تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 212 از 1635 اولاول ... 1121622022082092102112122132142152162222623127121212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هندونه زیر بغلمون میدینا جناب ebi خان.شما خودتون از ما استاد ترین که.!
    خیلی کوتاه میگم.ببخشین.
    کلا دو جور زوم داریم زوم اپتیکال و زوم دیجیتال.
    زوم دیجیتال مثل اونایی که توی گوشی وجود داره،در واقع زوم واقعی نیستش بلکه یه جورایی عکس رو برش میده.عین اینکه بخواین با فتوشاپ برشش بدین،در نتیجه افت کیفیت حتما وجود داره.ولی زوم اپتیکال،همونطوری که از اسمش هم معلومه،بصورت اپتیکی عمل میکنه.فیزیک دوران راهنمایی یادتونه؟اونموقع ها ما یه دونه ذره بینو بین نوشته های کاغذ و چشامون میذاشتیم و هرچی فاصله رو از کاغذ زیادتر می کردیم،نوشته ها بزرگتر می شدن.ولی از یه حدی به بعد،دیگه تصویر نوشته ها شروع میکرد به تار شدن.اون حداکثر قدرت زوم اون ذره بین رو بهمون نشون میداد.
    در زوم اپتیکال هم همین شرایط برقراره و سنسور حداکثر کیفیت رو ثبت میکنه.یعنی روی کاغذ باید هیچ تفاوتی وجود نداشته باشه.
    ولی با بیشتر زوم کردن توی حالت اپتیکال مشکل دیگه ای وجود داره و اون هم اینه که عمق میدان کاهش پیدا می کنه.مشکل بعدیهم لرزش هست.
    اينكه مي گم در حد يك حدسه شايد من اشتباه مي كنم تو دوربين من علاو ه بر زوم 18x اپتيكال يك زوم اپتيكي اضافي به نام زوم EZ وجود داره ( جدا از زوم ديجيتال) كه دوربين را قادر مي كنه با زوم 32x و كيفيت 3 مگا پيكسل و 25x با كيفيت 5 مگاپيكسل و 21x با كيفيت 7 مگاپيكسل و 18x با كيفيت10 مگاپيكسل كه نهايت كيفيت مي باشه عكس بگيره حدس من اينكه دوربين تا زوم 18x با توجه وايدي كه داره مشكلي پيدا نميكنه و با استفاده از اين مقدار EZ به ترتيب كيفيت افت ميكنه كه همان مشكل عمق ميدان پيش مياد.مگه همون اشكالات اپتيكي كه مربوط به لنز و همچنين لرزش و سيستم لرزش گير است.
    مثلا اگه به سايت dpreview توجه كنيد نوشته p80 تو زوم بالا دچار مشكل در فوكوس مي شه كه مشكل اپتيكي يا سيستم لرزشگير ميتونه باشه.
    Last edited by unforgiven2009; 13-03-2009 at 23:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام.آقا باز هم ممنون.مارو شرمنده کردی.
    علت این همه سوال و تردید من میدونی چیه؟نمیدونم چرا با رنگ های عکس این فوجی کنار نمیام.
    این عکس هایی که گرفتی و زوم کردی به نظرم خیلی عالی هستن.من به اون سایت dprevi شک کردم.این عکس هایی که شما گرفتی 100 برابر اون ها می ارزه.
    من چند تا عکس نمونه از A1000 کنون دانلود کردم.و وقتی عکس هایی فوجی رو با اون مقایسه میکنم میمونم که چکار کنم....
    اگه وضعم خیلی خوب بود میرفتم سراغ sx10.(وقتی دوربین خریدم یه resume از خودم میدم تا علت این همه سوال رو بفهمید)
    ولی الان نمیدونم فوجی 2000 رو بخرم یا A1000 کنون رو.
    در بین همه کامپکت ها چیزی رو مناسبتر از A1000 ندیدم.و اون دوستی هم که دنبال این دوربین هستن به نظرم درست انتخاب کرده.

حالا نمیدونم A1000 یا فوجی 2000 ؟؟؟؟؟؟
    البته یه مشکل دیگه ای که هست اینه که مثلا عکس هایی که شما گرفتی رو من نمیتونم بگم که عکس ها کمرنگ تر از واقعیت در اومده یا عین واقعیت هست.چون خود چیزی رو که ازش عکس گرفتی رو که من ندیدم.
    حالا یه سوال خنده دار(ولی به هم نخندیم با هم بخندیم)
    با زوم 4 برابر اپتیکال و 4 برابر دیجیتال a1000 تا چه فاصله ای رو میشه نزدیک و عکسبرداری کرد؟خودم خندم میگیره.....
    و اگه عکسهای فوجی 2000 رو با نرم افزار رنگ ولعاب بدیم و بعد بخواهیم چاپ کنیم خراب در نمیاد؟
    و این عکسهایی که صفحه قبل گذاشتی رو دست کاری که نکردی؟؟
    ممنون از همه.
    نميدونم چي بگم فوجي s2000 و كانن a1000 قابل مقايسه نيستن.مثل اينكه شما بگيد من موندم بين تويوتا پرادو كمري؟؟؟پرادو suv هست و كمري سدان.درسته هر دو حركت ميكنن اما اين كجا و آن كجا.فوجي هم slr-like هست و كانن كامپكت.اين دوتا هم هر دو عكس ميگيرن اما اين كجا و آن كجا.شما ابتدا نوع نيازتونو مشخص كنيد.در مورد عكس ها دست كاري نشده و از تمام زوم نيز استفاده نشده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز با عر ض خوشامدگويي براي پيوستن به جمع ما قبل از رفتن به دنياي slr پيشنهاد مي كنم به سايت زير بري و مطالب آن را به دقت مطالعه كني وخصوصا چند صفحه آخر. همچنين در تاپيكهاي ديگه اين سايت در باره اين موضوع بسيار بحس شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم با اين هزينه تفاوت چنداني بين خروجي slr با لايكها نمي يابي و خيلي موارد ديگر مثل زوم تله و ماكرو و... را از دست ميدي و براي بدست آوردن هر كدام متحمل هزينه اي زيادي مي شي.
    در ضمن يك نكته ديگه , slr فقط به slr ختم ميشه و نيمه حرفه اي و غيره نداره
    موفق باشي
    ممنون از راهنمايي خوب شما و لينك بسيار مفيد.

با اين حساب SLR-like بگيرم مثل اينكه خوبه.

لطفا از دوستان اگه مدل خاصي را مناسب مي دونن معرفي كنن. sx1 cannon خوبه؟

در ضمن من مي خوام بدونم الان از تهران بخرم خوبه يا در سفر يك هفته اي كه به مالزي دارم اونجا بخرم بهتر است؟

4. این کاربر از Yashil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در ضمن من مي خوام بدونم الان از تهران بخرم خوبه يا در سفر يك هفته اي كه به مالزي دارم اونجا بخرم بهتر است؟
    بين SLR-like ها در ميان چند مدل جنگي خونين برپا است به نظر من سر هيچي. چند مدل رو بورسه با ديدن نمونه عكساشون هركدوم به دلت نشست برو بخر. sx1 به نظرم خيلي گرونه و در واقع تو خروجي تفاوتي با بقيه نداره من باشم اينقدر هزينه نمي كنم.
    در مورد مالزي هم بستگي داره اختلاف قيمت چه قدر باشه اونجا اگه بر حسب دلار باشه خيلي خوبه همين fz28 كه من 470 خريدم كه الان تا 380 هم آمده پايين بر حسبه دلار تا 300 هم شايد بتوني بخري وهمچنين بقيه دوربينارو ولي خوب گارانتي را از دست ميدي كه بنده شخصا دل خوشي از اين نمايندگي ها ندارم
    تو اين سايت چند مدل را برسي كرده البته سر اين سايتم جنگي خونين بر پاست سايتاي ديگه هم رو ببين
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اينجا مخصوصا در چند پست قبلي نمونه هايي از عكس هاي دوربين هاي مختلف قرار داده شده و اگر لازم شد بگيد بيشتر هم قرار ميديم.
    Last edited by unforgiven2009; 14-03-2009 at 00:10.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اينكه مي گم در حد يك حدسه شايد من اشتباه مي كنم تو دوربين من علاو ه بر زوم 18x اپتيكال يك زوم اپتيكي اضافي به نام زوم EZ وجود داره ( جدا از زوم ديجيتال) كه دوربين را قادر مي كنه با زوم 32x و كيفيت 3 مگا پيكسل و 25x با كيفيت 5 مگاپيكسل و 21x با كيفيت 7 مگاپيكسل و 18x با كيفيت10 مگاپيكسل كه نهايت كيفيت مي باشه عكس بگيره حدس من اينكه دوربين تا زوم 18x با توجه وايدي كه داره مشكلي پيدا نميكنه و با استفاده از اين مقدار EZ به ترتيب كيفيت افت ميكنه كه همان مشكل عمق ميدان پيش مياد.مگه همون اشكالات اپتيكي كه مربوط به لنز و همچنين لرزش و سيستم لرزش گير است.
    مثلا اگه به سايت dpreview توجه كنيد نوشته p80 تو زوم بالا دچار مشكل در فوكوس مي شه كه مشكل اپتيكي يا سيستم لرزشگير ميتونه باشه.
    اینی که شما میفرمایین همون Smart zoom در سونی هستش که اینجا به این نام معرفی شده.
    شما یک عکس 10 مگاپیکسلی رو در نظر بگیرین که وارد فتوشاپ کردین.حالا اگه بخواین این عکس رو به مقدار معادل 2X زوم برش بدین و دوباره با همون 10 مگاپیکسل ذخیره کنین،در واقع افت کیفیت خواهین داشت.این عکس در واقع تبدیل به چیزی مثل 7 مگاپیکسل میشه.
    همین سیستم درواقع روی دوربین انجام میشه.بدین صورت که زوم با کاهش اندازه عکس بوجود میاد به این صورت که مثلا 5 درصد از سطح سنسور رو خاموش میکنه و بقیه در وسط رو به عنوان سنسور در نظر مگیره.
    یه جور دیگه میگم.چون خودمم نفهمیدم چی گفتم.
    شما یه عکس رو با 18X زوم گرفتینو دادین براتون چاپش کنن روی اندازه 18*13 بعدش اومدین خونه اطراف عکس رو بریدین و کردینش یه 13*9 سانتی.چه نتیجه ای خواهین گرفت؟یک عکس 13*9 با 5 مگاپیکسل موثر و 32X زوم.این همون کاریه که دوربین داره براتون میکنه.
    دیگه از این بهتر نمیتونم بگم.ببخشین.ادبیاتم ضعیفه.

7. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با اين حساب slr-like بگيرم مثل اينكه خوبه.

لطفا از دوستان اگه مدل خاصي را مناسب مي دونن معرفي كنن. Sx1 cannon خوبه؟

البته دوست عزيز اينكه slr بخري يا نه همش بر مي گرده به خودتون من اون لينكو جهت اينكه ديده بازتري نصبت به قضيه پيدا كنيد گذاشتم ودر نهايت با توجه به نيازتون و بودجه خودتون ميتونيد تصميم بگيريد كه كدام بهتره و انتخاب در نهايت با شما است.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینی که شما میفرمایین همون Smart zoom در سونی هستش که اینجا به این نام معرفی شده.
    شما یک عکس 10 مگاپیکسلی رو در نظر بگیرین که وارد فتوشاپ کردین.حالا اگه بخواین این عکس رو به مقدار معادل 2X زوم برش بدین و دوباره با همون 10 مگاپیکسل ذخیره کنین،در واقع افت کیفیت خواهین داشت.این عکس در واقع تبدیل به چیزی مثل 7 مگاپیکسل میشه.
    همین سیستم درواقع روی دوربین انجام میشه.بدین صورت که زوم با کاهش اندازه عکس بوجود میاد به این صورت که مثلا 5 درصد از سطح سنسور رو خاموش میکنه و بقیه در وسط رو به عنوان سنسور در نظر مگیره.
    یه جور دیگه میگم.چون خودمم نفهمیدم چی گفتم.
    شما یه عکس رو با 18X زوم گرفتینو دادین براتون چاپش کنن روی اندازه 18*13 بعدش اومدین خونه اطراف عکس رو بریدین و کردینش یه 13*9 سانتی.چه نتیجه ای خواهین گرفت؟یک عکس 13*9 با 5 مگاپیکسل موثر و 32X زوم.این همون کاریه که دوربین داره براتون میکنه.
    دیگه از این بهتر نمیتونم بگم.ببخشین.ادبیاتم ضعیفه.
    شما درست ميگيد به ترتيب سايز عكسها از 3648x2738 تا 2048x1536 تغيير پيدا ميكنه تو زوم ديجيتال ديگه اين تغييير سايز صورت نميگيره .
    يكم اين وا‍ژه زوم اپتيكال اضافي غلط اندازه آدمو به اشتباه ميندازه. بازم ممنون

10. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان این که من گفتم با افزایش مقدار زوم کیفیت افت میکنه منظورم زوم دیجیتال نبود. همون زوم اپتیکال رو میگم. و منظورم از افت کیفیت افت فاحش نیست بلکه نسبت به حالت واید باید سنجیده بشه. البته مسلمه که بستگی به کیفیت لنز هم داره. ولی برای چنین دوربین هایی روی زوم بالا یه مقدار افت کیفیت هست. یه مقدار انحراف رنگی که باز هم میگم نامحسوسه و به لنز هم ربط داره.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

SLR-like خرجش کمتره. سبک تره. عکس گرفتن باهاش راحت تره. فیلم برداری داره. ماکرو. و ...
    به نظر من هم sx-1 به نسبت عکس هاش و قابلیت هاش خیلی گرونه البته مالزی فکر کنم خیلی ارزون تر باشه. SX10 بگیری بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز بنظرم براي شما كه عكاسي را جديتر دنبال ميكنيد يك دوربين كه دراي تنظيمات گسترده اي باشه بنظر بهتره نظير a720 و a650 و S2000 مخصوصا كه مي خواهيد بيشتر در محيط بسته عكس بگيريد كه تنظيمات ميتونه چاره ساز باشه. اين يك نظر شخصي است بازم انتخاب نهايي باشما است.
    سلام.unfoegiven جان.دو مدل کامپکتی که ذکر کردین دیگه تولید نمیشن.
    ببین عزیزم.مشکل من سر رنگ عکس های فوجی 2000 هست.من عکسهای a1000 رو دیدم و از نظر رنگ عکس خیلی عالی بودن.عکسهای فوجی خیلی بی رنگ هستن. این که یکدفعه رفتم سراغ کامپکت ها چون بیشتر از 300 نمی تونم هزینه بزارم و دوربین کامپکت بالای 200 هم به نظرم عاقلانه نیست خریدنش.
    خیلی ساده بگم.از عکسهای دوربین های کنون خوشم میاد چون خیلی پررنگ هستن.
    عکسهای a1000 هم به نظرم مثل عکسهای sx10 هستن.
    فکر نکنم بین دوربین های کامپکت و سو پرزوم ها فرقی جز تفاوت در زوم و قدرت فلاش باشه.
    فرض کن از یک گل قرمز عکس بگیری و اونوقت رنگ گل صورتی در بیاد.از اینش میترسم.
    اونوقت دیگه سوپرزوم بودن به چه درد میخوره؟اول باید عکس خوب بگیره تا بعد به سوپرزومش برسیم.
    اگه نظری داری از نظرت استقبال میکنم.مرسی ازت و دیگر دوستان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •