برنزی که همون مخابرات میشه من خوذم میخوام ما دیگه طلایی 512 نامحذوذ بگیرم ببینم چی میشه.....
من نمی فهمم دلیل این افت و خیزهای شبانه فن آوا چیه؟یه شب با دو مگ دانلود میکنه یه شب فیکس رو 1 مگ یه شب 512 ......اصلا دیشب عجیب فیکس شده بود رو 1 مگ.
برنزی که همون مخابرات میشه من خوذم میخوام ما دیگه طلایی 512 نامحذوذ بگیرم ببینم چی میشه.....
من نمی فهمم دلیل این افت و خیزهای شبانه فن آوا چیه؟یه شب با دو مگ دانلود میکنه یه شب فیکس رو 1 مگ یه شب 512 ......اصلا دیشب عجیب فیکس شده بود رو 1 مگ.
دوستان پینگ فن آوا چطور هست ؟
من منطقه دستغیب تهران هستم.
خیلی ممنون می شم با ذکز سرویس از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیرید.
فن آوا : افتضاحکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنا از این شرکت افتضاح میرم ...
قیمت و کیفیت همه سرویس دهنده ها بهتر از فن آوا هست به هیج وجه سمت این شرکت نیاید ...
آقا تاييد ميشه مال منم که دو مگه
و 4 مگم دانلود ميکرد شب فيکس شده رو 1 مگ
يه تغيراتی دارن ميدن يه اتفاقاتی داره می افته
خدا کنه خراب نکنن...
بله تغییرات اعمال شده ، ممکنه بدتر هم بشه ...
نمی دونم این فن آوا پیشه خودش چی فکر کرده.
وضعیت: قیمت بالا,با این تغییراتی که داده باید گفت سرویس دهی آشغال+.
جالبه رنگ که میزنی میگن سرعت همه شبانه افت میکنه و همه دارن دانلود میکنن و از این جور ارجیف درصورتی که داد میزنه رو 1 مگ محدود کردن.
مقصد بعدی آسیاتک.
Last edited by 30we; 20-09-2012 at 10:13.
آسیاتک که دانلود شبانش بدتره دوست عزیز.
در ضمن مگه فن آوا برست روزانه رو رو 4 مگ نممیبنده ؟
اینجا آمریکا نیست بهتون پیشنهاد نکیکنم هی ISP عوض کنید همشون یکین. اما من پارس آنلاین دارم شبانش بد نیست.
سلام ! دوست عزیز الان مشکلش چیه ؟ پینگ 8.8.8.8 که زیر 200 هست. !
روزانه اصلا رو 8 مگ ,مگه فرقی داره؟اصلا در مورد خوبی یه سرویس نباید به روزانش نگاه کرد,پهنای باند وقتی بازه خوب سرویس شما هم سرعتش خوب میشه ولی تند تند باید حجم بخری.
تعرفه و دانلود شبانه از همه مهم ترن.
آسیاتک 2 مگش رو شبانه رو 1 مگ هم بزاره حداقل از 1 تا 9 صبح هست.
ضمنا من قصدم گرفتن نامحدوده از آسیاتک.
باید دنبال شرکت خوب با قیمت خوب بود.
دوستمون توضیحات کامل دادن به هر حال در مقایسه با سایر سرویس دهنده ها افتضاح هست ، آسیا تک هم همینطوره ، البته آسیا بعضی مناطق خوبه در کل روزانه خوبی هم داره ...
اگر شاتل رو امتحان کرده باشید میفهمید فن آوا با این هزینه ها و امکانات : افتضاحی بیش نیست .
Last edited by milad_gta; 20-09-2012 at 10:54.
دوستان عزیز میخواستم از فن آوا بگیرم ، اینطور که میگید اینجا هم اوضاع جالب نیست... پس چه خاکی به سرمون بگیریم ؟ مشکل فقط نوسان شبهاست؟
شاتل که شبها 6kb سرعتشه!
۴ سال از لایزر میگرفتیم چقدر هم غر میزدیم بنده خدا از بس سرویسش خوب بود زمین خورد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)