آقا من هم شاهد شما هستم.![]()
آقا من هم شاهد شما هستم.![]()
ما چاکریم Rjoun جان (تا بخوام اسم های بچه های تاپیک رو یاد بگیرم، یه خورده زمان میبره..)
من رضا هستم
كوچيكه شما![]()
خوشبختم آقا رضا..
لیست بازیکن هایی که جدا شدن رو کسی میدونه؟
در ضمن غیر از جانواریو بازیکن خارجی نداریم؟
نه غیرازاون بازیکن دیگه ای نداریم
اما بازیکنای جداشده غیرازامیرحسین صادقی که به مس کرمان ومحسن یوسفی که به پاس همدان رفت فردشاخص دیگه ای نبودهمونهایی که ناصرحجازی باخودش آورد مثل بیاتی نیاو نادعلی وحسین کوشکی والبته سعید لطفی و یه دوسه تابازیکن معمولی دیگه اگرکسی میتونه تکمیلش کنه![]()
من هم مفتخر شدم
اي بابا هر موضوعي كه مربوط به پرسپوليس باشه اسپم حساب ميشهیه نگاه به پرپولیس بندازین درمورد همه چی بحث میکنن و نظر میدنننننننننننننن کاری هم ندارن اسپم هست یا نه چون حساب نمیشه مگر گزارش کنن که مدیر بررسی کنه
حالا ميخواد خبر باشه يا هر مورده ديگه
دمه تمام بروبچ ابی گرم![]()
از این طرفا بیاید و نذارید تاپیک پائین بره...
حال بازیکنانی که من به یاد دارم و رفتند:
1- صادقی
2-یوسفی
3-بیاتی نیا
4- شفیعی
5- نوازی
6-منصوریان(بازنشست شد)
7- سان جان
8-حسن نژاد
9-نادعلی
10- حسین کوشکی
11-قنبری
12-سعید لطفی
13- سعید بیات
آشتى كنان جبارى و تقى پور
تمرين عصر ديروز استقلال تحت الشعاع يك موضوع مهم بود.
مجتبى جبارى كه سه شنبه هفته پيش با استقلال قراردادبست و پس از آن بلافاصله راهى فرانسه شد تا مذاكراتى با يكى از تيم هاى فرانسوى داشته باشد روزگذشته در اولين روز حضورش در تمرين استقلال با استقبال گرم هواداران و كادر فنى اين تيم روبه رو شد. جبارى كه پس از قهرمانى در جام حذفى كنار ديگر بازيكنان و اعضاى كادر فنى حضور نداشت ديروز به تمرين رفت و پيش از اينكه كارهاى تمرينى را شروع كند سمت ابراهيم تقى پور رفت و حضورش در استقلال را تبريك گفت. حركت جبارى و تقى پور با تشويق هواداران استقلال همراه بود. تقى پور و جبارى در جريان بازيهاى ليگ درگيرى مختصرى با يكديگر داشتند كه به نظر مى رسد با توجه به آبى پوش شدن تقى پور اين كدورت از ميان رفته باشد.
جبارى مقابل ابومسلم بازى نمى كند
بازى كردن جبارى مقابل ابومسلم كمى بعيد به نظر مى رسد چرا كه كادر فنى استقلال از جبارى خواست خودش را به تيم برساند. جبارى با اينكه به طور خصوصى تمرين بدنسازى كرده است اما از ديدگاه قلعه نويى هنوز آماده بازى نيست. جبارى با اين حساب دربازى اول مقابل ابومسلم غايب خواهد بود و اگر تا آن بازى ترانسفر شود شايد اصلا در تركيب استقلال قرار نگيرد!
مشاوره فرانسوى ها با لوكا
ايران ورزشى - مربى گرونوبل فرانسه كه خواهان مجتبى جبارى است، طى يك تماس تلفنى با لوكا بوناچيچ مربى سابق سپاهان از او درباره هافبك ملى پوش استقلال مشاوره گرفته است. جبارى كه با حضور در فرانسه مورد تأييد مربى گرونوبل قرار گرفته است قرار است تا اوايل هفته آينده با بررسى پيشنهاد مالى اين باشگاه، جواب نهايى خود را به مسؤولان گرونوبل اعلام كند.
نوريفر در گفت و گو با فارس:
باشگاه استقلال تهران ارزان فروشي نخواهد كرد
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: بر سر مبلغ قرارداد با اسپانسرها در حال چانهزني هستيم و ارزان فروشي نميكنيم.
محمد نوريفر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اسپانسر باشگاه هنوز مشخص نشده است. مهمترين دليلش آن است كه نميخواهيم از رقم پيشنهادي خود عقبنشيني كنيم و قصد ارزان فروشي نداريم.
وي افزود: برخي شركتهاي ذهنيت اشتباهي درباره تبليغات در فوتبال ايران دارند و تصور ميكنند ميتوانند با يك رقم ناچيز حامي مالي شوند. استقلال بيش از 50 مسابقه به صورت زنده و مستقيم دارد. اگر مديران شركتها بخواهند با قسمت بازرگاني صدا و سيما براي اين حجم تبليغات وارد مذاكره شوند، بيش از پنج برابر قيمت پيشنهادي استقلال است.
نوري فر تاكيد كرد: به احتمال زياد در اين هفته اسپانسر استقلال مشخص خواهد شد. با دو شركت داخلي و دو شركت خارجي در حال مذاكره هستيم.
انتهاي پيام/
به دليل مسائل تاكتيكي
تمرين امروز استقلال بدون تماشاگر برگزار مي شود
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران بدون حضور تماشاگر و خبرنگار برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، به دليل اينكه امروز آخرين تمرين تاكتيكي اين تيم تهراني براي برگزاري بازي مقابل ابومسلم برگزار مي شود، امير قلعه نويي حضور تماشاگران و خبرنگاران را ممنوع اعلام كرده است.
تمرين امروز آبي پوشان ساعت 17:45 دقيقه در زمين شماره دو آزادي برگزار مي شود.
انتهاي پيام/
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)