تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 283 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

کلا من با کلاج گرفتن مشکل دارم نمیدونم اصلا فلسفه کلاج تو ماشین چیه یعنی اینکه باید موقع تعویض دنده باید کلاج گرفت میدونم باید این کارو انجام بدم ولی دلیلش نمیدونم
    یکی لطف کنه ساده برام توضیح بده نقشش چیه و کجاها باید کلاج گرفت ؟
    ماشین اموزشگاه کلاجش خیلی نرم تره ولی ماشین امتحان کلاجش سفت بود و یه کم پا رو میوردم بالا خاموش شد باید چیکار کنم خاموش نشه ماشین ؟ روز امتحان هم 4 نفری که رد کرد افسر هر 4 تامون به خاطر خاموش کردن رد کرد
    این همه راننده اینجاست بعد یکی نبود جوابمون رو بده
    ســلام...
    کلاچ در واقع يک وسيله قطع کردن و يا وصل کردن است که در سيستم‌هاي انتقال نيرو بکار مي‌رود. اصولاً در سيستم‌هاي انتقال نيرو، توان و نيروي توليد شده در موتور براي استفاده به شکلي ديگر و يا استفاده در جايي ديگر نياز به جابجايي و انتقال دارد. حال براي آنکه بتوان بر روي اين انتقال نيرو کنترلي را اعمال کرد. ساده‌ترين راه استفاده از يک کلاچ است تا هر زمان که نياز به توقف انتقال نيرو باشد، اين عمل انجام پذيرد.
      محتوای مخفی: بیشتر 
    کلاچ يک اتصال اصطکاکي ميان موتور اتومبيل به عنوان منبع توليد توان و جعبه دنده اتومبيل برقرار مي‌کند. در حالي که کلاچ اتومبيل درگير است توان از موتور به جعبه دنده و از آنجا به چرخها انتقال مي‌يابد. ليکن گاهي لازم مي‌شود که دنده مورد استفاده در جعبه دنده ماشين بر حسب شرايط جاده و سرعت حرکت ماشين تغيير کند. براي آنکه بتوان اين تغيير را به راحتي انجام داد، ابتدا لازم است که توان را از چرخ دنده‌هاي موجود در جعبه دنده قطع کرد. براي قطع کردن اين ارتباط تواني ميان جعبه دنده و موتور از کلاچ استفاده مي‌شود. اين کار براي راننده اتومبيل مي‌تواند به‌راحتي فشاردادن يک پدال به کمک پاي خويش باشد. ليکن فشار دادن اين پدال پايي باعث فاصله گرفتن محور جعبه دنده از صفحه در حال چرخش موتور (فلايويل) خواهد شد. بوجود آمدن فاصله، معادل است با قطع ارتباط و انتقال توان. در اين حالت راننده براي مدت کوتاهي پدال کلاچ را نگه مي‌دارد و در حالي که جعبه دنده تحت هيچ نيروي خاصي قرار ندارد دنده مناسب را انتخاب کرده و جعبه دنده را در آن دنده مطلوب قرار مي‌دهد و سپس پدال کلاچ را رها مي‌کند. در اين حالت انتقال توان از موتور به جعبه دنده دوباره از سر گرفته خواهد شد.

================================================
    اما برای رفع مشکل شما..چون تازه کار هستی..تا تسلط کافی روی نیم کلاچ کردن در موارد نیاز...و نحوی کلاچ گرفتن رو پیدا کنی....بهترینش اینه که بشتر گاز بدی...موقع تعویض دنده..اینطوری دور موتور بالا میره و ماشین شما خاموش نمیشه....

2. 4 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اما برای رفع مشکل شما..چون تازه کار هستی..تا تسلط کافی روی نیم کلاچ کردن در موارد نیاز...و نحوی کلاچ گرفتن رو پیدا کنی....بهترینش اینه که بشتر گاز بدی...موقع تعویض دنده..اینطوری دور موتور بالا میره و ماشین شما خاموش نمیشه....

ممنون مهدی عزیز
    تا حد زیادی متوجه شدم این کلاج لامصب نقشش چیه

=============

امروز برای دومین بار امتحان دادم و بازم رد شدم
    افسر عوض شده بود یک زن دیگه اومده بود غیبتش نباشه ولی فرقی با هیولا نداشت قیافش که به کنار اخلاقش صد برابر بدتر بود یکی اولش اومد بهش گفت خانم من سرکار میرم اگه میشه زودتر بیام در جوابش با داد و بیداد گفت بشین بابا سرکار داری نمیومدی!!! من واسه طرف دلم سوخت با اون سن زشت بود خدایی این طوری باهاش برخورد شه
    خلاصه ما نشستیم پشت ماشین این افسر هم که پهلومون بود اصلا گرخیده بودیم دفعه قبلی سر خاموش شدن همون اولش رد شدم این دفعه دیگه کلاج رو خیلی اروم بالا میوردم تا خاموش نشه هی گاز میدادم حرکت نمیکرد خاموش شد باز گفتم الان بیاد بخوره ما رو چیزی نگفت باز روشن کردم بازم با اینکه درست کلاج و گاز گرفته بودم حرکت نمیکرد باز خاموش شد یه بار دیگه هم روشن کردم باز خاموش شد این دفعه گفت خاموش کنی ردی منم گفتم دیگه ولش کن باز خاموش میکنم بلند شدم
    گفت بشین عقب و نشستم گفت فکر میکنی چرا خاموش کردی گفتم این کلاجش سفته با ماله اموزشگاه فرق داره هی خاموش میشه یه دفعه بلند گفت ترمز دستی رو نکشیدی تازه دوزاریم افتاد که از استرس این افسر اصلا یادم رفت ترمز دستی رو بکشم گفتم یادم رفت یهو قاطی کرد حالت داد و بیداد گفت وقتی بلد نیستید الکی رو ماشین عیب نذارید برید یاد بگیرید بیاید گفتم باشه
    مملکت رو خدایی
    قحط ادمه ، واقعا یه افسر با شخصیت و درست حسابی نمیتونن تو این مملکت بذارن با مردم درست برخورد کنن انگار ارث باباشون طلب دارن از ملت

دیگه هم حوصله امتحان ندارم امتحانای دانشگاه رو میدیم همه رو هم قبول میشیم با نمره بالا یه امتحان رانندگی زور داره هی یه بار دو بار سه بار امتحان بدی رد شی
    میذارم7-8 ماه دیگه حسش اومد امتحان میدم
    Last edited by Greedy; 06-07-2013 at 08:52.

4. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام دوستان 35 روزی هست ک قبول شدم ولی خبری از ماهور پست نشد

چگونه باید برای دریافته کارتم پیگیری کنم. با تشکر

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با سلام دوست عزیز شما از تاریخ قبولیتون ۳۰ روز کاری رو شماردی یا نه ؟ جایی نیست واسه پیگیری

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

با سلام دوست عزیز شما از تاریخ قبولیتون ۳۰ روز کاری رو شماردی یا نه ؟ جایی نیست واسه پیگیری

ممنون که جواب دادی
    پس اینطور
    حساب کردم توی این 35 روز 9روز تعطیلی داشتیم
    روز اخر توی اموزشگاه مسئول تشکیل کارتکس گفت برو بعد از 30 روز میاد دره خونه تون

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنون که جواب دادی
    پس اینطور
    حساب کردم توی این 35 روز 9روز تعطیلی داشتیم
    روز اخر توی اموزشگاه مسئول تشکیل کارتکس گفت برو بعد از 30 روز میاد دره خونه تون
    اره جمعه و تعطیلات رسمی حساب نکن از من بعد ۲۸ روز کاری اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما تا 30 تیر وقت داری ثبت نام کنی بعد از اون دو سال اعتبار کاردکس داری و میتونی برای گرفتن گواهینامه اقدام کنی.
    ایشون تا 30 تیر وقت دارند گواهی نامه رو بگیرند . بعد از قبولی در ایین نامه و شهری پرونده برای اخرین بار توسط کارشناس مورد بازبینی قرار میگیره اگه گواهی اشتغال به تحصیل تاریخش گذشته باشه تایید نهایی صورت نمیگیره . این اتفاق دقیقا برا من پیش اومد .

10. این کاربر از aali361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم با اون برگه ایی که بهت دادند میتونی بری پلیس 10 ببینی گواهینامه ات در چه مرحله ایی هست .

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

ایشون تا 30 تیر وقت دارند گواهی نامه رو بگیرند . بعد از قبولی در ایین نامه و شهری پرونده برای اخرین بار توسط کارشناس مورد بازبینی قرار میگیره اگه گواهی اشتغال به تحصیل تاریخش گذشته باشه تایید نهایی صورت نمیگیره . این اتفاق دقیقا برا من پیش اومد .
    پس باید بیخیالش بشم..کسی میدونه الان دانشگاه گواهی میده؟؟دانشگاه آزاد ترم تابستونم برنداشتم..

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

پس باید بیخیالش بشم..کسی میدونه الان دانشگاه گواهی میده؟؟دانشگاه آزاد ترم تابستونم برنداشتم..
    من گواهی اشتغال اسفند پارسال گرفتم تا شهریور مهلت داره
    شما اگر ترم بهمن مشغول به تحصیل بودی باید بهت بدن

14. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •