب کنی مقداری از فضای درایو C هم اشغال میشه موفق باشی
    Last edited by mahdi1360; 15-05-2010 at 18:57.

7. این کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

مال منم هر از گاهي قفل ميكنه يعني زماني كه تماس قطع ميشه منو ها ظاهر نميشه يا دكمه وسط وقتي ميزنيم صفحه ي بدون ايكون مياره در ضمن آبديتم كردم هيچي هم نصب روش نكردم 10 بارم مموري رو فرمت كردم فكر كنم ابديت جديده يك باگ دارد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

مال منم هر از گاهي قفل ميكنه يعني زماني كه تماس قطع ميشه منو ها ظاهر نميشه يا دكمه وسط وقتي ميزنيم صفحه ي بدون ايكون مياره در ضمن آبديتم كردم هيچي هم نصب روش نكردم 10 بارم مموري رو فرمت كردم فكر كنم ابديت جديده يك باگ دارد
    برا من که آپدیت جدید یه محشر بود دارم حال میکنم با این ساتیوی سونی اریکسون جونم با هر گوشی مقایسه میکنم همشون کم میارند آی نفس کش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم مشکل هنگو داشتم اما بعد از آپدیت مشکلم کاملا برطرف شده پیشنهاد میکنم شما هم آپدیت کنی

من نیازی به دیکشنری ندارم اما به خاطر گل روی شما نصب کردم الانم سه روزه که نصبه هیچ مشکلی هم ندارم نه سرعت کم شده نه مصرف باطری بالا رفته با کیبردم که هیچ مشکلی نداره از این بابت خیالت راحت
    قربون معرفتت
    ایشالا بتونم جبران کنم
    حالا خیالم راحت شد

11. 2 کاربر از hiva_59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

بچه ها منم فقط تا یه ماه دیگه گوشی رو می خرم ...
    چند تا سئوال داشتم اگه می شه منو راهنمایی کنین ...
    1. قضیه ی این آپدیت چی هست ؟؟؟؟؟ همه ی گوشی های ساتیو (قدیم و جدید ) اون رو لازم دارن ؟؟؟؟
    2.تلفظ صحیح اسم این گوشی چی هست ؟؟؟ به چه معناست ؟؟؟
    3.قیمتش الان تو بازار چند هست ؟؟؟؟؟؟؟
    4 .*یه سئوال مهم* همه ی دوستانی که خریدن ازش راضین ؟؟؟؟
    5. من با هنگ خیلی مشکل دارم ، هنگ نمی کنه ؟؟؟

خیلی ممنون ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه ها منم فقط تا یه ماه دیگه گوشی رو می خرم ...
    چند تا سئوال داشتم اگه می شه منو راهنمایی کنین ...
    1. قضیه ی این آپدیت چی هست ؟؟؟؟؟ همه ی گوشی های ساتیو (قدیم و جدید ) اون رو لازم دارن ؟؟؟؟
    2.تلفظ صحیح اسم این گوشی چی هست ؟؟؟ به چه معناست ؟؟؟
    3.قیمتش الان تو بازار چند هست ؟؟؟؟؟؟؟
    4 .*یه سئوال مهم* همه ی دوستانی که خریدن ازش راضین ؟؟؟؟
    5. من با هنگ خیلی مشکل دارم ، هنگ نمی کنه ؟؟؟

خیلی ممنون ...
    این گوشی انتظارات من را برآورد نکرد
    سیستم مرتب هنگ می کنه و مشکل بعد اینکه باطری بسیار ضعیفی داره بطوری که حداکثر دو روز دوام داره
    من فکر کنم سامسونگ 12 مگاپیکسل انتخاب بهتری باشه و ارزان تر از ساتیو هم می باشد
    Last edited by koh; 16-05-2010 at 12:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •