ساعت چند عکس انداختی؟؟؟اون عکس دانشگاه که معلومه کوکی با کیفیت تر نشون داده!شاید تو عکس اینجوری احساس میکنید ولی اگه از نزدیک ببینید میگید کوکی بهتره.... (رنگ هاش طبیعی تره...)
ساعت چند عکس انداختی؟؟؟اون عکس دانشگاه که معلومه کوکی با کیفیت تر نشون داده!شاید تو عکس اینجوری احساس میکنید ولی اگه از نزدیک ببینید میگید کوکی بهتره.... (رنگ هاش طبیعی تره...)
سلام
بعد از مدتها دوباره برگشتم. البته با موبایل سر میزدم دیگه پست نمیدادم.
راستی حسین جان خیلی خوشحال شدم گوشیت پیدا شد.
اون آقایی هم که گوشی جدید خریده هم مبارکش باشه( اسمشون رو نمیدونم)
من که با گوشیم خیلی حال کردم، این چند مدت که خونه نبودم چند تا فیلم و سریال ریختم و نگاه میکردم در مواقع بیکاری
باتریشم دوامش خوب بود
یعنی یک بار سه قسمت از فرار از زندان رو دیدم فقط یک خونه کم شد.
ولی کلا بدیش اینه که بعد از اینکه اخطار باتری میده سریع خاموش میشه.
حالا فعلا چند تا چیز پیدا کردم دانلود کنین.
خودم هنوز تست نکردم.
این یک پلیر
File Explorerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین حساب لمسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Webwag Mobileکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدود ساعت 12 ظهر....ساعت چند عکس انداختی؟؟؟
دو هفته صبر کنی من مقایسشو میزارم.....جفت گوشی هارو دارم....در همین حد بگم که استار باتری قویتر و تاچ حساستر (یه مقداری) داره.....کوکی هم صدای بهتر و ارگونومیک خیلی خوبی داره.....جزییات رو تو مقایسه خواهم گفت.....فقط لطفا رسیدگی کنید و آدمی رو از نگرانی خارج کنید !![]()
بابا اون عکسه توی کوکی اینگار شبهحدود ساعت 12 ظهر....![]()
![]()
یعنی اگه فرمت فلاش رو ساپورت میکنه میشه ازش به عنوان اسکرین سرور یا والپیپر صفحه اصلی گوشی استفاده کرد؟
فلش ساپورت نمیکنه. البته یک نوع ساپورت میکنه که هنوز معلوم نیست چیه: دییعنی اگه فرمت فلاش رو ساپورت میکنه میشه ازش به عنوان اسکرین سرور یا والپیپر صفحه اصلی گوشی استفاده کرد؟
به هیچ عنوان هم اسکرین سیور نداره
تم هم نداره و فقط باید گوشی رو هک کرد که احتمال خیلی زیاد دیگه گوشی روشن نمیشه.
برای بار هزارم.....بابا اون عکسه توی کوکی اینگار شبه![]()
......اگه از نزدیک ببینی نظرت عوض میشه.....توی عکس کیفیت صفحه ها معلوم نیست....گفتم که با دوربین خوبی عکس ننداختم (P990)....
والا باید تا همین یکشنبه بخرم کاش دوستان لطف میکردن تا شنبه میگفتن کدوم بهتره ؟
اون دوستی که هر دوتا رو داره اگر بخواد یکیشون را برداره . کدوم رو انتخاب میکنه ؟
سوال دوم من رو جواب ندادین . تو منو های اصلی هم صفحه افقی میشه یا نه ؟
نوچ....فقط توی عکس و فیلم+ smsتو منو های اصلی هم صفحه افقی میشه یا نه ؟
![]()
معلومه.................کوکی...........اون دوستی که هر دوتا رو داره اگر بخواد یکیشون را برداره . کدوم رو انتخاب میکنه ؟
سجاد............تو کوکی داری یا استار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......بجا طرفداری از گوشیت چه کارا که نمیکنی..........
راسی حسین جون تبریک مرا هم بپذیر.........(پخش با تاخیر.......)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)