تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 581 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من p30world نیاز داره یه پوستی بندازه!
    قسمت آواتار کنار هر پست هم می تونه چیزای قشنگتر و جذاب تر اضافه بشه.نمی گم از انجمن های دیگه تقلید بشه اما به نظر من این انجمن اونقدر عضو داره که هر کسی یه ایده بده مدیریت به راحتی بتونه یه چیز خوب از توش در بیاره!
    .................................................. .................................................. ...................
    این رو باید توی قسمت ارائه انتقادات و پیشنهادات بگم اما به یه دلیلی همین جا می گم!
    این انجمن می تونه یه تاپیک اطلاع رسانی از سوی مدیریت داشته باشه که اعضا از اهداف و کارهای آینده و امور جاری انجمن باخبر باشند. مدت زیادی هست که یک سری از تالار ها بسته شده و هنوز که هنوزه تحت بررسی هست و برای کاربرها اتفاقات آینده نامعلوم و مجهول است.
    .................................................. .................................................. ....................
    اگر هم پیشنهاد یا انتفادی هم داریم فقط و فقط به خاطر علاقمون به این انجمنه و گرنه خدای نکرده هیچ خصومتی با کسی نداریم!

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

با سلام و خسته نباشی

چطور می شه یه فایل کوچیک رو تو انجمن آپلود کرد؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بابک آقا این پیشنهادای ما رو چرا جواب نمیدین؟
    انقد که اینجا عضو داره چرا یکی صداش در نمیاد؟ عادت کردین؟
    مرسی
    مگه بابک جان بی کاره بیاد هرروز جواب تو رو بده؟
    خودت تنهایی یه مدیر+یه ناظر+یه همکار میخوای تا حواسشون بهت باشه جایی رو اتیش نزنی
    اما جدی اون عادت کردی رو خوب اومدی...راست راستی عادت کردیم به این درودیفارها

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    نمی دونم اینجا درست مطرح می کنم یا نه
    1 . من چطور می تونم ادرس یک سایت یا منبع دیگری رو در پستم قرار بدم حالا چه به طور hyperlink یا به صورت مستقیم که بشه با کلیک کردم روش به اون ادرس رفت . معمولا ادرسی که من قرار می دم قسمتهای اولش حذف میشه

در مورد قرار دادن عکس در پست وقتی ادرس رو در لوگوی وارد نمودن عکس می زارم عکسم در داخل پستم به صورت یک ضربدر قرار داره و دیده نمی شه و ایا اندازه عکس بزرگ بوده

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام.
    توی بعضی از فروم های با سیستم vBulletin که عضو هستم ، میبینم امکانات کاربری بیشتری داره و ظاهر فروم قشنگتره .
    نمیشه یه تغییراتی توی فروم ایجاد بشه که از یکنواختی در بیاد ؟
    ربطی هم به تعداد کاربرا نداره ها . بعضیاشون که زبان انگلیسیه تعداد کاربراش بیشتر از اینجاست .
    ( شاید جای این سوال توی بخش پیشنهادات باشه ، اما میخوام دوستان هم نظرشون را بیان کنن )
    سر فرصت تغییراتی اعمال میشه. دو نگته هست. کاربردی بودن و شلوغ نشدن فروم که برای ما به شدت مهمه. کم مصرف بودن و در نهایت فرصت انجام. این مورد آخری یکی از مشکلات اجرایی پی سیه که راه حل نداره .
    سلام سلام
    با دوستمون موافقم
    پس کی میخواین یه تغییری تو ظاهر پی سی بدین؟
    وی بی 4 هم اومد شما هنوز دارین از ورژن 3 استفاده میکنین
    بابک آقا این پیشنهادای ما رو چرا جواب نمیدین؟
    انقد که اینجا عضو داره چرا یکی صداش در نمیاد؟ عادت کردین؟
    مرسی
    شما زیاد شلوغ میکنی. چطوری انقدر زود حوصله تون از ظاهر فروم سر رفته؟
    شما پیشنهادی نداشتی که من جواب بدم. یک تاپیک دارید برای اعلام ه ک شدن یکی از دوستانتون فقط.

به نظر من p30world نیاز داره یه پوستی بندازه!
    قسمت آواتار کنار هر پست هم می تونه چیزای قشنگتر و جذاب تر اضافه بشه.نمی گم از انجمن های دیگه تقلید بشه اما به نظر من این انجمن اونقدر عضو داره که هر کسی یه ایده بده مدیریت به راحتی بتونه یه چیز خوب از توش در بیاره!
    .................................................. .................................................. ...................
    این رو باید توی قسمت ارائه انتقادات و پیشنهادات بگم اما به یه دلیلی همین جا می گم!
    این انجمن می تونه یه تاپیک اطلاع رسانی از سوی مدیریت داشته باشه که اعضا از اهداف و کارهای آینده و امور جاری انجمن باخبر باشند. مدت زیادی هست که یک سری از تالار ها بسته شده و هنوز که هنوزه تحت بررسی هست و برای کاربرها اتفاقات آینده نامعلوم و مجهول است.
    .................................................. .................................................. ....................
    اگر هم پیشنهاد یا انتفادی هم داریم فقط و فقط به خاطر علاقمون به این انجمنه و گرنه خدای نکرده هیچ خصومتی با کسی نداریم!
    مورد اول رو در جواب دوست دیگه مون توضیح دادم.
    مورد دوم اما. جدا از اینکه گاهی مواقع تغییری اعلام میشه و بعد مشکلاتی بروز میکنه و انجامش عقب میوفته . این باعث دلخوری هایی میشه و حاشیه درست میکنه. کمی پیش بینی آینده مشکله.
    مورد دوم رو کلی نوشتم اما ترجیح دادم حذفش کنم. همه جا نمیشه همه حرفی رو زد.
    در هر حال پیرو اتفاقات افتاده قبلی سیاست بیشتر میل به انجام تغییرات داره تا صحبت درباره تغییرات آتی. تا حاشیه به متن غلبه نکنه.

با سلام و خسته نباشی

چطور می شه یه فایل کوچیک رو تو انجمن آپلود کرد؟

با تشکر
    امکان آپلود در پی سی وجود نداره. تنها راه اینه که فایلتون رو یک هاست رایگان آپلود کنید و لینک رو در پستتون قرار بدید.

با سلام
    نمی دونم اینجا درست مطرح می کنم یا نه
    1 . من چطور می تونم ادرس یک سایت یا منبع دیگری رو در پستم قرار بدم حالا چه به طور hyperlink یا به صورت مستقیم که بشه با کلیک کردم روش به اون ادرس رفت . معمولا ادرسی که من قرار می دم قسمتهای اولش حذف میشه

در مورد قرار دادن عکس در پست وقتی ادرس رو در لوگوی وارد نمودن عکس می زارم عکسم در داخل پستم به صورت یک ضربدر قرار داره و دیده نمی شه و ایا اندازه عکس بزرگ بوده
    مورد اول امکان پذیر نیست. قابلیت هایپر لینک غیره فعاله در انجمن.
    مورد دوم قطعا آدرس عکس درست نیست. یکی از آدرس هایی که استفاده کردید رو قرار میدید لطفا. عکستون باید در فضای نت آپلود شده باشه و آدرس ها به فرمت عکی منتهی بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    حالا به صورت هایپر هم که نشد مشکلی نیست همینطوری به صورت مستقیم . من الان که این پست رومی زنم ادرس عکسم رو برای شما می زارم برای مشاهده مبحث رو می زنم قسمت اول ادرس عکس خط تیره خورده

این ادرس عکس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم هم ادرس تایپیک پست اخر که عکس نشون داده نمی شه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوباره
    سایتی که عکس در اون قرار داره در پی سی ورد فیلتر شده. عکس رو در جای دیگه آپلود کنید یا با استفاده از سایت زیر ادرس های دیگه ای ازش پیدا کنید .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    بانک های اطلاعاتی (2 نفر در حال ديدن اين بخش)
    پایگاه های داده برای ذخیره سازی اطلاعات نرم افزارهای مختلف استفاده میشوند. در این بخش می‌توانید درباره پایگاه‌های داده،
    پیکربندی و مدیریت و استفاده از آنها گفتگو کنید
    در این بخش می شه سوال های پایگاه داده پیشرفته که در ارشد نرم افزار ارائه می شه رو پرسید یا نه؟ اگه نمی شه در کدوم بخش؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام دوباره
    سایتی که عکس در اون قرار داره در پی سی ورد فیلتر شده. عکس رو در جای دیگه آپلود کنید یا با استفاده از سایت زیر ادرس های دیگه ای ازش پیدا کنید .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام
    الان که فیلتر نیست قبلا فیلتر بود
    بعدش من عکس رو که اپلود می کنم دوباره امتحان می کنم با مرورگر و ادرس عکس رو که می دم باز میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام
    الان که فیلتر نیست قبلا فیلتر بود
    بعدش من عکس رو که اپلود می کنم دوباره امتحان می کنم با مرورگر و ادرس عکس رو که می دم باز میشه
    توی پی سی فیلتره عزیز. اون نقطه چین ها یعنی نمیشه به اون سایت لینک داد. توی آدرس دیگه ای عکس رو آپلود کنید و لینک رو بزارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •