تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 212 از 2403 اولاول ... 1121622022082092102112122132142152162222623127121212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

آقا كاوه دستت درد نكنه..عجب راه حلي بود..3-4 تا فايل همزمان...من ديشب 2750 مگ دانلود كردم.بي سابقه بود....نميدونم ديشب سرعت خوب بود يا روش شما خيلي خوب جواب داد......يوهوووو.........ولي تورنت همچنان سرعتش بالاي 5-6 نرفت و در بعضي مواقع حتي صفر!!!!! شد

به همه دوستان توصيه ميكنم اين كار رو انجام بدن...كاش اين كار رو زودتر انجام ميدادم...

kavemech:you are my hero

پدرام جان شما چه كردي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا دستت طلا خیلی بهتر شد

یه سئوال من دارم با یو تورنت 5 تا فال دان میکنم هم زمان 3 تا از این فایل ها ی در حال دانلود کنارشون آیکون قرمز داه و 2 تا ایکن ابی ایا چی هستن چرا 3 تا قرمز و 2 تا ابی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اونایی که قرمزن یا فعال نیست یا تو اون زمان کسی نیست که ازشون بگیرید.گفتم که موقع گرفتن فایل تورنت دقت کنید که تعداد کسایی که اون فایل رو دارن خیلی زیاد باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا كاوه دستت درد نكنه..عجب راه حلي بود..3-4 تا فايل همزمان...من ديشب 2750 مگ دانلود كردم.بي سابقه بود....نميدونم ديشب سرعت خوب بود يا روش شما خيلي خوب جواب داد......يوهوووو.........ولي تورنت همچنان سرعتش بالاي 5-6 نرفت و در بعضي مواقع حتي صفر!!!!! شد

به همه دوستان توصيه ميكنم اين كار رو انجام بدن...كاش اين كار رو زودتر انجام ميدادم...

kavemech:you are my hero

پدرام جان شما چه كردي؟

خواهش میکنم.این تاپیک واسه همینه دیگه.باید به هم کمک کرد.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دیشب کارم با تورنت بود 5/1 گیگ دان کردم باهاش.

2 تا از فایل ها سرعت بالای 25 تا 50 داشتن 3 تای دیگه سرعتشون 10 تا 15 بود .
    راستی کاوه جان من دو تا از فایل های تورنتم Seed پایینی دارن 3 بود فکر کنم اونا خیلی کندن این سید چیه؟؟

یه نرم افزار هست به اسم Acceleration Tool واسه بالا بردن سرعته تورنته اون چقدر کارایی داره خوبه یا بیخوده؟؟؟؟
    Last edited by pedram9; 11-01-2010 at 11:45.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من دیشب کارم با تورنت بود 2 تا از فایل ها سرعت بالای 25 تا 50 داشتن 3 تای دیگه سرعتشون 10 تا 15 بود .
    راستی کاوه جان من دو تا از فایل های تورنتم Seed پایینی دارن 3 بود فکر کنم اونا خیلی کندن این سید چیه؟؟

یه نرم افزار هست به اسم Acceleration Tool واسه بالا بردن سرعته تورنته اون چقدر کارایی داره خوبه یا بیخوده؟؟؟؟
    ُSeed یعنی دونه و Seeder یعنی دونه پاش هر چی Seed بالا باشه یعنی تعداد آدمایی که اون فایل رو 100% دارند بالاست این برای این خوبه که شما مطمئنی فایلتون ناقص نمیمونه. چون اگر کسی فایل رو به طور کامل نداشته باشه شما نمی تونی همه فایل رو دانلود کنید ممکنه سید نداشته باشید و 10 تا Peer داشته باشید و سرعتتون هم رو 100 باشه ولی چون کسی فایل رو به طور کامل نداره ممکنه تا 99% پیش برید . کسی دیگه بقیه فایل رو نداشته باشه.

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس فهمیدم چرا سرعتتون کمه!
    از چه برنامه ای برای دانلود از تورنت استفاده میکنین؟
    اگه از utorrent استفاده میکنین روی هر فایلی راست کلیک کنید میتونید تنطیمات سرعت دانلود و آپلودتون رو عوض کنید.سرعت دانلود رو روی بدون محدودیت بزارین.و آپلودتون هم رو کمترین مقدار یعنی 1 کیبو بایت بر ثانیه قرار بدین.
    چون هر کسی که از تورنت استفاده میکنه و فایلی رو دریافت میکنه باید همون فایل رو هم به دیگران بده.(اصل وجودی تورنت همین اشتراک فایل بین کاربراست).پس فایلی رو که شما میگیرید هم زمان یکی دیگه هم داره از شما میگیره و از آپلود شما استفاده میشه که باعث میشه هم سرعت دانلودتون پایین بیاد و هم اینکه ترافیکتون هم کم بشه پس آپلودتون رو روی کمترین مقدار بزارین.
    طبق اصلی که فرمودید اگر همه این کار رو بکنند فاتحه تورنت خوانده میشه پس بهتره این کار رو لا اقل تو ساعات شبانه که نامحدود هستید نکنید و بعضی ار تراکرها اگر ببینند سرعت آپلود شما پایینه سرعت بالا رو به شخصی میده که سرعت آپش بالاتر باشه اینجوری آدمهای بیشتری فایل رو میگیرند.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا دستت طلا خیلی بهتر شد

یه سئوال من دارم با یو تورنت 5 تا فال دان میکنم هم زمان 3 تا از این فایل ها ی در حال دانلود کنارشون آیکون قرمز داه و 2 تا ایکن ابی ایا چی هستن چرا 3 تا قرمز و 2 تا ابی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اونهایی که قرمز زده یعنی شما در ارتباط با تراکر مشکل دارید حالا دلایل خاصی داره و اونهایی که سبزه یعنی داره Seed میشه و اونهایی که آبی هست یعنی دارند دانلود میشوند

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه سرعت آپلود و دانلود روی نامحدود باشند در سرعت دانلود اثر منفی نداره و کندش نمیکنه ؟؟؟
    من یه فایل دارم سیدش 5 تا یه تا آخر دانلود میشه یا نه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

طبق اصلی که فرمودید اگر همه این کار رو بکنند فاتحه تورنت خوانده میشه پس بهتره این کار رو لا اقل تو ساعات شبانه که نامحدود هستید نکنید و بعضی ار تراکرها اگر ببینند سرعت آپلود شما پایینه سرعت بالا رو به شخصی میده که سرعت آپش بالاتر باشه اینجوری آدمهای بیشتری فایل رو میگیرند.

دقیقا همینطوره.ولی واسه ما با این وضع اینترنتمون کسی از ما انتظاری نداره.تازه آپلود رو قطع نکردیم که.فقط کم کردیم.واسه من تا حالا مشکلی نداشته.درسته تو شب آپلود ما رایگانه ولی سرعت دانلود رو پایین میاره.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه سرعت آپلود و دانلود روی نامحدود باشند در سرعت دانلود اثر منفی نداره و کندش نمیکنه ؟؟؟
    من یه فایل دارم سیدش 5 تا یه تا آخر دانلود میشه یا نه؟؟؟
    توضیح دادم تو پست قبل.
    حتی اگه یه سید هم داشته باشی.احتمال کامل دریافت کردنش هست.ولی خوب ریسکه دیگه.شاید اون یه نفر هم پرید.سعی کنید اونایی رو که سید پایین دارن رو اولویت بالاتر قرار بدین تا زودتر دانلودشون تموم شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •