هنننننیبال داوش خوشم نمیاد کسی رو ناراحت کنم ولی این حجت اولاش خیلی اذیت می کرد این مال اون زمونه الان که بچه خوبی شده![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
هنننننیبال داوش خوشم نمیاد کسی رو ناراحت کنم ولی این حجت اولاش خیلی اذیت می کرد این مال اون زمونه الان که بچه خوبی شده![]()
اشتباهي دعوتت كردم . بعد حذف كردم . اگه پولتو دادي پاسارگاد بازم ديدي جا نبود بيا گوشه نقشه . فكر نكنم دو ساعتم راه باشه .
فعلا هم به پولت نياز نداريم . فعاليت كني تا فردا دوباره ميتوني كلي پول در بياري . پولتو خالي كردي خواستي بياي تو بازي به من يا داداشم پيام بده
mohsensli
daryush
به هر كدوم بدي فرقي نداره .![]()
خوب میگم من کنار پاسارگادم ولی یه مشکلی هست!!
من انرپیم پره کار کنم بعد پولامو بدم بهشون یا نه همین 200 تامو بهشون بدم(230 تا دارم به کسی نگید)
همه کوچ کردن این جا !!!!!! هیچی تو تاپیک تریبال نیست !!!!! اصولا تا قبل از این تاپیک همچین موقعی حداقل 15 نفر توی تریبال ریخته بودن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اولش تو پاسارگاد بودم خودم اومدم بیرون چون نمیتونستم کار کنم اسکیلم پایین بود!
تا شهر شما هم 3 ساعت بیشتر راهه![]()
نه تنها تریبال بلکه همه تاپیک های انجمن خوابیدنهیچی تو تاپیک تریبال نیست !!!!![]()
موردي نداره . منم گفتم اگه خواستي![]()
200 تارو بده بیا بیرون
من 184تا پول دارم
180تا میدم
البته اینونتوری من پره
3-4صفحه تنباکو و گندم و روزنامه و پوستر و پنبه و پر کلاغ دارم![]()
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دیگه این قدر که حتی یه نفر هم توی تریبال نیست ؟؟؟؟ بیچاره تریبال !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)