تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 461 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...

من بازی Asphalt3 رووی گوشیم ( 5320 ) نصب بود ، یکی دو هفته ای بود بازی می کردمش ولی امروز از توو قسمت Appilication های گوشیم یه فایل به اسم Standard C++ library رو به اشتباه آنیستال کردم! از وقتی این فایل رو آنیستال کردم زمانی که میخوام Asphalt رو اجرا کنم ارور میده که : Game not Found on Memory ، وقتی بازی رو هم دوباره نصب می کنم باز همین ارور رو میده با اینکه بازی رووی مموری من نصب شده. این مشکل فقط در مورد همین یه بازی هست ، و بازی های دیگه اجرا میشن!!....
    لطفا کمک کنییید چی کار کنم؟ یعنی مشکل از همون پاک شدنه C++ هست؟!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام...

من بازی asphalt3 رووی گوشیم ( 5320 ) نصب بود ، یکی دو هفته ای بود بازی می کردمش ولی امروز از توو قسمت appilication های گوشیم یه فایل به اسم standard c++ library رو به اشتباه آنیستال کردم! از وقتی این فایل رو آنیستال کردم زمانی که میخوام asphalt رو اجرا کنم ارور میده که : Game not found on memory ، وقتی بازی رو هم دوباره نصب می کنم باز همین ارور رو میده با اینکه بازی رووی مموری من نصب شده. این مشکل فقط در مورد همین یه بازی هست ، و بازی های دیگه اجرا میشن!!....
    لطفا کمک کنییید چی کار کنم؟ یعنی مشکل از همون پاک شدنه c++ هست؟!
    بله مشكل از همونه...كلاينت رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد..

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به دادم برسید تمام سیوهام و امتیازهام دارن از بین میرن هر کاری می کنم درست نمی شه
    من از فولدر 2000b39 کپی گرفتم بهدش گوشیم رو عوض کردم بازیها رو نصب کردم بهدش باید چه کار کنم تا سیوهام بیاد تو بازیها
    کمک

داره خودمونی میشه Mr.Mazdak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به دادم برسید تمام سیوهام و امتیازهام دارن از بین میرن هر کاری می کنم درست نمی شه
    من از فولدر 2000b39 کپی گرفتم بهدش گوشیم رو عوض کردم بازیها رو نصب کردم بهدش باید چه کار کنم تا سیوهام بیاد تو بازیها
    کمک
    سلام
    خیلی سادست بعد از اینکه بازی ها رو نصب کردی دوباره سیوهاتو بریز همون جای قبلی

5. این کاربر از Mr.Mazdak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

محل ذخيره Save تمام بازي هاي جديد به پست اول اضافه شد...

داره خودمونی میشه arealsin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه گوشی 5320 گرفتم و طبق آموزش سعی کردم هکش کنم ولی زمانیکه میخوام فایلهای installserver.exe و CProfDriver_SISX.ldd رو در x-plore در شاخه c:\sys\bin اکسترکت کنم x-plore شاخه bin رو نشون نمیده.تنظیمات x-plore رو هم انجام دادم و هر 4 گزینه اولش رو تیک زدم.لطفا منو راهنمایی کنید.
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه گوشی 5320 گرفتم و طبق آموزش سعی کردم هکش کنم ولی زمانیکه میخوام فایلهای installserver.exe و CProfDriver_SISX.ldd رو در x-plore در شاخه c:\sys\bin اکسترکت کنم x-plore شاخه bin رو نشون نمیده.تنظیمات x-plore رو هم انجام دادم و هر 4 گزینه اولش رو تیک زدم.لطفا منو راهنمایی کنید.
    ممنون
    سلام دوست من
    باید به برنامه SecMan بری(اگه نصب کرده باشی)و بعد از تویه Options گزینه TurnPlat. Security رو بزنی تا به On تبدیل بشه.اونوقت فولدر Bin نمایش داده میشه.تویه پست آموزش نصب هم این نکته گفته شده بود اگه دقت میکردی.

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون
    سلام
    شما حالت caps off رو انجام داديد تا گوشي به حالت هك بره؟

سلام دوست من
    باید به برنامه SecMan بری(اگه نصب کرده باشی)و بعد از تویه Options گزینه TurnPlat. Security رو بزنی تا به On تبدیل بشه.اونوقت فولدر Bin نمایش داده میشه.تویه پست آموزش نصب هم این نکته گفته شده بود اگه دقت میکردی.

موفق باشی
    مجيد جان secman براي روش 9.2 هست و رو همه 9.3 ها جواب نميده تو اون آموزش هم نيست...
    اونجا به روش Drakkarious 3.01 آموزش دادم...

شاد باشيد

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست من

موفق باشی
    ممنون دوست عزیز ولی شما نگرفتی من گوشیم 5320 هست و سیمبینش 9.3 هست secman برای 9.1 و 9.2 هست. روش هک رو هم طبق تاپیک زیر رفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در اونجا اصلا اسمی از secman برده نشده بود با این حال من این رو هم تست کردم ولی اصلا برنامه secman درست نصب نمیشه رو این گوشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما حالت caps off رو انجام داديد تا گوشي به حالت هك بره؟
    بله ولی بازم فولدر bin نمایش داده نمیشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •