تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 413 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پيشنهاد بارسلونا به والنسيا
    35 ميليون يورو براي ويا
    خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا در نظر دارد مهاجم گلزن والنسيا را به مبلغ 35 ميليون يورو خريداري كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، داويد ويا از بارسلونا پيشنهاد رسمي دريافت كرده است و فرصت دارد تا پايان اين هفته به اين پيشنهاد پاسخ قطعي دهد.
    بارسا مي كوشد ويا را در تعطيلات زمستاني با رقم 35 ميليون يورو به خدمت بگيرد.
    داويد ويا يك ماه پيش پيشنهاد رئال مادريد را به مبلغ 40 ميليون يورو رد كرده بود.وي تا سال 2014 با والنسيا قرارداد دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گری لینکر:بارسا بخت اصلی قهرمانی

لینکر معتقدست که بارسا یکی از تیمهایی است که توانایی فتح لیگ قهرمانان را دارد. مهاجم سابق بارسا، تیم این فصل را هم در دفاع و هم در حمله قویتر از تیم سال پیش می شناسد.

لینکر سه فصل در بارسا بازی کرد و هم اکنون از خبره ترین کارشناسان فوتبال بریتانیاست.

لینکر که در زمان ونبلز به بارسا آمد،به تلویزیون بارسا گفت: "من تقریبا تمام بازیهای بارسا را در این فصل از تلویزیون تماشا کرده ام. آنها تیم خوبی دارند و عالی بازی می کنند و چه در دفاع و چه در حمله قویتر از تیم فصل پیش هستند."

لینکر در مورد ---- میگوید: "آنها تیم خوبی دارند اما در میان تیمهای این مرحله تیم هایی نیز بودند که بازی با آنها دشوارتر از بازی با ---- است. من معتقدم بارسا به دور یک چهارم نهایی صعود خواهد کرد و برای قهرمانی در این بازیها نیز بیشترین شانس را دارد. علاوه بر بارسا منچستر یونایتد نیز صاحب شانس زیادیست اما در بازیهای حذفی مثل لیگ قهرمانان اتفاقات عجیب نیز میافتند."

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آنری: پس از طلاق همسرم دخترم مرا نجات داد!

اینکه بازیکنی مثل کریستیانو رونالدو در اوج دوران فوتبالش باشد و به عناوین مختلف قهرمانی دست یابد، کار چندان سختی نیست،ولی اینکه در 30 سالگی و بعد از یک دوره سراسر تاریک و پر از بدشانسی بتوان یک بار دیگر به روزهای خوش سابق برگشت، اتفاقی تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسد که تیری آنری مهاجم فرانسوی بارسلونا این امر را ممکن کرده است.

این روزها در بارسلونا «تیتی» به همه یاد می‌دهد که قهرمان واقعی بودن چه معنایی دارد و شاید در این جور مواقع هیچ چیز زیباتر از این نباشد که آنری به تنهایی پیروزی آبی اناری ها مقابل ویارئال را در نبرد حساس این هفته تیم کاتالونیایی در رقابت‌های لالیگا رقم زد.

با اینکه آنری اخیراً اعلام کرده، به احتمال فراوان او آخرین سال‌های دوران فوتبالش را سپری می‌کند و به زودی از فوتبال حرفه‌ای کناره‌گیری خواهد کرد، هواداران بارسلونا حداقل از اینکه او قبل از خداحافظی با میادین، به روزهای طلایی گذشته بازگشته، خشنود هستند.

آنری در حالی این فراز و نشیب‌ها را طی چند سال اخیر پشت سر گذاشته که خودش معتقد است، اگر فوتبال و والدینش نبودند، به احتمال زیاد امروز مثل خیلی از دوستان دوران کودکی‌اش پشت میله‌های یک زندان فرانسوی بود.

ستاره خط حمله بارسلونا در گفتگویی با نشریه «سان» خیلی صریح از گذشته حرف زده است. آنری تعریف کرده که در حومه پاریس متولد شده و در کوچه و خیابان اولین درس‌های زندگی را آموخته و اگر حتی حق انتخاب داشته باشد، دوست دارد هر لحظه از زندگی آن روزهای خود را بار دیگر تجربه کند. ولی اگر امروز همه او را به عنوان آنری می شناسند، این افتخار بزرگ را مدیون پدرش است. «من چیزهای وحشتناکی در دوران کودکی‌ام دیدم. ولی خوشبختانه والدین عاقلی داشتم. هیچ وقت نمی‌فهمیدم چرا همسن و سال‌هایم هر شب می‌توانستند از خانه خارج شوند و خوشگذرانی کنند و من نه. چنین چیزی خیلی مرا ناراحت می‌کرد ولی امروز همه آن دوستانم در زندان هستند. والدین من خیلی سختگیر بودند، ولی اگر امروز برای خودم کسی شدم دقیقاً به دلیل همین رفتار آنان بوده است. برای اینکه بزرگ شدن در حومه یک شهر بزرگ مثل پاریس، اصلاً ساده و راحت نیست.»

پدر تیری آنری زمانی که او هشت سال داشت، از خانه رفت و خانواده او هم بعد از مدتی این منطقه را ترک کردند، ولی آنری در آن زمان همه چیز را یاد گرفته بود. «من می‌دانستم که زندگی‌ام باید مسیر مشخصی پیدا کند. با مادرم تنها زندگی می کردم و چون برادرم در ارتش بود، احساس می‌کردم تک فرزندم. دقیقاً به همین دلیل همیشه احساس تنهایی می کنم».

فوتبال زندگی تیری آنری را برای همیشه نجات داد. «فوتبال تنها راه خروج من از آن زندگی سخت بود. اگر من این ورزش را انتخاب کردم فقط به خاطر پدرم بود. ابتدا فقط می خواستم او را خوشحال کنم. برای اینکه متوجه شدم که وقتی مرا سر زمین تمرین می برد، از من خوشحال تر و ذوق زده تر به نظر می‌رسید».

آنری به این نکته اشاره می‌کند که در زمان حضورش در آرسنال، خبرنگاران انگلیسی همواره از او می‌پرسیدند که چرا بعد از گل، زیاد خوشحالی نمی‌کند و او امروز دلیل واقعی این مسأله را برای همه توضیح می‌دهد. «وقتی 10 سالم بود، در یک بازی 6 گل زدم و وقتی سوار ماشین شدم، دیدم پدرم خیلی جدی و عصبانی مرا نگاه می‌کند.از من پرسید، آیا از بازی‌ام راضی هستم و من هم جواب مثبت دادم و آن گاه پدرم همه اشتباه‌هایی را که در جریان بازی مرتکب شدم، برایم توضیح داد. سر هر مسابقه‌ای، او این کار را انجام می‌داد. پدر من اصلاً از من تمجید نمی‌کرد، ولی همیشه به من یاد داد که باید روز به روز بهتر شوم و نقاط ضعفم را برطرف کنم. شاید از نظر خیلی ها خیلی بی حس و حال باشم ولی واقعاً دلیل این همه ذوق و هیجانی که فوتبال را در برگرفته، نمی‌فهمم. من 15 سال است فوتبال بازی می‌کنم، ولی یک آدم معمولی‌ام، مثل بقیه. نمی‌فهمم چرا مردم گمان می‌کنند که فوتبالیست‌ها با دیگران فرق دارند. اصلاً این طور نیست. من هم مثل همه آدم‌های دیگر روزهای خوب و بد دارم و مثل همه آنها در زندگی مشکلات خاص خودم را دارم.

آنری خیلی زود به زندگی خصوصی‌اش و جدایی اخیر از همسرش اشاره می کند. سال گذشته مهاجم بارسلونا از همسر انگلیسی‌اش «نیکول» طلاق گرفت و هنوز آثار آن جدایی در زندگی‌اش به چشم می‌خورد، به‌خصوص اینکه آنها یک دختر کوچک هم دارند.

آنری در این باره می‌گوید: جدایی به هیچ وجه چیز راحت و آسانی نیست. به‌ویژه اگر یک فرزند کوچک هم داشته باشید. من قبلاً آدمی بودم که سر هر چیز کوچکی ناراحت می‌شدم. ولی امروز کنترل بیشتری روی اعصابم دارم و دخترم مرا تغییر داد. نمی‌توانم هیجانی را که موقع درآغوش گرفتن او به من دست می‌دهد، وصف کنم. زمانی تنها اولویت من در زندگی فوتبال و آینده ورزشی‌ام بود، ولی امروز دیگر این گونه نیست. برای همین از مردن می‌ترسم، اگرچه می‌دانم این اتفاقی است که برای همه رخ می‌افتد.

ولی اگر آنری از مرگ می‌ترسد، مسلماً خداحافظی از فوتبال به این اندازه او را نگران و وحشت زده نمی‌کند. «فوتبال من به زودی به روزهای آخرش نزدیک خواهد شد. برای یک مهاجم، زمان بسرعت می گذرد. از زمانی که در بارسلونا هستم، هرگز به اندازه ای که این روزها در زمین مسابقه می دوم، فعالیت نداشتم. از نظر جسمانی در شرایط خوبی ام ولی سفرهای متعدد و بازیهای خارج از خانه بعضی مواقع خسته ام می کنند. برای همین گمان نمی کنم آنهایی که معتقدند که من به روزهای آخر فوتبالم رسیده ام و یا اینکه دیگر یک بازیکن تمام شده هستم، خیلی اشتباه کنند.»

تیری آنری اعتراف می کند، یک مرد تنهاست و همیشه از دوران جوانی این گونه زندگی کرده است. آنری از تنها بودن لذت می‌برد و حتی زمانی که از قهرمانی فرانسه در جام جهانی حرف می‌زند، می‌توان فهمید که حتی خوشحالی کردن او با دیگران برای کسب این عنوان تا چه اندازه متفاوت بوده است. آنری که تا چندی پیش در بارسلونا به یک مهاجم فراموش شده تبدیل شده بود، این روزها یک بار دیگر راه گشودن دروازه حریفان را پیدا کرده، ولی کاملاً مشخص است که او با آنری آرسنال تفاوت‌های زیادی دارد. گذشت زمان و مسائلی که در زندگی خصوصی او اتفاق افتادند، انتقال به اسپانیا و آشنایی با یک سبک متفاوت فوتبال، تیتی را به جایی رسانده که احساس می کند حتی این روزها که مثل مهاجمان تراز اول دنیا در بازی‌های بزرگ لالیگا و یا لیگ قهرمانان گلزنی می‌کند، یک بازیکن تمام شده است که باید در اولین فرصت از دنیای فوتبال کناره‌گیری کند و با تنهایی همیشگی خود به ادامه زندگی بیندیشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

باشگاه والنسیا پیشنهاد 35 میلیونی بارسلونا را رد کرد

مقامات باشگاه فوتبال والنسيا اسپانيا پيشنهاد 35 ميليون يورويي باشگاه بارسلونا براي خريد "داويد ويا" را نپذيرفتند.

مقامات باشگاه بارسلونا، در حالي که رسانه هاي اين کشور از هم اکنون اين تيم را قهرمان سال جاري ميلادي " لاليگا" ليگ (ليگ برتر فوتبال اسپانيا ) مي دانند ،سرگرم برنامه ريزي براي سال آينده ورزشي هستند.
    هدف اصلي مقامات باشگاه بارسلونا براي سال ورزشي آينده خريداري "ويا" مهاجم اسپانيايي تيم والنسيا است که باشگاه رئال مادريد نيز در تابستان گذشته تلاش کرد وي را به خدمت بگيرد اما در نهايت با مقامات والنسيا به توافق نرسيد.
    بنا بر گزارشات دريافتي مقامات باشگاه والنسيا حاضر به فروش ويا کمتر از مبلغ 40 ميليون يورو نيستند و بارسلونا در آغاز 35 ميليون يورو براي انتقال وي پيشنهاد کرده است.
    به نوشته روزنامه ورزشي مارکا ،مقامات بارسلونا قصد دارند با اين اقدام بهترين خط تهاجمي فوتبال اروپا را که اکنون در اختيار دارند، تقويت کنند و در صورت توافق، اين امر ضربه اي به رئال مادريد خواهد بود که تلاشش در تابستان گذشته براي جذب ويا ناکام ماند .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دنی آلوز: باید راه خود را ادامه دهیم

" دنی آلوز " معتقد است در سال جدید حریفان به دنبال شکست آن ها هستند و این موضوع کار بارسلونا را دشوارتر خواهد کرد.

بارسا از سال 2006 هیچ جامی کسب نکرده است اما در این فصل فوق العاده ظاهر شده و اگر همانند چند گذشته عمل کنند به هر چیزی خواهند رسید.
    بعد از کسب 1 امتیاز از دو بازی نخست لیگ مقابل تیم های نومانسیا و ریسینگ سانتاندر، شاگردان " پپ گواردیولا " در تمامی رقابت ها 19 برد، دو تساوی و تنها یک باخت از 22 بازی کسب کرده اند و میانگین بیش از 3 گل در هر بازی را به ثبت رسانده اند.
    بارسا در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر جدول لالیگا جای گرفته است و به جمع 16 تیم برتر جام قهرمانان اروپا و کوپا دل ری راه یافته است.
    روزهای خوشی برای این باشگاه در حال سپری است اما " دنیل آلوز " ستاره برزیلی بارسلونا نسبت به انگیزه حریفان در رویارویی با آن ها هشدار دارد.
    " آلوز " در گفتگو با " El Mundo Deportivo " افزود: « اگر ما این راه را ادامه دهیم می توانیم برنده باشیم، اما در ادامه راه همین اعتماد به نفس و خودباوری را احتیاج داریم و باید به همه حریفان احترام بگذاریم. »
    « می دانیم سال جدید دشوارتر خواهد بود زیرا رقبا به دنبال شکست ما خواهند بود. تبدیل به تیمی شدیم که هر کسی می خواهد ما را شکست دهد. »

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آمادگي بارسا براي تمديد قرارداد با والدس و پويول

پس از حصول توافق با بوسكت و ژاوي، سران بارسلونا آماده‌اند تا مذاكرات خود را با ويكتور والدس و كارلس پويول براي تمديد قرارداد آغاز كنند.پس از حصول توافق با بوسكت و ژاوي، سران بارسلونا آماده‌اند تا مذاكرات خود را با ويكتور والدس و كارلس پويول براي تمديد قرارداد آغاز كنند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، والدس و پويول تا سال 2010 قرارداد دارند، اما سران بارسا مايلند آنها بيشتر در نيوكمپ بمانند. براي والدس قراردادي 6 ساله در نظر گرفته شده و براي پويول 30 ساله اين مدت 5 سال است.

به نظر مي‌رسد، اين 2 بازيكن مشكل خاصي براي تمديد نداشته باشند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پویول باید تا 35 سالگی بمونه.من فکر وقتی هستم که پویول خدا حافظی میکنه.هیشکی نمیتونه جاشو پر کنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیكی: «این بارسایی است كه انتظار دیدنش را داشتیم.»

تیكی بگیریستین می گوید با اینكه اوضاع در حال حاضر خیلی خوب نشان می دهند، بارسا باید پاهای پرشش را برروی زمین نگه دارد. او پر از تحسین برای كاری كه گواردیولا انجام می دهد، است و می گوید: «این بارسایی است كه انتظار دیدنش را داشتیم.»

در پایان 2008 و در آستانه آغاز 2009، تیكی بگیریستین مصاحبه اختصاصی با تلویزیون بارسا و سایت رسمی باشگاه، برای مرور عملكرد تیم اصلی بارسا، نقش پپ گواردیولا و كاری كه انجام می دهد، بازیكنان، آكادمی و خیلی از دیگر موضوع های كنونی در باشگاه انجام داده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كدام برای تیم بدتر است: تحسین بیش از حد یا خوردن و خوابیدن بیش از حد در كریسمس؟

كمی زیاده روی شخصی در كریسمس مشكلی ندارد. ولی ستایش بیش از حد می تواند خطرناك باشد، مگر اینكه تواضعت را حفظ کنی و به یاد داشته باشی که در طول 5 و نیم سال پیش اینجا چه اتفاقی افتاده است.

یك سال پیش مردم از تیم انتقاد می کردند ...

و همچنین دو سال پیش، ولی سه سال پیش عالی بود. آن اتفاقی است كه می افتد و ما باید با آن كنار می آمدیم. ما از انتقاد آموختیم و از تحسین ها برای نگاه خونسردانه به وضعیت كه چه وقتی اوضاع خوب پیش می روند و چه هنگام بد، استفاده كردیم.

از نظر شما به عنوان مدیر فنی، بارسا در حال حاضر كجاست؟

ما در وضعیت عالی در حال حاضر هستیم، چون كریسمس در راه است كه به ما شانسی برای بررسی كردن اوضاع می دهد. آن به ما نشان خواهد داد كه پس از ناامیدی فصل پیش ما توانسته ایم برگردیم. ما واكنش نشان داده ایم و تصمیمات را گرفتیم، كه برخی از آنها واقعا بزرگ بودند كه بعضی از بزرگترین بازیكنان در تاریخ باشگاه و همچنین مربیانی كه برای باشگاه قهرمانی آورده بودند را تحت تاثیر قرار دادند، این كارها برای آغاز چیزی جدید بود و تاكنون بسیار خوب پیش می روند.

آیا بارسای دسامبر 2008 بارسایی است كه كادر فنی و شما انتظار داشتن آن را تا این مرحله فصل داشتید؟

این بارسایی است كه انتظار دیدنش را داشتیم. مسلما با اینكه آنها همیشه یك احتمال بوده اند، از نتایج همگی شگفت زده شده ایم. تغییر اصلی در كادر فنی به سرپرستی گواردیولا بوده است. با دیدن اینكه آنها چگونه کارها را انجام می دادند و كار می كردند، آنها تنها باید آن را به بازیكنان منتقل می كردند. سطح متفاوت است، ولی با آگاهی از اینكه همیشه نفرات رقابتی داشته ایم، نفراتی كه شانس و كوشش برای بردن همه چیز را داشتند، می دانستیم كه این باید اتفاق بیافتد. صادقانه، موارد بسیار سریع رخ می دهند و با چنین اختلافی در صدر ما را شگفت زده كرده، ولی ما چیزی در این حدودها انتظار داشتیم. این رویای ما بود و برای این لحظه به واقعیت پیوسته است.

بیائید حالا به مربی نگاه كنیم. هنگامی كه شما در یك تیم با گواردیولا بازی می كردید، آیا او را به عنوان یك مربی آینده می دیدید؟

دوست دارم بگویم مردم هنگامی كه می گویند پپ آغاز به مربی شدن در زمین كرد تا حدودی راست می گویند، چون او تیم را راه می انداخت، می دید كه فاصله ها كجا هستند و چگونه می توانیم از آنها استفاده كنیم. موضوع این است كه این تعصب وجود داشت، اشتیاقی برای صحبت بسیار دقیق تر درباره فوتبال، و آن جایی است كه مربی را می بینی، جایی كه آن فرد می تواند یك مربی شود، چون او متوجه موارد كوچك می شود. موضوع این است كه او دوره مربیگری را آغاز كرد و موارد تمرینی را در مجموعه ورزشی بارسا انجام داد و نشان داد كه اشتیاق و تعصب مربی شدن را دارد.

چرا فكر می كنید موارد بسیار خوب برای پپ گواردیولا پیش می روند: چون او در طول هفته سخت كار می كند، چون او معتاد فوتبال است، چون او باشگاه را می شناسد یا چون تیكی بگیریستین به او نفرات پیروزی بخش را داده است؟

تیكی به او نفرات پیروزی بخش را داده است ولی این كار با فرانك رایكارد آغاز شد و با پپ بهتر شد. از آن نظر موفق بوده است چون پپ آنالیزگر عالی است، چون او یك معتاد است ولی یك معتاد باهوش، كسی كه كارش را پیچیده كرده است، ولی ریسك نمی كند. چیزی كه بدست می آید نتیجه كار انجام شده است، آنالیز های او و نگه داشتن استاندارد ها و سازگاری در رختكن. تا حد زیادی این همچنین به خاطر این است كه او افرادش را با خودش دارد، افرادی كه به او كمك كردند که دسته سه را ببرد و ممكن است به او كمك كنند اولینش را نیز ببرد. پپ به همان میزان كه به كیفیت كادر فنی اش اهمیت داده، به كیفیت نفرات تیم نیز اهمیت داده است، و اینجا من تنها درباره مهارت فنی صحبت نمی كنم، بلكه درباره خوب بودن نیز حرف می زنم.

می توانید به ما بگوئید خرید خوب و خرید بد برای شما چه معنایی دارند؟

خرید بد یعنی مجبور شوی برگردی و فرد دیگری را برای همان پست بخری. خرید خوب یعنی نفرات تیم، نیاز به تقویت از آغاز تا پایان فصل ندارند و به هدف بردن دست كم یك قهرمانی می رسد.

یك پرسش سریع: آیا مسی بهترین بازیكن در جهان است؟

بله, او بهترینی است كه وجود دارد.

پیشتر می گفتم بازیكنان بزرگ شده داخل، كسانی هستند كه بیشترین انتقاد را دارند؛ آن یك فرضیه قدیمی است كه بدون شك اكنون كاملا درست نیست، اما برای دهه ها اینطور بود. فكر می كنم بازیكنی كه بیشترین وسواس از هواداران را دارد والدس است. آیا هیچ گاه هیچ تردیدی درباره او داشته اید؟

هیچ گاه. ما دروازبان خارق العاده ای داریم، و یك چیز است كه هیچ گاه نباید فراموش كنیم و آن بازی پایانی در پاریس است. شاید نباید این را بگویم ولی 40 یا 50 درصد آن بازی ویكتور بود. او دروازبان خارق العاده ای است كه بازی های بسیاری را برای ما نگه داشته است، در تیمی كه برای دروازبانان و همچنین بازیكنان سایر پست ها بازی دشوار است. والدس چند ویژگی خاص دارد، مانند دفع های بسیار ولی همچنین بازی در دور محوطه جریمه. او در بازی برابر مادرید حیاتی بود، چون هنگامی كه مقابل تیمی بازی می كنی كه عقب نشسته است و تلاش می كند در وقفه های ایجاد شده به شما ضربه بزند، ویكتور برای متوقف كردن آنها آنجا است.

نظر شما درباره آنری چیست؟

به جای نگاه كردن به اینكه او چگونه خودش را با شرایط وفق داد، باید نگاه كنیم هنگامی كه او آمد اوضاع چگونه بود. آنری سال پیش در زمان دشواری برای باشگاه به اینجا آمد كه كمبود رهبری در رختكن وجود داشت. به هیچ وجه او فكر چنین چیزی را نمی كرد. به علاوه او با مشكلات لگنی و پشت آمد كه شرایط را برای او سخت تر نیز كرد. اكنون، با فضای تازه در باشگاه و در رختكن، یك آیین كاری جدید ایجاد شده که او پیش از این به آن عادت كرده و مربی كه به او احترام می گذارد، آنری مردی با شماره های شگفت انگیز است.

آیا سوریا اكنون نمونه ای از چگونه از دست ندادن خونسری هنگام نخستین نشانه بحران است؟

در طول 5 و نیم سال پیش هنگامی كه قهرمان می شدیم فروتنی می كردیم، و بعضی قهرمانی های بسیار مهم نیز بردیم. ما هیچ گاه آن افتادگی را از دست ندادیم و در زمان های سخت آن را نگاه داشتیم و ضمن بودن با واقعیت باید به آن بچسبیم. اكنون دسامبر است، بازی های بسیاری همچنان برای بازی مانده اند، رقابت های بسیار، ما همچنان یك شانزدهم نهایی در لیگ قهرمانان یا در جام حذفی را آغاز نكردیم و فاصله زیادی در لیگ داریم. قهرمان زمستان خوانده شدن برای من به اندازه كافی خوب نیست.

آرزویی برای سال نو؟

به دلیل رویدادهایی كه اخیرا آنها را پشت سر گذاشته ام، مایلم تنها آرزوی سلامتی برای همگان بكنم، چون اگر سلامت باشیم، می توانیم از بارسای عالی لذت ببریم، شامل بازیكنان، مربیان و پزشكان، چون این راه به پایان بردن سال در سحطی بالا است.

آكادمی عالی

بازیكنان بزرگ شده داخل و ستاره های برتر: این دستورالعمل موفقیت است؟

بازیكنان بزرگ شده داخل مهم هستند، نه تنها به خاطر هویت ولی همچنین به دلیل اینكه بازیكنان زمان سختی در نیوكمپ نخواهند داشت. بازیكنانی هستند كه از بیرون می آیند كه كار را بسیار سخت تر از بازیكنان آكادمی می یابند، گرچه این دسته ممكن است جوان و ناشناخته باشند. دلیلش این است كه بازیكنان آكادمی كیفیت را فرا می گیرند، درباره نگه داشتن توپ، احترام برای سازمان و شیوه بازی، و این كار را برای آنها هنگام آمدن به تیم اصلی آسان تر می كند. بنابراین آكادمی كار می كند و استعداد تولید می كند، ولی مسلما اگر می خواهیم قهرمان باشیم، باید بهترین بازیكنان جهان را داشته باشیم.

آیا آكادمی مسئولیت اضافه برای یك مدیر فنی است؟

این مسئولیت بزرگی است ولی از نظر تاریخی بارسا اینجا خوب كار كرده است. به اضافه اكنون در كنار ایجاد دروازبانان عالی، مدافعان عالی و هافبك های عالی ما همچنین مهاجمان عالی تولید می كنیم. ما مسی، جیووانی كه اكنون در انگلیس است، بویان و پدرو را تولید كرده ایم. ما آغاز به داشتن آكادمی یك دست تری كرده ایم و نوعی بازیكن تولید كنیم كه می تواند تعیین كننده باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

الكساندر گلب بازیکن سال بلاروس شد

الكساندر گلب هافبك تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا برای چهارمین بار پیاپی به عنوان بازیكن سال بلاروس انتخاب شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، هفته نامه اخبار ورزشی بلاروس،اعلام كرد : فدراسیون فوتبال این کشور ، الکساندر گلب بازیكن 27 ساله تیم ملی این كشور را به عنوان بازیكن سال بلاروس انتخاب كرده است .

بر اساس این گزارش ویكتور گونچارنكو سرمربی تیم فوتبال باتف بلاروس هم كه موفق شد به همراه این تیم به مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپایی برسد به عنوان مربی سال این كشور انتخاب شده است .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آرسنال به فکر جذب یحیی توره است

توپچی های لندن میخواهند باز هم شانس خود را برای جذب کردن " یحیی توره " از بارسلونا امتحان کنند.

سرمربی تیم آرسنال، " آرسن ونگر " در جستجو این است که بتواند در فصل نقل و انتقالات ژانویه بازیکنی را در خط میانی به خدمت بگیرد، زیرا توپچی های لندن در هفته گذشته با مصدومیت فابرگاس رو به رو شده اند و این بازیکن نمی تواند به مدت چهار ماه تیمش را همراهی کند.

روزنامه های بارسلونایی اعتقاد دارند که توپچی های لندن میخواهند بازیکنی را از این تیم کاتالانی به خدمت بگیرند.

" یحیی توره " بازیکن خط میانی بارسلونا که در لیست خرید تیم های یوونتوس و آرسنال است، پس از مصدومیت " سسک فابرگاس " به یکی از اهداف اصلی آرسنالی ها در فصل نقل و انتقالات تبدیل شد.

گزارش ها خبر از این می دهند که آبی و آناری پوشان یک پیشنهاد 8.5 ملیون یورویی برای هافبک 25 ساله خود که توانایی های خوبی هم در هجوم دارد، دریافت کرده اند.

در لیست " آرسن ونگر " نام های همچون " ژابی آلنسو " از لیورپول، " مارکو سنا " از ویارئال و " گوخان اينلر " از اودینزه نیز وجود دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •