تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 241 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2401

نام تاپيک: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

12

اگه پچ رو کامل نصب کرده بودین تو مسیر start\all programs\rockstar games کنارش یه چیز دیگه اضافه میشه عکس میزارم میبینی.

دوستان اون مرحله هلیکوپتر رو کسی برامون رد میکنه؟ سخته یکم ! فک کنم تو نت پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام خدمت دوست عزیزم،
    آقا منظورتون از اینکه پچ رو کامل نصب نکردم متوجه نمی شم.آخه پچی که دوستمون تو پست 2101 (
    کد:
    ) گذاشته بودند رو دانلود کردم ،همش 4 تا فایله که عبارتند از: Media1.rar ، setup، TitleUpdate و Update2Notes_EN . خوب من فایل setup رو از روی دسکتاپ اجرا می کنم ،یه پنجره باز می شه که ازم خواسته صبر کنم تا راهنمایی نصب شروع شه و همه کلیدهاش به جز cancel غیر فعاله . بعد یه پنجره دیگر توسط خود ویندوز سون باز میشه که میپرسه اجازه می دی برنامه نصب شه منم yes رو میزنم و نصب شروع میشه و اون yes تنها دکمه ای که من میزنم. بعدش که تموم شد finish رو میزنم و بازی با کرک razor اجرا میشه ولی بعد از اینکه از بازی خارج میشم هیچ چیزی به start\all programs\rockstar games اضافه نمیشه. با تشکر . لطفا کمکم کنید.

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیزم،
    آقا منظورتون از اینکه پچ رو کامل نصب نکردم متوجه نمی شم.آخه پچی که دوستمون تو پست 2101 (
    کد:
    ) گذاشته بودند رو دانلود کردم ،همش 4 تا فایله که عبارتند از: Media1.rar ، setup، TitleUpdate و Update2Notes_EN . خوب من فایل setup رو از روی دسکتاپ اجرا می کنم ،یه پنجره باز می شه که ازم خواسته صبر کنم تا راهنمایی نصب شروع شه و همه کلیدهاش به جز cancel غیر فعاله . بعد یه پنجره دیگر توسط خود ویندوز سون باز میشه که میپرسه اجازه می دی برنامه نصب شه منم yes رو میزنم و نصب شروع میشه و اون yes تنها دکمه ای که من میزنم. بعدش که تموم شد finish رو میزنم و بازی با کرک razor اجرا میشه ولی بعد از اینکه از بازی خارج میشم هیچ چیزی به start\all programs\rockstar games اضافه نمیشه. با تشکر . لطفا کمکم کنید.

برای پچ
    این پچ کامل 1.1.2.0 هستش
    کد:
    این هم کرک مخصوص این پچ هستش

کد:

3. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام کسی میدونه این بازی رو میشه به صورت لن lan بازی کرد یا نه ؟
    (تو گیم نت)

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیزم،
    کد:
    بیا عکس این گزینه باید اضافه بشه.
    کد:
    دوستان من اون مرحله هلیکوپتر سیوش رو دان کردم ولی میخوام اجرا کنم load failed میده. چیکار کنم؟ تو لینک که گفته xlive رو یه کاری بکنید من که نفهمیدم. شما بگین من چیکارش کنم تا اجرا بشه؟

اگه کسی هم تونست این مرحله رو برامون رد کنه اینم فایلش.
    کد:
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    راهنماي قدم به قدم اين بازي رو مي خواستم اگر امكانش هست؟؟؟!‌
    مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام . من تازه اومدم .میشه یکی راهنمایی کنه ٬ که چجوری میشه بازی lost and dammend و ballad of gay tony رو سیو کرد ٬ هرکاری میکنم سیو نمیشه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

بیا عکس این گزینه باید اضافه بشه.
    کد:
    دوستان من اون مرحله هلیکوپتر سیوش رو دان کردم ولی میخوام اجرا کنم load failed میده. چیکار کنم؟ تو لینک که گفته xlive رو یه کاری بکنید من که نفهمیدم. شما بگین من چیکارش کنم تا اجرا بشه؟

اگه کسی هم تونست این مرحله رو برامون رد کنه اینم فایلش.
    کد:
    ممنون
    کسی جواب بده لازم داریم.
    لااقل بگید چطوری xlive رو کپی کنم که سیو اجرا بشه؟!!

چرا وقتی میخوایم dlc رو بازی کنیم میگه لوگین کنید قبلا لوگین میشد اتوماتیک الان نه باید هر بار بکنیمش!

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

کسی جواب بده لازم داریم.
    لااقل بگید چطوری xlive رو کپی کنم که سیو اجرا بشه؟!!

چرا وقتی میخوایم dlc رو بازی کنیم میگه لوگین کنید قبلا لوگین میشد اتوماتیک الان نه باید هر بار بکنیمش!
    دوست عزیز اولا همونطور که قبلا هم گفتم سیو این بازی بیشتراشون مشکل دارن و روی سیستم های دیگه عمل نمیکنن و اینکه امکان داره ویندوز ها با هم یکی نباشن یعنی این سیو مال ویندوز Xp باشه و ویندوز شما 7 باشه و یا برعکس که در اینصورت سیو ها با هم همخونی نداره و عمل نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كسي جواب نميده؟؟؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

14

سلام . من تازه اومدم .میشه یکی راهنمایی کنه ٬ که چجوری میشه بازی lost and dammend و ballad of gay tony رو سیو کرد ٬ هرکاری میکنم سیو نمیشه
    راهنمایی کنید لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •