رفتم تو این مسیر
templates\نام قالب\
فایل index هست اما فایل style نداره حتی تو پوشه css
قالبم part_artisteer هست
رفتم تو این مسیر
templates\نام قالب\
فایل index هست اما فایل style نداره حتی تو پوشه css
قالبم part_artisteer هست
اسم فایل css در بعضی قالبها متفاوته. احتمالا به اسم template.css یا template_css.css بتونید پیداش کنید. اگر باز هم موفق نشدید, در شاخه css قالب, حجیم ترین فایل با پسوند css را انتخاب کنید.
در ضمن, شخصا برای آزمایش تغییرات روی قالب, از مرورگر فایرفاکس بهمراه اکستنشن قدرتمند firebug استفاده میکنم. با تست تغییرات در مرورگر و در صورت رضایت داشتن از نتیجه , میتوانید همان تغییرات را در قالب وارد کنید.
با عرض سلام
دوستان برای ایجاد دانلود سنتر در جوملا چه ماژول یا کامپوننتی هست؟
برای نمایش ویدیو در جوملا باید از چه کامپوننت یا ماژولی استفاده کنم؟
سلام
من یک سوال داشتم
میشه تو لوکال هاست سایت رو ساخت و از لوکال هاست به هاست اصلی منتقل کرد؟
سلام
مدیر یکی از تالارهای سخنرانی شهرمون که اتفاقا نسبت فامیلی با من داره از من خواسته که برای تالارش وبسایتی طراحی کنم که مراجعه کننده ها بتونن بوسیله وبسایت از خالی بودن تالار برای مراسمشون و رزرو تالار برخوردار باشه.
بعد از کلی تحقیق و جستجو بالاخره به جوملا رسیدم
اول جوملا رو بوسیله easyphp 2beta روی لوکال هاست pcخودم نصب کردم ولی با یوزر admin نتونستم وارد بخش مدریت بشم حتی به خاطر شک به رمز عبور دوباره نصب کردم ولی بازم نشد
ولی مشکل بزرگترم اینه که باید یه قالبی مخصوص این کار طراحی کنم (چون بهم طرح داده) با تحقیقی که کردم artisteer2.4 رو نصب کردم اما نتونستم قالب توی ذهنم رو پیاده سازی کنم چون نرم افزار فقط امکان ویرایش قالب های پیش ساخته خودشو می داد ولی من برنامه ای می خوام که بتونم مثل paint ویندوز(نقاشی) هر کجای صفحه منویا جدولی با شکل دلخواه طراحی کنم
سلام
نرم افزار افیس بعد از پاک کردنش دوباره روی سیستمم نصب نمی شه چی کار باید بکنم
سلام.خسته نباشید
من الان جوملا رو نصبش کردم
حالا نصبش تموم شده اما نمیدونم برای شروع طراحی سایت چه باید بکنم
قالب رو چطور بزارم و از کجا طراحی رو شروع بکنم
ممنون میشم اگر کمکی در این رابطه به من بکنید.
با سلام به شما
می خواستم آیا میشه با جولا مثل این سایت یا شبیه رو درآورد یا خیر ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کامپوننتهایی که امکان بک آپ گیری از سایت را می دهند , غالبا امکان انتقال سایت را فراهم می کنند.
شخصا با یکی از کامپوننتها ( فکر کنم برای شرکت ninja بود ) یکبار اینکار را انجام دادم. اما جزییاتش در خاطرم نمانده.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
سلام
نرم افزار طراحی قالب با اون قابلیت تا حالا ندیدم. معمولا باید کلیت سایت ( مانند تعداد ستونها و بخشهای بالا و پایین ) را در این برنامه تعیین کنید و بعد css های قالب را با استفاده از ابزارهای کمکی مانند فایر باگ , تغییر دهید تا به فرم دلخواهتون برسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)