سلام به همه دوستان
اقا من رفتم توی سرور سه ثبت نام کنم دیدم ظرفیت پر شده به همین خاطر اگر کسی اکانت بلا استفاده ای توی سرور سه داره
اگه میشه بده به من لطفا
ممنون
سلام به همه دوستان
اقا من رفتم توی سرور سه ثبت نام کنم دیدم ظرفیت پر شده به همین خاطر اگر کسی اکانت بلا استفاده ای توی سرور سه داره
اگه میشه بده به من لطفا
ممنون
بازی جالبی هستش من و نیما ultimator تو سرور 1 , یک اکانت با 10 تا دهکده داریم رتبه 750 و از نژاد رومی هم هستیم
میشه گفت 5 ماهی هست که روش کار کردیم به اینجا رسیدیدم
بازیش معتاد میکنه آدم رو
راستشو بخای بازی خوبیه ولی حیف که خیلی بازی کنی معتاد میشی...
بذارید یه چیزی بهتون بگم travian اسم یه بیماریه روانیه که وقتی فردی بهش مبتلا بشه زندگیش رو حاضره برای یک کار فدا کنه مثل دیوونه ها میشه و هیچ چیزی نمیتونه از اون کار جداش بکنه تراوین هم یک بزای کاملا معتاد کننده است (البته پر از نامردیه)
کجا خوندی اینو ؟؟؟؟
رتبه 100 سرور یک با همین یوزر ...
بچه ها من الان منابعم سطح 3-4 هست
دارالفنون سطح 2
اما نمیزاره هیچ نیرویی رو تربیت کنم به جز لژیون
چرا ؟؟؟؟؟
راستش دوست عزیز خوب آدرسش یادم نیست من توی وب گردی هام پیداش کردم.
تو اینترنت بگرد پیدا میکنی
دارم بیچاره میشم
کمک کنین
من هم ایمیل ثبت نامیم رو یادم رفته
هم پسوردم رو
چی کار میتونم بکنم ؟؟؟؟
هیچی دیگه دهکدت فرتدارم بیچاره میشم
کمک کنین
من هم ایمیل ثبت نامیم رو یادم رفته
هم پسوردم رو
چی کار میتونم بکنم ؟؟؟؟
دیگه این مولتی داره میره رو اعصاب
تو 4 که جریان تقلبش لو رفت
تو 5 هم که هی پارتی بازی میکنه
اکانت شیروخورشید هم که نفر1 سرور 5 بود هفته پیش به خاطر اسمش بست
من تو نمسیس سرو 5 هستم
این نامه رئیس اتحاد به اعضا هست:
بار دیگر شاهد تقلب ..تخلف و بازی ناجوانمردانه توسط مولتی هانتر های سرور ایران هستیم....
اتحاد متحد با ما که قصد ادغام با اتحاد ما را داشت ...
به خاطر حمله به یکی از اتحاد های تاپ تن همگی بن شده اند ...
و این موضوع طی یک نامه تهدید امیز از طرف یکی از بازیکنان زیر حمله در اتحاد مورد حمله قرار گرفته به اتحاد مهاجم اعلام شده بود ....
که تمامی این مکاتبات مستند و موجود است ....
چگونه این اتفاق ممکن است بازی ما را مورد تهدید قرار ندهد ؟؟؟
به طوریکه اولین بازیکنی که به سران اتحاد Blade-NE حمله کرده بن نشده است اما تمامی یاران او در اتحادش که قصد ارسال نیروی کمکی به دهکده فرد مذکور را داشته اند همگی از طرف مولتی هانتر عزیز بن شده اند ...یک اتحاد به صورت یک جا به جز یک بازیکن !!!!
با این توصیف آیا انگیزه ای برای بازی و صرف هزینه و زمان زیاد برای این بازی ...با این شیوه نا عادلانه باقی می ماند ؟؟؟
حتی مولتی هانتر تعدادی گزارش های حملات به دهکده بازیکن حمله کننده را نیز معدوم کرده است...
در ادامه نامه این بازیکن به ادمین سرور ایران و همچنین ادمین سرور اصلی در آلمان را در اختیار شما قرار میدهیم تا خودت در مورد این موضوع قضاوت کنید .....
--------------------------------------------------------------
دشمنان ببیند و بدانند که اتحاد ما مثل یک مرد بازی میکنند
نه همچون بچه ها از ابزارهای نامردی
ما مرد هستیم و مثل یک مرد بازی میکنیم
من دیگر در تراوین بازی نمیکنم چون توش نامرد زیاده
واکنش من به قفل کردن بچه های اتحاد ما :
Village: Alte dorf 1
با سلام و احترام خدمت ادمین ایران
یکی از مولتی هانترها در هنگام جنگ با اتحاد Blade-ne افرادی که قصد ارسال نیروی کمکی به دهکده من را داشتند قفل کرده و جلوی این اقدام را گرفته اند
و از اتحاد ما فقط من رو قفل نکرده اند چون از همه به آنها نزدیکتر هستم
و مولتی هانتر نام برده چندین بار دلایل خود را برای قفل کردن افراد عوض نموده است
تعدادی از این افراد از اکانت پلاس استفاده کرده و در این بازی هزینه کرده اند
این درست نیست که مولتی هانتر طرف اتحاد خاصی را گرفته و اقدام به قفل کردن دهکده ها بدون دلیل و مدرک باشد
در صورتی که همان اتحاد مورد جنگ اتحاد ما دارای تعداد زیادی اکانتهای مختلف است و بصورت کاملا مشهود میتوان یوزرهای آن را در اتحادهای دیگر با هم اسم ولی سیلاب های متفاوت یافت
من از شما درخواست میکنم به صورت کاملا جدی به این قضیه رسیدگی کنید
من طی نامه ای به ادمین اصلی تراوین به شرح زیر :
Ich bin ein spieler von ihnen , server s5.travian.ir mit username: maymas von union PAYTAKHT .
Im krieg mit andere union von BLADE-NE ohne grundlicher beweise , mansche von unsere union bann d.ha unsere union durfnicht spielen und sie mussen stoppen natur licht sin andere spielerinen mit server unter ein decken .
ich kann nicht mehr die hilfe bekomen
meiner meinung nach , dass irans Multihunter nicht gut geeignet kann und sind einseitig.
Ich freue mich , wenn sie etwas unternehmen .
Mit freundlichen Grussen !!
خواستار رسیدگی کلی به این مسئله شدم
اگر جواب مناسبی به من داده نشود
از طریق مراجع اصلی رسیدگی میکنم
باتشکر
s5.TRAVIAN.IR username: MAYMAS sehr geehrte herren... maymas
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)