نسخه 3 که برای گوشی های معمولیه! لمسی نسخه 5 هست!!!
===============
باید یه جوری نگارش سیمبین رو دستکاری کنیم که چیپ فلش رنوار رو با چیپ های RM نوکیا اشتباه بگیره و نصب بشه...
ولی چجوری؟!
شاد باشین![]()
نسخه 3 که برای گوشی های معمولیه! لمسی نسخه 5 هست!!!
===============
باید یه جوری نگارش سیمبین رو دستکاری کنیم که چیپ فلش رنوار رو با چیپ های RM نوکیا اشتباه بگیره و نصب بشه...
ولی چجوری؟!
شاد باشین![]()
سلام
داريوش جان آي قربون اين اطلاعاتت برم من يه پرس و جو كن زحمت بكش با اين بر و بچ برنامه نويس ببين ميشه يه كاريش كرد يا نه من كه بد جوري مشتاق شدم![]()
سلام.....میگم دیروز برای اولین بار رفتم کامتل!جمعی از مردم ناراضی رو دیدیم با یه سری پرسنل که هی میرنو میان!!! بالاخره زور زدم درخواستمو دادم (یه هدست اصلی رنوار با یه کابل تی وی میخواستم واسه ویوتی اسمارت)......بعد دیدم یه هدست عادی بهم دادن (مثل اینکه فقط همین یه دونه رو دارن) بعد گفتم نمی خوام همون کابل تی وی رو بدید کفایت میکنه.....خلاصه کابل رو 5 تومان گرفتم و رفتم (دیگه جرات نکردم گوشیم رو بدم گارانتی واسه تعمیر اسپیکر!
).....
این کابل تی وی هم خیلی باحاله ها!فکر نمی کردم اینترفیس گوشی رو هم تو تی وی نشون بده!!!! خیلی جالبه....
اتفاقا در حال جستجو هستم...
شاد باشین![]()
سلام.اگه میشه قیمت این گوشی رو در حال حاضر بگید.
دوستان این گوشی دوربینش چطوره ؟ مثلا از N82 که خودم داشتم چقدر بالاتره ؟ اصلا بالاتره یا نه ؟
من یدونه سامسونگ جت گرفتم گوشیه خوبیه ولی دوربینش از ان 82 خودم به طور محسوس پایینتره
آخرین قیمتی که داشتم 265 بود با گارانتی.....بدلیل کمیاب بودنش دیگه پایینتر از این نمیاد.....سلام.اگه میشه قیمت این گوشی رو در حال حاضر بگید.
عالیه....شاهکاره.....N82 چیه؟!دوستان این گوشی دوربینش چطوره ؟ مثلا از N82 که خودم داشتم چقدر بالاتره ؟ اصلا بالاتره یا نه ؟
من یدونه سامسونگ جت گرفتم گوشیه خوبیه ولی دوربینش از ان 82 خودم به طور محسوس پایینتره![]()
ما با N86 هم کل میندازیم....
تو تاپیک عکس های الجی میتونی عکس هاشو ببینی. اینم یه نمونه عکس از خودم (تنظمیات اتوماتیک بدون نیاز به علم عکس برداری!):
اینم یه عکس دیگه (البته توجه داشته باشید که تو این عکس، فوکس روی گلبرگ ها بوده نه رو اون شاخک وسط گل!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید).
روی گلبرگ ها زوم کنید تا شارپنس فوق العاده ی این دوربین رو مشاهده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 05-07-2010 at 21:53.
توهین به گوشی سابقم ممنوع!!!
خوب چرا عوض کردی گوشیت رو؟؟؟؟!!!
ضمن اینکه، اصلا قیاس درستی نیست بین این دو تا گوشی
زمین تا آسمون فرق دارن با هم
من هم یه مدت N82 داشتم
اگر به خاطر مسائل عقیدتی!! نبودش ، هنوز همون رو داشتم... چون واقعا شاهکاره
در مجموع هم بخوایم حساب کنیم، گوشی که سیستم عامل داره، قطعا بهتره... همه چیز که دوربین نیست
ببخشید این گوشی چه فرمت هایی از فایل های ویدئویی پخش میکنه؟؟؟
اصلا 5800 xpress music بهتره یا این؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)