تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 239 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان من کنار ویندوز 7ام یه 8.1 هم نصب دارم .آواست رو ویندوز 8.1 نصب میشه؟؟؟(نسخه 9)

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من کنار ویندوز 7ام یه 8.1 هم نصب دارم .آواست رو ویندوز 8.1 نصب میشه؟؟؟(نسخه 9)
    اره نصب میشه ....

من خودم الان اواست .9.0.211 2014 دارم البته روی ویندوز 8.1 enterpri

3. این کاربر از moghaddas mfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی اینجا پاسخگو نیست؟ یا پستهای من دیده نمیشه؟
    میشه حداقل تو این مورد راهنمایی کنید؟
    من اوست نسخه رایگان انتی ویروسش رو روی لپتاپم نصب کردم و بعدم با پیغامی که گفتم (تو پست قبلی سوال کردم وکسی جواب نداد) ارتقا دادم ولی به حالت اینترنت سکیوریتی تریال درومد.
    بعد بخاطر گرفتن سرعت ویندوز و دیربالا اومدنش پشیمون شدم و تصمیم گرفتم کلا بیخیال این انتی ویروس شم. با برنامه ی AvastClear که خود سایت گذاشته تو حالت سیف مود این برنامه رو حذف کردم وبعدم سیستم ری استارت شد ولی مثکه برنامه هنوزم کامل حذف نشده. چون با اینکه الان تو برنامه های نصب شده م نیست ولی تو ایکونهای هیدن شده ی تسک بار گزینه ش هست هنوز. الان کومودو هم نصب کردم و موقع نصب اون هم پیغام داد که فایروال خود ویندوز و اوست اینترنت سکیوریتی غیرفعال شدن. یعنی هنوز این برنامه رو سیستمم باقی مونده.
    میشه لطفا بگید برای حذف کاملش باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کسی اینجا پاسخگو نیست؟ یا پستهای من دیده نمیشه؟
    میشه حداقل تو این مورد راهنمایی کنید؟
    من اوست نسخه رایگان انتی ویروسش رو روی لپتاپم نصب کردم و بعدم با پیغامی که گفتم (تو پست قبلی سوال کردم وکسی جواب نداد) ارتقا دادم ولی به حالت اینترنت سکیوریتی تریال درومد.
    بعد بخاطر گرفتن سرعت ویندوز و دیربالا اومدنش پشیمون شدم و تصمیم گرفتم کلا بیخیال این انتی ویروس شم. با برنامه ی AvastClear که خود سایت گذاشته تو حالت سیف مود این برنامه رو حذف کردم وبعدم سیستم ری استارت شد ولی مثکه برنامه هنوزم کامل حذف نشده. چون با اینکه الان تو برنامه های نصب شده م نیست ولی تو ایکونهای هیدن شده ی تسک بار گزینه ش هست هنوز. الان کومودو هم نصب کردم و موقع نصب اون هم پیغام داد که فایروال خود ویندوز و اوست اینترنت سکیوریتی غیرفعال شدن. یعنی هنوز این برنامه رو سیستمم باقی مونده.
    میشه لطفا بگید برای حذف کاملش باید چیکار کنم؟
    بهتره نسخه 9 رو نصب کنید چون بهتره من الان رو پیسی خودم با ویندوز 7 که رمش 512 مگه آواست 9 رو دارم بدون هیچ افت سرعت..بهتر بود با uninstaller خود ویندوز حذف میکردید ولی حالا میتونید از yourunistaller استفاده کنید...

6. این کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتره نسخه 9 رو نصب کنید چون بهتره من الان رو پیسی خودم با ویندوز 7 که رمش 512 مگه آواست 9 رو دارم بدون هیچ افت سرعت..بهتر بود با uninstaller خود ویندوز حذف میکردید ولی حالا میتونید از yourunistaller استفاده کنید...
    ممنون
    والا از خود سایتش اخرین نسخه واسه 2014 شو دانلود کردم نصب کردم. ویندوز منم 7 ئه. ولی نمیدونم چرا از وقتی نصبش کردم افت سرعت پیدا کرد سیستمم.
    واسه حذفشم والا تو همین تاپیک دیدم گفته بودن بهتره با اون حذف بشه! که منم دانلود کردم
    میشه لطفا یه لینک مطمئن از این برنامه بدید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون
    والا از خود سایتش اخرین نسخه واسه 2014 شو دانلود کردم نصب کردم. ویندوز منم 7 ئه. ولی نمیدونم چرا از وقتی نصبش کردم افت سرعت پیدا کرد سیستمم.
    واسه حذفشم والا تو همین تاپیک دیدم گفته بودن بهتره با اون حذف بشه! که منم دانلود کردم
    میشه لطفا یه لینک مطمئن از این برنامه بدید؟
    لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پسورد فایل فشرده:s-o-f-t-9-8.ir (فاصله هارو تایپ نکنید: so...t98.ir)

9. این کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون نسخه ی پرتابلش رو دانلود کردم ولی با این هم نشد چون انینستال شده تو این برنامه نشونش نمیده. هرچی هم سرچ زدم و گشتم پیدا نمیکرد. ولی هنوز فولدر AVAST Software تو Program Files هست

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون نسخه ی پرتابلش رو دانلود کردم ولی با این هم نشد چون انینستال شده تو این برنامه نشونش نمیده. هرچی هم سرچ زدم و گشتم پیدا نمیکرد. ولی هنوز فولدر AVAST Software تو Program Files هست
    سلام

فایل ستاپ اوست رو دوباره اجرا کنید ببین نصب میشه اگه نصب شد سیستم رو ری استارت کنید و بعد از تو Control Panel Items\Programs and Features برید پاکش کنید.
    Last edited by kases; 03-01-2014 at 01:20.

12. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ناقص پاک شده!یه بار دیگه نصب کنید واز کنترلپنل پاکش کنید.

14. این کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    الان که اینترنت سکیوریتی کومودو رو سیستمم دارم مشکلی پیش نمیاره نصب دوباره ش؟

پ ن: الان دیدم نود32 هم که قبلا داشتم با اینکه برخلاف اوست کامل حذف شده و فولدری تو Program Files باقی نذاشته ولی بازم توی تسک بار ایکونش هست. هرچند فعال نمیشه. ولی چطور میتونم همینم حذف کنم؟
    عکس:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •