تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 380 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

تاپیک ادغام شد...

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمایش پوشه های مخفی رو روشن کن
    برو تو پوشه یوزر خودت و application data > IDM > dwnl data از رو اسم پوشه های اون تو فایلت رو تشخیص بده و توش هر چی فایل پسوند 001 و 002... هست کپی کن ببر بیرون و پوشه رو دیگه پاک کن
    بعدش دانلودت رو از صفر شروع کن در حد 1% بره کافیه متوقفش میکنی میری تو بخش دانلود idm یه پوشه جدید ساخته شده میری توش میبینی از همون فایل های 001 توش هست اونا رو دیلیت کن و فایل های قبلی رو بریز جاشون
    اگر سرورت تغییر نکرده که اسم فایل ها هم لازم نیست تغییر کنه
    موقع دستکاری کردن فایل های فایل های دانلودی idm خود برنامه باید بسته باشه
    جواب داد دوست عزیز،مرسی
    ولی متاسفانه 44% شد درحالی که قبلا تا بالای 88% رفته بود!
    راستی 2 تا فایل دیگه ام بودا
    یه فایل تصویری و یه text document
    اونارم کپی کنم؟
    Last edited by alone one; 17-01-2012 at 13:24.

3. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند سئوال در مورد idm
    این قسمتهایی که مشخص کردم چه کاربردی در این نرم افزار دارن ؟

وقتی من می خوام یک فایل رو بزارم برای دانلود . مثلا از ساعت 1.57 دقیقه شروه بشه و بعد از اتمامش کامپیوتر خاموش بشه
    تنظیمات رو بهش می دم
    اما وقتی apply می کنم تا start now رو نزم شروع نمیشه و اگر start now رو بزنم از همون زمان زدن start شروع به دانلود میکنه ؟
    چطور می تونم این تنظیمات رو درست کنم که یک فایل در ساعت مشخص شروع به دانلود بشه و بعد از اتمام دانلود سیستم خاموش بشه ؟

این عبارت queue چی هست اصلا ؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

13

در این مسیر
    Downloads-Options-Downloads
    یه قسمت داره که میشه بهش انتی ویروس معرفی کرد تا فایل رو اسکن کنه...آیا این کار رو بعد از اتمام دانلود میکنه یا در حین دانلود؟؟آیا تاثیری در سرعت دانلود میذاره یا خیر؟؟؟؟توصیه میکنید که بهش معرفی کنم آنتی ویروس یا نه؟؟
    سلام نه مشکلی در سرعت شما به وجود نمیاره ، و بعد از دانلود اینکار رو انجام میده ، نیازی نیست بهش معرفی کنین، چون آنتی ویروس ها معمولا شبکه رو بخوبی کنترل میکنن، و اگه نیاز باشه حتی قبل از دانلود هم بلاک میکنن

اما یه سوال مهم تر:
    در این مسیر:
    Downloads-Options-Connection
    در قسمتی که مشخص کردم تو عکس...

رو چند بذارم؟؟؟16 نهایتش بود...16 بذارم یا رو همون 8 بمونه؟؟دقیقا چیه؟؟لینک دانلود رو به قسمت های مختلف تقسیم میکنه که سریعتر دانلود انجام بشه؟؟ولی چند قسمت باشه بهتره؟؟رو 16 بذارم بده؟؟
    اگه شبها یک فایل رو به تنهایی دانلود میکنین بهتره روی 16 باشه ، اگه بیشتر از یک فایل رو دانلود میکنین بزارینش روی 8 ، توصیه میکنم بیشتر از دو یا نهایتا سه فایل رو با هم نگیرین ، نرمال به نظر من دو فایل هستش.

راستی...من سرعت اینترنتم مثلا 512 هستش...مثلا...اینطور که سرویس دهنده گفته ما داریم 512 استفاده میکنیم...یه وقت هایی کمتره و یه وقت هایی بیشتر...یعنی ثباتی نداره اصلا...
    رو کدوم یکی تنظیم کنم Connection Type/Speed رو؟؟؟طبق عکسی که بالا گذاشتم تنظیمه الان...
    حالا یه وقت هایی سرعت من بدجوری کمتر از 512 و یه وقتایی بیشتره اشکالی ایجاد نمیکنه؟؟راستی اون عدد مقابلش رو چند بذارم؟؟
    روی همینی که هست خوبه ، نه مشکلی هم نیست باهاش خیالت راحت باشه.

Take Care

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه still alive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    In mY dReAm L@nd

پيش فرض

سلام
    من امروز به یه مشکل برخوردم
    وقتی میخوام یه فایلی و با آی دی ام از سایتایی مثل مدیا یا آپلودباز دان کنم این ارورو میده چیکارش کنم؟
    cannot transfer the download to IDM
    error 0x80029C4A

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

13

با سلام خدمت دوستان

با تشکر
    چند سئوال در مورد idm
    این قسمتهایی که مشخص کردم چه کاربردی در این نرم افزار دارن ؟
    grabber که قابلیتی هست که شما باهاش میتونین یک سایت رو به کلی دانلود کرده و برای بعدا استفاده کنین ازش به صورت آفلاین ، همینطور میتونین انتخاب کنین که کدوم قسمتهای اون سایت مورد نظر دانلود بشه و قسمتهایی رو که نمیخاین خودتون فیلتر کنین

start queue هم که دکمه ی شروع به کار صفی که چیدین هستش ، فرض کنین شما یه لیستی دادین به برنامه و گفتین که این ها رو برای من بگیر و دانلود کن و نرم افزار اونارو برای شما طبق ساعتی که خواستی دریافت میکنه.

وقتی من می خوام یک فایل رو بزارم برای دانلود . مثلا از ساعت 1.57 دقیقه شروه بشه و بعد از اتمامش کامپیوتر خاموش بشه
    تنظیمات رو بهش می دم
    اما وقتی apply می کنم تا start now رو نزم شروع نمیشه و اگر start now رو بزنم از همون زمان زدن start شروع به دانلود میکنه ؟
    چطور می تونم این تنظیمات رو درست کنم که یک فایل در ساعت مشخص شروع به دانلود بشه و بعد از اتمام دانلود سیستم خاموش بشه ؟
    مثال میزنم : فرض کنین شما میخواین ساعت دو شب که دانلود رایگان میشه برنامه خودکار شروع به کار کنه و بعد از اتمام کار سیستم خاموش بشه ، همینطور اگه دانلود تموم نشده بود در هر صورت ساعت 7 دانلود قطع بشه..

طبق همین پنجره ی بالا باید بخش start download at رو بزارین روی 2:00:00 am و بخش پایینش روی daily باشه اگه میخواین هرروز همین برنامه باشه، اما اگه میخواین فقط یکبار اینکار انجام بشه باید بزارینش روی همینی که الان شما داخل تصویر گزاشتین، همینطور در بخش بعدی باید تیک stop download at رو بزنین و بزارینش روی
    7:00:00 am تا اگه دانلود تموم نشده بود ساعت 7 قطع بشه تا از ترافیکتون استفاده نشه.
    تیکهای بعدی که باید بزنین همون دوتا تیک آخر هست که شما الان زدین، همه ی این هارو که تنظیم کردین، ( میتونین به اون یکی تب برین و اولویت گرفتن فایلها رو هم مشخص کنین ) دکمه ی Apply رو بزنین و برنامه باز بمونه ، دقت کنین اگر بعد از تنظیمات برنامه رو ببندین دیگه خودکار برنامه شروع به کار نمیکنه، دیگه شما نیازی به زدن دکمه ی start now ندارین ، چون خودش خودکار استارت میکنه سر اون زمانی که تعریف کردین

این عبارت queue چی هست اصلا ؟
    همون صف شما هست ، مث نوبت توی صف نونوایی ! فایلها باید یکی یکی به نوبت دانلود بشن ، شما فایها رو به صف هدایت میکنین ، که داخل همین تصویر بالا اگه به تب files in the queue برین میتونین صف فایلهاتون رو ببینین و ویرایش کنین که مثلا کدوم فایل زودتر گرفته بشه.

Take Care

9. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

جواب داد دوست عزیز،مرسی
    ولی متاسفانه 44% شد درحالی که قبلا تا بالای 88% رفته بود!
    راستی 2 تا فایل دیگه ام بودا
    یه فایل تصویری و یه text document
    اونارم کپی کنم؟
    یادم رفت بگم تعداد کانکشن ها باید مساوی میشد
    منظورم از 1% همون بود که کانکشن ها همه لود شه... ولی خب اشکال نداره بقیش رو درست انجام بده

اون 2 تا هم نه فقط فایل های اصلی

در آغاز فعالیت Maryam2IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

14 سریال نامبر IDM

پس از هربار نصب idm، ازم درخواست سریال نامبر داره.
    چطور میتونم نرم افزارو تو سیستم ثبت کنم؟
    هر 30 روز آپدیت میخواد؟ راه حل دائمی نداره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

پس از هربار نصب idm، ازم درخواست سریال نامبر داره.
    چطور میتونم نرم افزارو تو سیستم ثبت کنم؟
    هر 30 روز آپدیت میخواد؟ راه حل دائمی نداره؟
    راه حل دائمی رو امیر جان اینجا توضیح دادن بخوبی کار میکنه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Take Care

13. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmonemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    چند سوال از IDM
    1- من یه سری فایل دانلود نشده تو IDM دارم حالا میخام ورژن جدید IDM رو که تازه دانلود کردم نصب کنم از طرفی نمیخام فایل های دانلود نشده رو از دست بدم میخام اونا رو تو این جدیده هم داشته باشم تا دانلودشون کنم لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •