سلام.
اگه توی یه درایو ویروسه قرنطینه باشه،اگه اطلاعات درایو رو رایت کنم ویروس داره؟(گفتم ویروس قرنطینه هست)
ویروسnew folder.exeتوی درایو قرنطینه شده،مثل تروجانremoverنداره؟
سلام.
اگه توی یه درایو ویروسه قرنطینه باشه،اگه اطلاعات درایو رو رایت کنم ویروس داره؟(گفتم ویروس قرنطینه هست)
ویروسnew folder.exeتوی درایو قرنطینه شده،مثل تروجانremoverنداره؟
من همین امروز ویندوزمو عوض کردم اما هم task manager غیر فعال شده هم رجیستری ( task manager disabled by administrator) و هم سیف مود
show hidden files هم تو قسمت folder option کار نمیکنه، ضمنا از فلش مموری استفاده می کنم که اغلب اوقات به کیس وصله.
من حدس میزنم این ویروس autorun باشه اما با برنامه autorun virus remover اسکن کردم این ویروس رو هم شناسایی کرد و مثلا پاک کرده اما باز هم این مشکلالت حل نشده با نود هم اسکن کردم اما پیدا نکرده. با روشهایی هم که برای فعال کردن task manager و رجیستری هست هم نتونستم اینارو فعال کنم. چیکار میتونم بکنم برای حل این مشکل؟؟؟؟
شما باید آنتی ویروستونو آپدیت کنید بعد اسکن.
ترجیحا از سی دی بوت کسپر(دیسک نجات یا rescue disk) جدید و آپدیت برای اسکن سیستم استفاده کنید
من اگر فلشم رو format کنم این ویروس autorun از تو فلش پاک میشه؟؟
اگه ویروس وارد سیستم شما شده باشه و فعال باشه نه با فرمت فرقی نمی کنه چون سریع خودشو کپی می کنه ولی اگه تو سیستم فعال نباشه با فرمت پاک میشه.
برای حل این مشکل شما نرم افزار usb disk security رو نصب کنید
امروز به صورت دستی و با نرم افزار های مختلف مثلا ویروس اتوران رو پاک کردم اما بعد دوباره ایجاد شد، حالا الان مشکل اینه که فایلهی word با پسوند rtf سیو شدن سرعت اینترنت خیلی کم شده و برنامه kaspersky هم که نصب کردم کار نمیکنه. این پسونده به خاطر چه ویروسیه و چطوری میتونم پاک کنم؟؟
Last edited by silviyna; 06-08-2010 at 21:17.
سلام.
من یه فلش به کامپیوترم وصل کردم که ویروسی کرده کامپیوتر رو. بعد موبایلم رو هم وصل کردم که اون هم ویروسی شد.
الان تو موبایلم، همه فایل ها شده، exe و تو رم هیچی باز نمیشه. تو کامپیوتر هم که میارمش، همش یه صفحه ی جدید باز میکنه.
یه آنتی ویروسی بگید که من دانلود کنم.
ویندوز ویستا 64
با کاسپر که نشد.
سپ کلیدم مشکل دار اگ ناگس شما ببشین یاش
نود32 آپدیت شد استفاد کنید
برای پوشتون کافی اسم پوش را تو ادرس نوشت و اینتر رو زد بد پوش فایلاش ظار میش
فرمت rtf فرمت برنامه wordpad هست وب ا word هم باز میشه و مربوط به ویروس نیست.
اگه کسپر اجرا نمیشه احتمالا یه ویروسی مثل سالیتی دارید که فقط بهت پیشنهاد می کنم از سی دی بوت کسپر استفاده کنی
سلام به همهههههههه
اخیرا یه ویروس هست که از راه یاهو مسنجر منتشر میشه و اینطوریه :
از طرف فرد الوده برای دیگران ، یه لینک فرستاده میشه و معمولا مربوط به فیس بوکه ! اگه روش کلیک کنیم ، یه فایل برای دانلود میاره
اگه دانلود بشه . همین کارو با دیگران می کنه ( فرستادن لینک ) و هر چند وقت یک بار ، یه پنجره MSN messneger باز می کنه ، اگه هم تو یاهو id & pass تون را نزده باشید ، چون نمیتونه sign in کنه ، میگه ایدی و پسورد را بزنید .
من به این ویروس یا هرچی هست آلوده شدم و نیمدونم چکار کنم
یه بار رفتم فایل های هیدن و سیستمی را نمایان کردم و رفتم تو جایی که دانلود شده و پاکش کردم ولی فایده نداشت
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)