تاپیک ادغام شد...
تاپیک ادغام شد...
جواب داد دوست عزیز،مرسی
ولی متاسفانه 44% شد درحالی که قبلا تا بالای 88% رفته بود!
راستی 2 تا فایل دیگه ام بودا
یه فایل تصویری و یه text document
اونارم کپی کنم؟
Last edited by alone one; 17-01-2012 at 13:24.
با سلام خدمت دوستان
چند سئوال در مورد idm
این قسمتهایی که مشخص کردم چه کاربردی در این نرم افزار دارن ؟
وقتی من می خوام یک فایل رو بزارم برای دانلود . مثلا از ساعت 1.57 دقیقه شروه بشه و بعد از اتمامش کامپیوتر خاموش بشه
تنظیمات رو بهش می دم
اما وقتی apply می کنم تا start now رو نزم شروع نمیشه و اگر start now رو بزنم از همون زمان زدن start شروع به دانلود میکنه ؟
چطور می تونم این تنظیمات رو درست کنم که یک فایل در ساعت مشخص شروع به دانلود بشه و بعد از اتمام دانلود سیستم خاموش بشه ؟
این عبارت queue چی هست اصلا ؟
با تشکر
سلام نه مشکلی در سرعت شما به وجود نمیاره ، و بعد از دانلود اینکار رو انجام میده ، نیازی نیست بهش معرفی کنین، چون آنتی ویروس ها معمولا شبکه رو بخوبی کنترل میکنن، و اگه نیاز باشه حتی قبل از دانلود هم بلاک میکنندر این مسیر
Downloads-Options-Downloads
یه قسمت داره که میشه بهش انتی ویروس معرفی کرد تا فایل رو اسکن کنه...آیا این کار رو بعد از اتمام دانلود میکنه یا در حین دانلود؟؟آیا تاثیری در سرعت دانلود میذاره یا خیر؟؟؟؟توصیه میکنید که بهش معرفی کنم آنتی ویروس یا نه؟؟
![]()
اگه شبها یک فایل رو به تنهایی دانلود میکنین بهتره روی 16 باشه ، اگه بیشتر از یک فایل رو دانلود میکنین بزارینش روی 8 ، توصیه میکنم بیشتر از دو یا نهایتا سه فایل رو با هم نگیرین ، نرمال به نظر من دو فایل هستش.اما یه سوال مهم تر:
در این مسیر:
Downloads-Options-Connection
در قسمتی که مشخص کردم تو عکس...
رو چند بذارم؟؟؟16 نهایتش بود...16 بذارم یا رو همون 8 بمونه؟؟دقیقا چیه؟؟لینک دانلود رو به قسمت های مختلف تقسیم میکنه که سریعتر دانلود انجام بشه؟؟ولی چند قسمت باشه بهتره؟؟رو 16 بذارم بده؟؟
روی همینی که هست خوبه ، نه مشکلی هم نیست باهاش خیالت راحت باشه.راستی...من سرعت اینترنتم مثلا 512 هستش...مثلا...اینطور که سرویس دهنده گفته ما داریم 512 استفاده میکنیم...یه وقت هایی کمتره و یه وقت هایی بیشتر...یعنی ثباتی نداره اصلا...
رو کدوم یکی تنظیم کنم Connection Type/Speed رو؟؟؟طبق عکسی که بالا گذاشتم تنظیمه الان...
حالا یه وقت هایی سرعت من بدجوری کمتر از 512 و یه وقتایی بیشتره اشکالی ایجاد نمیکنه؟؟راستی اون عدد مقابلش رو چند بذارم؟؟
Take Care![]()
سلام
من امروز به یه مشکل برخوردم
وقتی میخوام یه فایلی و با آی دی ام از سایتایی مثل مدیا یا آپلودباز دان کنم این ارورو میده چیکارش کنم؟
cannot transfer the download to IDM
error 0x80029C4A
grabber که قابلیتی هست که شما باهاش میتونین یک سایت رو به کلی دانلود کرده و برای بعدا استفاده کنین ازش به صورت آفلاین ، همینطور میتونین انتخاب کنین که کدوم قسمتهای اون سایت مورد نظر دانلود بشه و قسمتهایی رو که نمیخاین خودتون فیلتر کنینچند سئوال در مورد idm
این قسمتهایی که مشخص کردم چه کاربردی در این نرم افزار دارن ؟
start queue هم که دکمه ی شروع به کار صفی که چیدین هستش ، فرض کنین شما یه لیستی دادین به برنامه و گفتین که این ها رو برای من بگیر و دانلود کن و نرم افزار اونارو برای شما طبق ساعتی که خواستی دریافت میکنه.
مثال میزنم : فرض کنین شما میخواین ساعت دو شب که دانلود رایگان میشه برنامه خودکار شروع به کار کنه و بعد از اتمام کار سیستم خاموش بشه ، همینطور اگه دانلود تموم نشده بود در هر صورت ساعت 7 دانلود قطع بشه..وقتی من می خوام یک فایل رو بزارم برای دانلود . مثلا از ساعت 1.57 دقیقه شروه بشه و بعد از اتمامش کامپیوتر خاموش بشه
تنظیمات رو بهش می دم
اما وقتی apply می کنم تا start now رو نزم شروع نمیشه و اگر start now رو بزنم از همون زمان زدن start شروع به دانلود میکنه ؟
چطور می تونم این تنظیمات رو درست کنم که یک فایل در ساعت مشخص شروع به دانلود بشه و بعد از اتمام دانلود سیستم خاموش بشه ؟
طبق همین پنجره ی بالا باید بخش start download at رو بزارین روی 2:00:00 am و بخش پایینش روی daily باشه اگه میخواین هرروز همین برنامه باشه، اما اگه میخواین فقط یکبار اینکار انجام بشه باید بزارینش روی همینی که الان شما داخل تصویر گزاشتین، همینطور در بخش بعدی باید تیک stop download at رو بزنین و بزارینش روی
7:00:00 am تا اگه دانلود تموم نشده بود ساعت 7 قطع بشه تا از ترافیکتون استفاده نشه.
تیکهای بعدی که باید بزنین همون دوتا تیک آخر هست که شما الان زدین، همه ی این هارو که تنظیم کردین، ( میتونین به اون یکی تب برین و اولویت گرفتن فایلها رو هم مشخص کنین ) دکمه ی Apply رو بزنین و برنامه باز بمونه ، دقت کنین اگر بعد از تنظیمات برنامه رو ببندین دیگه خودکار برنامه شروع به کار نمیکنه، دیگه شما نیازی به زدن دکمه ی start now ندارین ، چون خودش خودکار استارت میکنه سر اون زمانی که تعریف کردین
همون صف شما هست ، مث نوبت توی صف نونوایی ! فایلها باید یکی یکی به نوبت دانلود بشن ، شما فایها رو به صف هدایت میکنین ، که داخل همین تصویر بالا اگه به تب files in the queue برین میتونین صف فایلهاتون رو ببینین و ویرایش کنین که مثلا کدوم فایل زودتر گرفته بشه.این عبارت queue چی هست اصلا ؟
Take Care![]()
یادم رفت بگم تعداد کانکشن ها باید مساوی میشد
منظورم از 1% همون بود که کانکشن ها همه لود شه... ولی خب اشکال نداره بقیش رو درست انجام بده
اون 2 تا هم نه فقط فایل های اصلی
پس از هربار نصب idm، ازم درخواست سریال نامبر داره.
چطور میتونم نرم افزارو تو سیستم ثبت کنم؟
هر 30 روز آپدیت میخواد؟ راه حل دائمی نداره؟
راه حل دائمی رو امیر جان اینجا توضیح دادن بخوبی کار میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take Care![]()
با سلام
چند سوال از IDM
1- من یه سری فایل دانلود نشده تو IDM دارم حالا میخام ورژن جدید IDM رو که تازه دانلود کردم نصب کنم از طرفی نمیخام فایل های دانلود نشده رو از دست بدم میخام اونا رو تو این جدیده هم داشته باشم تا دانلودشون کنم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)