خونگی 128 بیشتر نباید باشه ،ولی 512 رو راحت میدن،نه تنها صبا بلکه بقیه هم همینطورا(البته طبق آماری که من توی قم گرفتم)
برای 1 گیگ هم چندتا راه است
1- بند پ
2-...و 4،3،...
خونگی 128 بیشتر نباید باشه ،ولی 512 رو راحت میدن،نه تنها صبا بلکه بقیه هم همینطورا(البته طبق آماری که من توی قم گرفتم)
1- بند پ
2-...و 4،3،...
دوباره سلام
خیلی ممنون از پاسخ هاتون.
اینکه گفتید از 1 تا 7.5 رایگانه انگار دنیا رو بهم دادین. متشکر. آخه من باید لینوکسم (اوبونتو) رو آپدیت می کردم و فعلاً یه 130 مگابایتی شده.
از نظر اینکه تموم بشه یا نشه هم فکر کنم به دو هفته تموم بشه. چون توی انجمن های زیادی رفت و اومد دارم + وبلاگ و سایت (تازه این فقط خودمم، باقی اعضای خونواده هم!)
همین که شبانه رایگانه (یعنی از شارژ کم نمیشه) کلی بهم حال داد چون من فقط 4 ساعت در شبانه روز می خوابم.
اما در مورد اسپیلیتر:
من مودم FastLink یه پورته گرفتم (50 تومن بود) الانم جلومه از صبح تا حالا دارم نگاش می کنم و دفترچه راهنماش رو می خونم. (خوب ADSL نداشتم تا حالا... ندید بدیدم!)
یه قطعه کوچیک توش هست که یه جا داره که سوکت از خط تلفن بهش وصل میشه بعد اونورش (!) دو تا جا داره یکی برای تلفن و یکی برای مودم.
eeeeeeeeee ... همین حالا دیدم روش نوشته SPLITTER APN101 ... درسته؟ همین باعث میشه خط اشغال نشه؟
چه قدر حرف زدم... واقعاً که بی مخم
باز هم تشکر از پاسخ هاتون![]()
بی مخ جون از 3 الی 7:45 رایگان است نه از یک اون مال شاتل است !!!
شما آخرش یه جواب درست ندادین!!!خونگی 128 بیشتر نباید باشه ،ولی 512 رو راحت میدن،نه تنها صبا بلکه بقیه هم همینطورا(البته طبق آماری که من توی قم گرفتم)
1- بند پ
2-...و 4،3،...
مورد 2 . 3 . 4 چیه؟
شما خودت اهل کجایی؟
کسی نگفت بخرم یا نه؟!!!!!!!!
-----------
راستی ماه اول رایگان هدیه می ده یا باید از اول پول بدی
سرعت دانلود من در روز 5 شنبه 31/5/87 ساعت 3:04 صبح (اکانت شبانه)
دانلود با اکانت پریمیوم مگاآپلود و 16 کانکشن
چند دقیقه بعد !
Last edited by sat2they; 21-08-2008 at 02:45.
چه بهتر چون من هم از 3 - 4 به بعد بیدار میشمبی مخ جون از 3 الی 7:45 رایگان است نه از یک اون مال شاتل است !!!
یکی از دوستای من می گفت که یکی از دوستهاش رفته یه شرکت (الکی، همینجوری) ثبت کرده و بعدش به اسم اون شرکت برای خونشن گرفته. فکر کنم شما هم همینکار رو کردی؟خونگی 128 بیشتر نباید باشه ،ولی 512 رو راحت میدن،نه تنها صبا بلکه بقیه هم همینطورا(البته طبق آماری که من توی قم گرفتم)
1- بند پ
2-...و 4،3،...![]()
یاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا
عصبانیم
سلام ملت
1. 2 ماه پیش صبانت گرفتم عالی بود دستش درد نکنه
2. هرشب نزدیک 700 مگ می گرفتم عالی بود (خوبه)
3.بعد 3 هفته سرعت شبانه افت کرد (بزور 300 مگ )(شاید بخاطر دانلود بالا ی من) هیچی نگفتم .(بد نیست)
4. از ساعت 10 صبح تا 3 وصل نمی شه بخاطر شلوغی .هیچی نگفتم . گفتم من استفاده در ای ین ساعت ندارم (بدنیست)
5.بهضی سایت ها مثل همین سایت بعضی اوقات باز نمی شن بعضی هام کلن.گفتیم کنار میایم.یچی نگفتم.(بده)
6.دیشب انقدر سرعت رو اوردن پایین که من فقط تو 4 ساعت 50 مگ گرفتم.دیگه اعصابم خورده
(خیلی بده)
7.الان وصل شدم می بینم سرعت دانلود از 14 تا بالاتر نمی ره .الانم در حال منفجر شدنم.دیگه حالم از صبا نت بهم می خوره.
ملت موجود در مشهد اقا همه برای اعتراض بعد از تموم شدن صبا نت برن از یک شرکت دیگه بخرن.البته قبلش
یک زنگ به پشتیبانی بزنن تحدید کنن بعد اگه خوب نشد .برن
اینم اینترنت اشنا
در ضمن پورت من جز منطقه فدایان اسلام مشهد هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استغفرالله ربی و اتوب الیه
آقا منتظریم رکورد 128 کیلوبایت رو هم بزنی![]()
ماکه مثل شما پولدار نیستیم یه نگاهی به فیمت های(آشنا) بندازید میبینید نجومیه!! هرچی باشه بازم صبانت بهتره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن من دیشب با 95KB دانلود میکردم !! عکساشم بالا هست (شهید صابری مشهد)
صبانت 1 ماهه 64 با 2 گیگ دانلود سرعت 512 و شبانه رایگان 21 تومنه (ماهی 7تومن)!!!
Last edited by sat2they; 21-08-2008 at 09:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)