توي محصولات Cowon در محدوده قيمت 250 تومان به ترتيب كدام محصولات بهتر هستند؟
و اگه اولويتها اينها باشه : كيفيت پخش صدا ،كيفيت ظبط ، عمر باطري
توي محصولات Cowon در محدوده قيمت 250 تومان به ترتيب كدام محصولات بهتر هستند؟
و اگه اولويتها اينها باشه : كيفيت پخش صدا ،كيفيت ظبط ، عمر باطري
j3 بهترین گزینه تو این قیمت محسوب میشه
از لهاذ کیفیت ضبط و پخش مدلهای فعلی در یک حد هستند
و تفاوت در عمر باتری و اندازه و طراحی هستش
اکه به ترتیب قیمت بخواین:
e2 i9 i10 j3
j3 تایید میشه
منم با j3 موافقم. اما شاید بتونی D3 8g روهم بگیری که البته از نظر صدا و ضبط فرقی نداره. اما از نظر بقیه چیزا خوب بهتره. درضمن دقیق مطمعن نیستم شاید دوستان بهتر بدونن که تاچ j3 بهتره یا s9؟ این دوتا فرق زیادی باهم ندارن ولی بنظره من طراحی s9 بهتره.![]()
سلام من میواستم در مورد کیفیت پخش e2 بپرسم که فرقی با پلیرهای گرونتر cowon مثل i9 , j3 و ... داره چون من فقط کیفیت و شفافیت صدا برام مهمه
من یک e2 دارم ازشم خیلی رازیم. تفاوتش با بقیه تو اکولایزرها و بلندیه صداست.
ببخشید دوباره مزاحم میشم می خواهم در مورد کیفیت i9 بدونم و مقایسه با j3 بدونم که مدل جدید تری هست واینکه تاچ صفحه خوبه یا نه و بیشتر مناسب سبک چه اهنگهایی هست و توان خروجی 30mv هست یعنی اینکه صداش از e2 12mv بالاتره و قیمت 16gbچند هست؟راستی پلیر فعلی من iriver t9 هست که اصلا ازش راضی نیستم و هدفونم هم ep 630 هست.
راستی من هر جور سبک موسیقی گوش میدم و کدوم برند هدفون مناسب cowon هست. نظرتون در مورد i10 چی هست و تو تهران از کجا راحت تر میتونم گیرش بیارم لطفا ادرس رو هم بگید.
Last edited by peaceful1; 01-06-2012 at 11:55.
سلام در مورد کیفیت صدای j3 و i9 هر دو مورد یکسانند فقط تفاوت تو امکانات دیگست . در ضمن میتونید برای هر سبکی استفاده کنید. بله خروجی صداش قویتره ولی مشخصات هدفون بیشتر تو حجم صدای خروجی تاثیر داره تا توان خروجی پلیر . حدود 180 تومن . وارد کننده ی کووان : شرکت امرتات . هدفونتون تو رده ی قیمت خودش خوبه اگه بهتر بخواین باید بیشتر هزینه کنید برای راهنمایی بیشتر به بخش هدفون مراجعه کنید.
Last edited by t-jays; 29-05-2012 at 21:47.
قابل توجه Z2 دارهایی که دنبال اندروید مارکت هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي
من يه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cowon iAudio 7
دارم حدود 3 ساله ، الان مشكل شارژ پيدا كرده ، تا از كليد ولوم چه كم چه زياد استفاده ميكنم شارژ خالي ميشه - ولي اگر دست به كليد ولم نزنم هيچ مشكلي نداره.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد .
Last edited by nobel2000; 02-06-2012 at 07:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)