تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 212 از 577 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همگی . آقا من تازه می خام سرویس بگیرم سرعت پایین 128 کیلو . خودم شاتل رو انتخاب کردم . می خواستم بدونم چطوریاست خوبه یا چنگی به دل نمی زنه ؟ پیشنهاد شما چیه ؟ منظورم از کدوم شرکت سرویس بگیرم بهتره ؟
    بستگی به نوع استفادت و مرکز مخابراتیت داره ، اما در کل منم شاتل رو بهت پیشنهاد میکنم. کارت تخفیف از یکی بگیر که 10 تومان کم شه از هزینه راه اندازیت.(کسی را پیدا نکردی به خودم پ.خ بده)
    یه سوال من که از نمایندگی پیشگامان فاروس Adsl گرفتم حالا فقط میتونم از پشتیبانی فاروس استفاده کنم یا خود دفتر مرکزی پیشگامان هم بم پشتیبانی میده؟
    باید بهت پشتیبانی بده. چون اونا نماینده فروشن ، اما قدیما که پیشگامان پشتیبانیش روی هوا بود! مثلا 24 ساعت ه بود اما عملا 20% مواقع بودن!

داره خودمونی میشه behvandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام.دوستان صبانتی توجه کنن.که کلی سوال پرسیدن.من صبانت دارم مرکز مخابرات امام خمینی.سرعت روز نسبت به قبل یه کم بهتر شده.سرعت من تو روز تا 50 یا 60 کیلوبایت هست.شبانه هم من با سرعت 200 کیلوبایت دانلود دارم تعجب نکنید با همون سرویس 128.البته یه نکته ای اینجا هست.شما هر فایلی که تو دانلود منیجر میذارید سرعتش بالاتر از 30 نمیره من 10 تا فایل رو همزمان میذارم دانلود شه سرعت هر کدوم حدود 20 تا 30 نوسان داره وجمع سرعت میشه 200 به بالا.

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

من قبلا صبانت سرعت دانلود هر فایلم بالای 200 بود (با سرویس 128) اما یه مدت شد 20 حالا هم بین 50 تا 60 هست

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خب میشه بفرماید پس شبانه رو از کجا بگیرم تو سایت نبود؟
    من با میانگین 60دن می کنم اما یکی اژ هم محله ای ها با 200 100
    بعد ندا گستز اگه حجم دن تموم شه گیگی چنده؟
    دوست عزیز یوزر و پس شب اینه:
    user: guest password: ngsnet
    ترافیک اضافه ندا فکر میکنم گیگی 6000 تومن باشه

5. این کاربر از behvandi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من تجربه متفاوتی داشتم و اصلا با نظر شما موافق نیستم. سرعت روزانه و شبانه بستگی به مرکز مخابراتی هم داره اما روی شبانه نداگستر حساب باز نکن...
    من الان پارس آنلاین ام اما هفته دیگه دوباره میرم شاتل!!!
    در ضمن توی بعضی از مراکر مخابراتی سرعت 128 شاتل با 512 یکیه.
    حرف شما درسته.کاملا به مرکز مخابراتی ربط داره.مثلا من اصلا مشکل قطعی ندارم.ولی شب ندا خیلی بهتر از شاتله
    من شاتل داشتم 23 روز رانژه طول کشید به دلیل بی کفایتی شاتل (پرت خالی داشتن) و جمع آوری سرویسم 16 روز طول کشید.(البته فکر نکنید دیتا داشتم فقط چراغ adsl روشن بود) سرعت روزش خوب بود 50 تا 60. ولی شب سر ساعت 1 کامپوتر رو خاموش کن و بخواب که دایل آپه بد جور.حالا خود دانی از ما گفتن بود

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حرف شما درسته.کاملا به مرکز مخابراتی ربط داره.مثلا من اصلا مشکل قطعی ندارم.ولی شب ندا خیلی بهتر از شاتله
    من شاتل داشتم 23 روز رانژه طول کشید به دلیل بی کفایتی شاتل (پرت خالی داشتن) و جمع آوری سرویسم 16 روز طول کشید.(البته فکر نکنید دیتا داشتم فقط چراغ adsl روشن بود) سرعت روزش خوب بود 50 تا 60. ولی شب سر ساعت 1 کامپوتر رو خاموش کن و بخواب که دایل آپه بد جور.حالا خود دانی از ما گفتن بود
    رفیق اینجوریام که میگی نیست من شاتل دارم و روز و شب با 60-58 دان میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه سوال من که از نمایندگی پیشگامان فاروس Adsl گرفتم حالا فقط میتونم از پشتیبانی فاروس استفاده کنم یا خود دفتر مرکزی پیشگامان هم بم پشتیبانی میده؟
    نمایندگان ADSL پیشگامان کلیه پرمیژن های مورد نیاز جهت پیشتیبانی روی پنلشون بازه !! و از هر لحاظ می تونن مشتری ها رو پشتیبانی کنن.
    پیشنهاد میشه اول از طریق پشتیبانی نماینده اقدام کنید اگر مشکلتون برطرف نشد از پشتیبانی پیشگامان استفاده کنید.
    البته همه نماینده های فروش پیشگامان پشتیبانی ندارن. و فقط کار های فروش رو انجام میدن ولی شرکت فاروس از آنجایی که خدماتش فقط محدود به ارایه اینترنت ADSL نیست و تنوع خدمات گسترده ای داره پیشتیبانی قوی تری نسبت به سایر نمایندگان پیشگامان داره

آدرس پرتال پشتیبانی ۲۴ ساعته شرکت فاروس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم شاتل داشتتم هم پیشگامان هم صبانت و الان هم پارس آنلاین!
    بزرگترین مشکل صبانت شبانه افتضاحه شه! (اغلب مراکز) الان هم که سرعت ها رو دارن محدود میکنن!
    من با شاتل سرعت روزانه و شبانم بالای 50 بود! الان 256 ه پارس آنلاین دارم سرعت حدودا روی 30 هست!
    در کل فقط میشه گفت مرکز به مرکز متفاوته! طبیعی هم هست! یک پهنای باند برای یک مرکز تامین میشه! حالا چند تا یوزر و چه نوع یوزری استفاده کنه و پهنای باند تامین شده چقدر هست در سرعت نهایی تاثیر داره!

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا اين ندا انصافي داره اعصاب خورد كن ميشه.
    كسي اگر ميخواد جديدا بياد از ندا سرويس بگيره پيشنهاد ميكنم اين كارو نكنه .چون خيلي سرعتش افتضاح شده!
    به پشتيباني هم كه زنگ بزنيد ميگن سرعتتن همينه ديگه!انگار براي گرفتن سرويس محدوديتي نذاشتن و هر كس كه بخواد ميتونه سرويس 1m رو به راحتي براي خونه بگيره!!!! جالبه به خدا!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

رفیق اینجوریام که میگی نیست من شاتل دارم و روز و شب با 60-58 دان میکنم
    والا زمانی که من شاتل داشتم(1.5 ماه پیش) بعضی شبا سرعت خوب بود بعضی شبا افتضاح.الان رو نمیدونم انشاالله که خوب باشه.من که از صبا بیشتر راضی هستم.البته من 128 شاتل داشتم و شما اگه با 128 هر شب سرعت بالای 50 دارید که خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •