من با اینکه تا حالا 1 ساعت هم گوشی رو تو کاور نزاشتم و همیشه هم تو جیبم هست هنوز هیچ خشی رو شیشه لنز یا lcd نیوفتاده!
من با اینکه تا حالا 1 ساعت هم گوشی رو تو کاور نزاشتم و همیشه هم تو جیبم هست هنوز هیچ خشی رو شیشه لنز یا lcd نیوفتاده!
جالبه بگم که اتفاقا روی lcd من خش افتاده،بایدچیکارکرد؟؟؟؟؟![]()
بسوز و بساز![]()
من یک بار خیلییییییییییییی کنجکاو شدم قبل از اینکه بفروشمش با کلید روی لنزش کشیدم خداییییییی یک خط هم نیوفتاد..
دیگه امتاحان از این بالاتر...
واسه دوستام هم اصلا نیوفتاده...
عرض کردم خدمتتون . توی گوشی خودم ساعت ها درسته . حتی سیم کارت دوستم هم میزارم روی گوشی خودم درست کار میکنه .
ولی توی گوشی دوستم چه با سیم کارت خودش چه با سیم کارت خودم اشتباهه . 2ساعت و 30 دقیقه دیرتر نشون میده ساعت دریافت رو .
این تست ها رو هم توی یه منطقه انجام میدم که همیشه خودم اینجا هستم و هیچ مشکلی هم ندارم .
ساعت اس ام اس سنتر اون مرکزی که ازش اس ام اس میاد هم مهمه
ماشاالله چه جراتی
هیچ کی راه حل نداد همه گفتند ما نبودیم ما نداشتیم راه حلش چیه؟![]()
میتونی بری 30-40 تومن بدی یه قاب درجه 2 بگیری که قسمت کاور دوربین هم داره.(البته کیفیت شیشه ی لنزش خیلی خوب نیس ولی بد هم نیس)
عوض کردنش هم کاری نداره. قاب پشت رو ور میداری.روی بدنه ی اصلی (روی برد انتن) 4 تا زبانه هست. یه کمی فشار در میاد. البته زیر چسب خورده.
اصلا دست بهش نزن هیچ وقت هم قابشو عوض نکن. اونایی هم که میگی خش نیست اگه دقت کرده باشی رنگ شیشه لنز آبی رنگه همون رنگ آبیه که داره پاک میشه. کم کم کل شیشه سفید میشه .روی ال سی دی هم اگه از روز اول 1000تومن خرجش می کردی و یه برچسب ال سی دی می چسبوندی روش خش نمی افتاد.
آقا مال من دیروز خاموشش کردم که سیم کارتمو عوض کنم خاموش شد دیگه بالا نیومد نوکیا می نوشت دیگه نمی یومد بعدشم اینکه شب قبلش با بلوتوث یه سری برنامه ریخته بودم روش یارو که فلشش کرد گفت ویروس داشته از وقتی فلشش کرده هر وقت روشنش می کنم Installing میاد کلی هم طول میکشه اگه کنسلشم کنی سرعت گوشی خیلی میاد پایین البته کنسل که نمیشه هاید میشه این مال چیه؟ آخه قبلا نمی یومد بعدشم اینکه وقتی تموم میشه میگه Untraus program in your phone یه همچین چیزایی
مال شما چقد هنگ میکنه ریست میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)