تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 221 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 2207

نام تاپيک: Erepublik (نسخه جدید)

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام. یک سوال, من 5 واحد پول انگلیس رو دارم ولی زمانی که میخوام از این کشور خرید کنم گزینه خرید برام فعال نیست (الان ایرانم)
    ممنون میشم راهنماییم کنید

راستی Gam3r (بوریانی) عزیز, تا نوبت ما شد, وزارت رفاه هم دچار بحران مالی شد چون روز دوم فقط 1 گیفت q1 داد. منم دیگه بیخیال مکاتبات اداری شدم. اینم شانس منه دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سلام. یک سوال, من 5 واحد پول انگلیس رو دارم ولی زمانی که میخوام از این کشور خرید کنم گزینه خرید برام فعال نیست (الان ایرانم)
    ممنون میشم راهنماییم کنید

راستی Gam3r (بوریانی) عزیز, تا نوبت ما شد, وزارت رفاه هم دچار بحران مالی شد چون روز دوم فقط 1 گیفت q1 داد. منم دیگه بیخیال مکاتبات اداری شدم. اینم شانس منه دیگه
    در رابطه با خريد : فقط توي كشوري كه هستي ميتوني از بازارش خريد كني ، ولي براي تبديل پول انگليس به گلد ميتوني از ايران اين كار رو بكني ...

در رابطه با وزارت رفاه : اشتباه ميكني ... احتمالا شرايطش رو نداشتي ! و به احتمال بيشتر اون شرايط اضطراري رو رد كردي !!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

احتمالا شرايطش رو نداشتي ! و به احتمال بيشتر اون شرايط اضطراري رو رد كردي !!
    الان ولنسم 70 .خوب, کارخونه دارها معمولآ دنبال افرادی با ولنس 90 به بالا هستند. حالا فرض بر اینکه من از دید اونها شرایط دریافت رو ندارم, دیگه واسه چی به من گفتند اگه بازم کمک میخوای باید تو ایران مشغول به کار بشی. بابت 1 هدیه q1 منو از روسیه بلند کردند و آوردن...
    راستی ممنون واسه توضیحاتت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

الان ولنسم 70 .خوب, کارخونه دارها معمولآ دنبال افرادی با ولنس 90 به بالا هستند. حالا فرض بر اینکه من از دید اونها شرایط دریافت رو ندارم, دیگه واسه چی به من گفتند اگه بازم کمک میخوای باید تو ایران مشغول به کار بشی. بابت 1 هدیه q1 منو از روسیه بلند کردند و آوردن...
    راستی ممنون واسه توضیحاتت
    كار بسيار خوبي كردند !
    ما داريم اين همه زحمت ميكشيم با وزارت تبليغات جديد ، روزي 200 نفر به بازي مياريم اونوقت شما ميري روسيه به خاطر يك ريال ؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

كار بسيار خوبي كردند !
    ما داريم اين همه زحمت ميكشيم با وزارت تبليغات جديد ، روزي 200 نفر به بازي مياريم اونوقت شما ميري روسيه به خاطر يك ريال ؟!
    تا حالا کسی رو دیدی که از پیشرفت کشورش (مجازی/واقعیش رو کار ندارم) ناراحت بشه؟ مسلمآ من هم مایلم ایران پیشرفت کنه اما باور کن تو وضعیت مالی مناسبی نیستم و همین بقول شما 1 ریال, در دراز مدت کلی ما رو جلو میندازه. البته اگه قوانین ولنس گیری از بیمارستان, مثل سابق بود بازم میشد یک کاری کرد ولی الان هرچی درمیارم باید خرج غذا با کیفیت کنم و...
    راستش رو بخوای میخواستم بخاطر اون نارویی که وزیر رفاه بهم زد, دوباره برگردم روسیه تا بفهمه اینجور برگشتن افراد, نه دوام داره و نه هیچ فایده ای. اما بخاطر شما هم که شده, یک مدت دیگه ای هم بصورت آزمایشی ایران میمونم (خدا رو چه دیدی, شاید موندگار شدم)

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تا حالا کسی رو دیدی که از پیشرفت کشورش (مجازی/واقعیش رو کار ندارم) ناراحت بشه؟ مسلمآ من هم مایلم ایران پیشرفت کنه اما باور کن تو وضعیت مالی مناسبی نیستم و همین بقول شما 1 ریال, در دراز مدت کلی ما رو جلو میندازه. البته اگه قوانین ولنس گیری از بیمارستان, مثل سابق بود بازم میشد یک کاری کرد ولی الان هرچی درمیارم باید خرج غذا با کیفیت کنم و...
    راستش رو بخوای میخواستم بخاطر اون نارویی که وزیر رفاه بهم زد, دوباره برگردم روسیه تا بفهمه اینجور برگشتن افراد, نه دوام داره و نه هیچ فایده ای. اما بخاطر شما هم که شده, یک مدت دیگه ای هم بصورت آزمایشی ایران میمونم (خدا رو چه دیدی, شاید موندگار شدم)
    بذار حقیقت رو بگم . اگه میخوای تو بازی پیشرفت کنی باید از ایران خارج شی
    برو یه کشور فقیر یه کارخونه بزن حاشو ببر

============
    این تاپیک وست پس کی باز میشه

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تازه اومدم erepublick اسمم vahid.black هست....
    فک نکنم چند روز اول کار خاصی داشته باشم ولی اگه نکته هست که دوستان میدونن بدردم میخوره دریغ نکنن.....
    ممنون

پروفشنال reza_kinglord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خوزستان ( دزفول )

پيش فرض

دوستان اگه با این لینک ثبت نام کنن من 2 طلا بهشون میدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این لینک ثبت نام کن بغد از قسمت مای پلیس قسمت پرو فایل اواتورتو عوض کن بعد از قسمت کمپانیش یه کار انتخاب کن بعد از قسمت ترانینگش یه تمرین نظامی برو بعد اگه گزاشت بجنگ اگه نزاشت یه روز دیگه که اومدی بجنگ بعد که جنگیدی لولت 6 شد من 2 طلا بهت میدم
    ممنون

پروفشنال reza_kinglord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خوزستان ( دزفول )

پيش فرض

دوستان اگه با این لینک ثبت نام کنن من 2 طلا بهشون میدم
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این لینک ثبت نام کن بغد از قسمت مای پلیس قسمت پرو فایل اواتورتو عوض کن بعد از قسمت کمپانیش یه کار انتخاب کن بعد از قسمت ترانینگش یه تمرین نظامی برو بعد اگه گزاشت بجنگ اگه نزاشت یه روز دیگه که اومدی بجنگ بعد که جنگیدی لولت 6 شد من 2 طلا بهت میدم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •