قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اينقدر اين دايو تابلويه که ...............
هنوز دست نيومده پسره ... دايو ر. ميره کي هل ميده : نامعلوم
عجب مارموز بازي اي در آورد داره ميببينه که داور رو فريب داده يا نه >>> 3 ثانيه بعد از خوشحالي پاشد
![]()
Last edited by MoJtaBa.R; 09-03-2008 at 23:04.
هفته بیست و پنجم
سه شنبه - 21/12/86
* راه آهن تهران - پیکان تهران، ساعت 14، ورزشگاه اکباتان تهران
دوشنبه - 27/12/86
* شیرین فراز کرمانشاه - صنعت نفت آبادان، ساعت 14:15، ورزشگاه آزادی کرمانشاه
* استقلال اهواز - صباباتری تهران، ساعت 15، ورزشگاه تختی اهواز
* پاس همدان- پگاه گیلان، ساعت 14:15، ورزشگاه قدس همدان
* ملوان انزلی - برق شیراز، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی انزلی
* مقاومت شهید سپاسی - ابومسلم مشهد، ساعت 14:15، ورزشگاه حافظیه شیراز
* ذوب آهن اصفهان - پرسپولیس، ساعت 14:15، ورزشگاه فولاد شهراصفهان
شنبه - 10/1/87
* صنعت مس کرمان - سایپا تهران، ساعت 14:30، ورزشگاه باهنرکرمان
* اس تق لال تهران - سپاهان اصفهان، ساعت 16:45، ورزشگاه آزادی تهران
با رسيدن مصدومين و جا افتادن کعبي تو تيم : پرسپولیس می تونه قهرمان بشه
البته جوات خياباني که ميگفت در حد تيمهاي اروپاييه
يعني ... ميگفت : نه بابا يه پا کارشناسه
و هند بازيکن پاس: قانون مسخره اي ميگه با دست بزن تو توپ و تو سر بازيکن حريف : ديدت فقط به سمت توپ باشه و يا خودت رو بزن به کوچه علي چپ ولي بي مهابا اينکارا رو بايد انجام بدي
سر آخر ميخواستن لقب کولينا رو به فغاني بدن که ته بازي گندش در اومد
اي کاش ميشد ديگه خياباني رو واسه بازيهاي ما نزارن . يکبار نشد بيطرف گزارش کنه
از بس به جانب پرسپوليس هندونه مينداخت که من داشتم ...
راست ميگن ما هميشه از داشتن داور خوب و گزارشگر شانس مياورديم که امرو کم شانس بوديم
«در برخی صحنه های بازی بازیکنان پاس همدان والیبال بازی می کردند»
«هفته بدی را پشت سر گذاشتم»
«با شخصیت من، کاشانی، پرسپولیس و هواداران بازی شده است»
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از توقف تيمش برابر پاس همدان گفت: همچنان با صراحت ميگويم كه پرسپوليس قهرمان خواهد شد. افشين قطبي كه براي اولين بار در سالن كنفرانس مطبوعاتي ورزشگاه آزادي با خبرنگاران صحبت ميكرد، گفت: متاسفانه عادت بدي پيدا كردهايم و نيمهي اول را بد آغاز ميكنيم. نميدانم دليل اين مساله چيست. در نيمهي اول هميشه يك متر دورتر از بازيكنان حريف هستيم من از خليلي و نيكبخت خواسته بودم كه هرگاه توپ را از دست ميدهيم مثلثي را در ميانهي ميدان بسازيم اما، متاسفانه اين كار انجام نشد و آنها يك نفر بازيكن اضافه داشتند.
سرمربي تيم پرسپوليس افزود: آنها در نيمهي اول چند موقعيت گلزني داشتند كه يكي از آنها را تبديل به گل كردند. با يك گل عقب افتاده به رختكن رفتيم وقتي كه شما در نيمهي اول در زمين خودتان از حريف عقب هستيد كار مشكلي داريد. من در رختكن با بازيكنان راجع به انرژي و انگيزه صحبت كردم و نيمهي دوم بهتر بوديم و توانستيم فوتبال بهتر و تمركز بيشتري داشته باشيم و موقعيتهاي خوبي هم بدست آوريم.
وي افزود: در مدتي كه در ايران بودهام خيلي تلاش كردم كه راجع به داوري صحبت نكنم. هميشه مسووليت نتايج برعهدهي من است اما، بايد بگويم كه داوريها هميشه در ديدارهاي پرسپوليس پنجاه - پنجاه نيست و داوران بيشتر به تيمهاي مقابل پرسپوليس نگاه ميكنند در اين بازي چند خطا بر روي نيكبخت در محوطهي جريمه رخ داد و چند بار هم مدافعان حريف با دست به توپ ضربه زدند و درخطاهاي پنجاه - پنجاه خطا را به سود پاس اعلام كردند. وقتي فوتبال يازده به يازده است ميتوان به خوبي بازي كرد ولي وقتي بازي يازده به چهارده ميشود كار دشوار است. اميدوارم از حرفهاي من برداشت بدي نشود، مسووليت نتايج پرسپوليس با من است و اين ما بوديم كه نتوانستيم نتيجه خوبي كسب كنيم ولي داوران هم بايد به دو تيم نگاه مساوي داشته باشند. وی ادامه داد: در برخی صحنه های بازی بازیکنان پاس همدان والیبال بازی می کردند اما داور هیچ توجهی به این خطاها نداشت.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا همچنان نسبت به قهرماني پرسپوليس اطمينان داريد،گفت: همچنان با صراحت ميگويم كه پرسپوليس قهرمان ليگ خواهد شد. اما، ما براي رسيدن به قهرماني بايد هر دو نيمه خوب بازي كنيم. در حال حاضر يك امتياز از سپاهان بيشتر داريم و در تعطيلات پيشرو تمرينات بيشتري را انجام خواهيم داد. ما در بيرون از تهران نتايج خوبي گرفتهايم و در بازيهاي خانگي نيز پنجاه - شصت دقيقه خوب بازي كردهايم اما، بايد اين دقايق را افزايش بدهيم.
قطبي دربارهي بخشيده شدن شيث رضايي گفت: شيث بخشيده نشده است اما باشگاه است كه در اين موارد تصميمگيري ميكند. ما ميتوانيم خيلي سخت باشيم و بازيكنان را كنار بگذاريم اما، به هواداران قول قهرماني دادهايم و بايد بهترين بازيكنان را درون زمين بگذاريم.
قطبي در پايان دربارهي انتخاب نشدنش به عنوان سرمربي تيم ملي گفت: هفتهي سختي را پشت سر گذاشتم. فكر ميكردم فدراسيون فوتبال من را انتخاب كرده است ولي دقيقهي 90 و ساعت 14 تا 16 همه چيز عوض شد، هنوز دليل اين مساله را نميدانم شايد در اينجا توانايي يك نفر مهم نيست و رابطهها براي انتخابها نقشي تعيين كننده دارد. من هم اكنون در پرسپوليس هستم و ديگر به تيم ملي فكر نميكنم. انگيزهام قهرماني با پرسپوليس است اما، فكر ميكنم با شخصيت من، كاشاني، پرسپوليس و هواداران پرسپوليس در اين مساله بازي شد
/ghermezeteh.com
به اميد بازيهاي دلچسب از سرور اس تق لال
وقتي امپراطور ميگه : ما هم ميگيم : باز هم قهرمان ميشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)