تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 506 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

خوب امروز ماشین رو بردم نمایندگی یارو حرف شما رو زد گفت فعلا به صدا ها گیر نده !
    اما مشکل چک موتور و روشن شدن آچار رو با دیاگ برطرف کرد !

کشش ماشین هم بعد از دیاگ بهتر شد

اما از هرچه بگذریم برای شتاپ پدال 5 سیمه از واجبات هست
    این سوپر چیپ که میگید چیه ؟ دستکاری تو ECU ?
    باعث خارج شدن از گارانتی و نمیدونم افزایش مصرف سوخت نمیشه؟
    راستش تا اونجایی که من خوندم هیچ تاثیری توی سوخت نداره فقط ماشینت کمتر فکر می کنه و بیشتر عمل می کنه با این سوپر چیپ { راحت ترین توضیح بود }
    یعنی ماشینت نسبت به قبل خیلی سریعتر فرمانت رو اجرا می کنه مثل همین الان که میگی ماشینت کپ می کنه.
    و اینکه فکر کنم یکم هم اسب بخار اضافه کنه بهت { فکر کنم دقیق یادم نیست یعنی اگر خیلی اضافه کنه 5 تا هست که شرایط هم داره }.
    و اینکه ماشین های الان 110 اسب بخاری نیستند یعنی 105 هستند { خیلی از بچه ها رفتند تست کردند با دستگاه }
    در مورد گارانتی دقیق نمیدونم ولی یکی از بچه ها که بسته بود 1 سال از خرید ماشینش گذشته بود و بسته بود { یعنی ماشین گارانتی داشت هنوز } . باید بپرسید .

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

ثبت نام 206 شروع شد دوباره.ویژه عید مبعث!!!
    قیمت وی8 شده 171250000 ریال !!!
    حدود 500 رفت روش در مقایسه با سری قبل!
    عجب مملکتی داریم! معلوم شد برایه چی یک مدت چیزی تولید نکردن!
    تیپ 5 هم بسلامتی با همون قیمت فبلی که با کارت طلایی بود و لطف کردن این دفعه کارت طلایی هم حذف کردن با این قیمت!!!
    Last edited by total_overdose; 26-06-2011 at 01:17.

3. 4 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

ثبت نام 206 شروع شد دوباره.ویژه عید مبعث!!!
    قیمت وی8 شده 171250000 ریال !!!
    حدود 500 رفت روش در مقایسه با سری قبل!
    عجب مملکتی داریم! معلوم شد برایه چی یک مدت چیزی تولید نکردن!
    تیپ 5 هم بسلامتی با همون قیمت فبلی که با کارت طلایی بود و لطف کردن این دفعه کارت طلایی هم حذف کردن با این قیمت!!!

WoW
    عجب.....................................!!!!!!! !
    خیلی جالبه!
    آدم بین خنده و تاسف گیر میکنه!
    خدا آخر عاقبتمونو به خیر کنه!
    باید 10000دلار بیشتر از کشور سازندش هزینه کنیم تازشم معلوم نیست سالم باشه یا نه!

5. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

شرایط ثبت نام 206 ها در تمام مدل ها سخت شده.
    پیش پرداخت ها همه بالای 8 میلیون تومان و مبلغ چک ها سنگین تره و تاریخش هم به صرفه نیست.
    عوض انواع سمند شرایط خوبی دارن.
    فکر کنم شرکت باز سیاست به خرج داده.

7. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب به سلامتی امروز باز چک موتور روشن شد
    اون صدا هم طوری شده که وقتی حرکت میکنم صدا هیلی کوپتر میده بردم یه نمایندگی دیگه اونم باز دیاگ زد !
    اما مورد صدا رو گفت آفا نمیدونیم چیه باس ماشین رو بذاری روش کار کنیم ! البته قبلش بردم پیش یه تعمیر کار آشنا گفت تسمه و قرقره ای مرخص هست باید تعویض شه خرجشم 60 تومن
    الانم نمایندگیه هنوزم زنگ نزدن !

ماشین از همین اول داره با جیبم بازی میکنه خدا به دادم برسه ! تازه نسبت به پرشیا دارم ناناز تر بارش میارم اصلا اون کارایی که با پرشیا کردم که سر 8 هزار تا صفحه کلاچ مرخص شد رو اصلا با این نمیکنم کلا ایران خودرو با من لجه

مرگ بر ایران خودرو
    Last edited by isbn; 26-06-2011 at 15:16.

9. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خوب به سلامتی امروز باز چک موتور روشن شد
    اون صدا هم طوری شده که وقتی حرکت میکنم صدا هیلی کوپتر میده بردم یه نمایندگی دیگه اونم باز دیاگ زد !
    اما مورد صدا رو گفت آفا نمیدونیم چیه باس ماشین رو بذاری روش کار کنیم ! البته قبلش بردم پیش یه تعمیر کار آشنا گفت تسمه و قرقره ای مرخص هست باید تعویض شه خرجشم 60 تومن
    الانم نمایندگیه هنوزم زنگ نزدن !

ماشین از همین اول داره با جیبم بازی میکنه خدا به دادم برسه ! تازه نسبت به پرشیا دارم ناناز تر بارش میارم اصلا اون کارایی که با پرشیا کردم که سر 8 هزار تا صفحه کلاچ مرخص شد رو اصلا با این نمیکنم کلا ایران خودرو با من لجه

مرگ بر ایران خودرو
    سلام
    ببین دوست عزیز شما بنظر من عجله میکنی
    اول که تا به حال 2 یا 3بار رفتین ارور رو پاک کردین! خوب ارور چی بوده! و آیا ایراد برطرف شده و ارور پاک شده؟ آخه همینطور الکی اگه با ارور پاک کردن رفع عیب میشد که دیگه ....
    شما برو ببین اروره چی بوده!
    دوم ببین میتونی با یه چیزی که خوب صدارو ظبط کنه صدایه ماشین رو ظبط کنی؟ اگه بتونی بهتر میتونم کمکت کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    ببین دوست عزیز شما بنظر من عجله میکنی
    اول که تا به حال 2 یا 3بار رفتین ارور رو پاک کردین! خوب ارور چی بوده! و آیا ایراد برطرف شده و ارور پاک شده؟ آخه همینطور الکی اگه با ارور پاک کردن رفع عیب میشد که دیگه ....
    شما برو ببین اروره چی بوده!
    دوم ببین میتونی با یه چیزی که خوب صدارو ظبط کنه صدایه ماشین رو ظبط کنی؟ اگه بتونی بهتر میتونم کمکت کنم

نمیگن ارور چی بوده فقط میگه درست کردیم تنظیم شد فلان شد
    صدا اول جیر جیر بود و الان داره بیشتر صدا هرز گردی یا صدا خرد شدن یه چیزی تو آسیاب میده شایدم صدایی شبه خرد شدن بلبرینگ !
    یارو پسره اول که میگفت چیزی نیست تسمت میگیره به بدنه این صدا رو میده

راجع به روشن شدن چک موتور .امروز ماشین یه حالتی مثل اینکه بیافتی تو یه چاله که کل شیرازه وجودت با ماشین صدای پوتک بده کرد و بوق زد و چک روشن شد !
    قبل اینم سر دنده 1 که داشتم پر میکردم تا دور 3.8-4 که هم باعث لرزش ماشین و هم دسته دنده به طور شدید شد چک موتور روشن کرد .!

حالا ایراد کجاست نمیدونم !
    Last edited by isbn; 26-06-2011 at 16:15.

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

نمیگن ارور چی بوده فقط میگه درست کردیم تنظیم شد فلان شد
    صدا اول جیر جیر بود و الان داره بیشتر صدا هرز گردی یا صدا خرد شدن یه چیزی تو آسیاب میده شایدم صدایی شبه خرد شدن بلبرینگ !
    یارو پسره اول که میگفت چیزی نیست تسمت میگیره به بدنه این صدا رو میده
    ...
    ای بابا چی وضعیه!!
    شما یه کار کن این طور که معلومه این نمایندگی ها سرشون نمیشه و گارانتی رو بیخیال شو!
    ببر پیش یه مکانیک آزاد که کار بلد باشه بگو یه کنترل اساسی همه جای موتور رو بکنه شاید معلوم شه اشکال از چی هست.
    آخه همه این چیزایی که میگی غیر طبیعی ناجوره صدای موتور و چراغ موتور و اینا!!
    اصلا نباید این مشکلات 50 هزار کیلومتر اول ماشین به وجود بیاد.

13. 2 کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ای بابا چی وضعیه!!
    شما یه کار کن این طور که معلومه این نمایندگی ها سرشون نمیشه و گارانتی رو بیخیال شو!
    ببر پیش یه مکانیک آزاد که کار بلد باشه بگو یه کنترل اساسی همه جای موتور رو بکنه شاید معلوم شه اشکال از چی هست.
    آخه همه این چیزایی که میگی غیر طبیعی ناجوره صدای موتور و چراغ موتور و اینا!!
    اصلا نباید این مشکلات 50 هزار کیلومتر اول ماشین به وجود بیاد.

فعلا که نمایندگی مارو پیچوند زنگم نزد فردام نمیتونم برم تخویل بگیرم

ولی وقتی برم یا ماشین رو تو سرشون خرد میکنم یا خودم رو با ماشین آتیش میزنم اعصاب نذاشتن برام
    اگه مثل آدم میگفت آفا ما هیج غلطی نمیتونیم بکنیم ماشین رو امروز تحویلت نمیدیم ور دار برو میرفتم پیش آشنام 60 تومن رو میدادم بکن تو حلقومه ماشین که ساکت شه و دست از سر من بر داره
    جالبه ساعت 6 زنگ زده بودم میگم چه غلطی کردین آخر قرار بود ساعت 3-4 زنگ بزنین بگین مشکل رو ! میگه الان میرم نگاه میکنم بعد زنگ میزنم نگو پیچوندن اساسی !

بخدا داره اشکمو در میاره من کلا تو ماشین شانس ندارم

الان زنگ زده میگه آقا ماشین کارش انجام شد فردا ساعت 8 صبح بیان تحویل بگیرین هزینشم شده 43 تومن میگم دکی پس گارانتی چی میگه ما رو تسمه روغن مشاهده کردیم شما ایو بردین بیرون دادین براتون روعن زده پس گارانتی بی گارانتی میگم آخه ....... چرا حرف مفت میزنی چون روغن دیدی یعنی من زدم !!!!!
    ببین چقدر دزدن وااااااای آدم چی بگه بخدا
    خلاصه این اولین هزینه ای که این ماشین به ناحق از من دشت کرد
    Last edited by isbn; 26-06-2011 at 18:54.

15. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

فعلا که نمایندگی مارو پیچوند زنگم نزد فردام نمیتونم برم تخویل بگیرم

ولی وقتی برم یا ماشین رو تو سرشون خرد میکنم یا خودم رو با ماشین آتیش میزنم اعصاب نذاشتن برام
    اگه مثل آدم میگفت آفا ما هیج غلطی نمیتونیم بکنیم ماشین رو امروز تحویلت نمیدیم ور دار برو میرفتم پیش آشنام 60 تومن رو میدادم بکن تو حلقومه ماشین که ساکت شه و دست از سر من بر داره
    ....
    عجب نامرداناا!
    چون روغن ریخته از گارانتی خارج شده!!
    حالا خودت رو زیاد ناراحت نکن انشالله این خرج اول و آخرش باشه و دیگه هیچ مشکلی پیدا نکنه برات!

راستی برای بالا بودن کلاچ هم ماشین رو بردم نمایندگی رگلاژ کنن
    بنده خدا مکنانیکه میگفت 206 ها همشون رگلاژ اتوماتیک هستن و یه چند کیلومتری که کار کنن کلاچ کامل میاد جای خودش و میگفت هیچ کاریش ما نمیتونیم کنیم!!

راستی یه مشکل خنده دار
    این دریچه های کولر رو نمیشه کاری کرد که بالا هم بره چون تا با دشبرد هم ردیف میشه دیگه از اون بالاتر تمیاد چون من قدم بلند هست و باد کولر اصلا به صورتم نمیخوره!؟

17. این کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •