تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 212 از 1219 اولاول ... 1121622022082092102112122132142152162222623127121212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بلـــــــه!
    میتونم منظورتون رو از زیبایی درون بپرسم
    زیبایی که چه از بیرون و چه از درون ps3 برتره

رزولوشن که بازم ps3 از بعضی مدل های 360 برتره
    مگه مدل های 360 از نظر کیفیت با هم فرق دارن؟؟؟!!!

اما shadering و نور پردازی در 360 بهتره
    اما shadering و نور پردازی در 360 بهتره

اینو میتونی برام توضیح بدی یعنی چی؟
    آخه من اطلاعاتم خیلی کمه!!!

در کل اگه بودجه ی بالایی داری و می تونی بازی زیاد بخری ps3 یهتره
    اینو قبول دارم...

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

میتونم منظورتون رو از زیبایی درون بپرسم
    من خودم 360 دارم.توی کنسول 360 اجزا به زور چپونده شدن یعنی جای زیادی برای عبور هوا وجود نداره.
    مگه مدل های 360 از نظر کیفیت با هم فرق دارن؟؟؟!!!
    premium و elite رزولوشن 1080 p پخش می کنن.ولی core نه.
    اینو میتونی برام توضیح بدی یعنی چی؟
    آخه من اطلاعاتم خیلی کمه!!!
    این بحثا در بازی خیلی مشهود نیستن همونطور که گفتم .(shadering بحث تخصصیه در حوصله این تاپیک نمی گنجه)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب ممکنه کم بتونیم بازی پی اس 3 بگیریم ولی قبول کنید بازی های خیلی توپی داره که پاش بشنیید و حتما هم تمومش بکنید واقعا لذت خواهید برد !! در 1من هم پیشنهاد میکنم همیشه بازی های انحصاری رو بخرید یعنی باید همین کارو بکنید تا لذت ببرید و ضرر نکنید !!!

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من خودم 360 دارم.توی کنسول 360 اجزا به زور چپونده شدن یعنی جای زیادی برای عبور هوا وجود نداره.

شما یه دفعه 360 رو باز کنید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزنید

premium و elite رزولوشن 1080 p پخش می کنن.ولی core نه.

کی این حرف رو به شما زده؟در ضمن کور هم یه 1 سال و خورده ای هست که دیگه تولید نمیشه و ارکد جاش رو گرفته!!!!

این بحثا در بازی خیلی مشهود نیستن همونطور که گفتم .(shadering بحث تخصصیه در حوصله این تاپیک نمی گنجه)

میتونید بیاید در پروفایلم و برام توضیح بدید...منتظرم

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خوب ممکنه کم بتونیم بازی پی اس 3 بگیریم ولی قبول کنید بازی های خیلی توپی داره که پاش بشنیید و حتما هم تمومش بکنید واقعا لذت خواهید برد !! در 1من هم پیشنهاد میکنم همیشه بازی های انحصاری رو بخرید یعنی باید همین کارو بکنید تا لذت ببرید و ضرر نکنید !!!
    من که گفتم:
    اگه مثل من نمی تونی دوسه ماه رو حداکثر با دو سه تا بازی خوب سر وکله بزنی 360 بخر.
    شما یه دفعه 360 رو باز کنید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزنید
    کی این حرف رو به شما زده؟در ضمن کور هم یه 1 سال و خورده ای هست که دیگه تولید نمیشه و ارکد جاش رو گرفته!!!!
    تو تاپیک 360 مطرح کن.
    بهتره بی خیال این بحث بشیم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

یه چیزیم درباره Shader که اخرین مرحله عمل رندرینگ تصاویر در کنسول هست رو براتون میگم خیلی مختصر:

Raster Operations Pipeline :

این واحد اخرین قسمت برای رندر یک محصول 3D (سه بعدی) هست. Pixel Pipline اطلاعات مربوط به Pixel و Texel را دریافت کرده و با عملیات ماتریس انها را به پیکسلی که قرار است روی مانیتور نمایش داده شود تبدیل می کند.هرROP مانند یک کارگر عمل میکند که بافر ذخیره شده در رم را گرفته و عملیاتی روی ان انجام می دهد. توجه داشته باشید که تعداد ROP ها و Pixel Shader و Texture Unti شاید در بعضی GPU ها با هم برابر نباشند اما انها طوری عمل می کنند که انگار تعداد شان با هم برابر است برای مثال این اعداد در PS3 برابر:
    ROP :16 - Vertex Shader :8 - Pixel Shader : 24
    و این اعداد در xbox360 برابر :

ROP :16 - Vertex Shader :8 - Pixel Shader : 48

خوب همونطور که میبینید 360 در این قسمت خیلی بهتر عمل کرده و همین باعث میشود که ضلع ها و روشنایی بازی و ... در 360 خیلی بهتر باشه !!!

...............
    نکته مشترک در جی پی یو::
    حالت 4X فیلتر Multisampling Anti Aliasing در هر رو جی پی یو مشترک و یکی هستند !!! و Vertex Shader انها 8 عدد می باشد یعنی هر دوشون !!!

هر دو GPU ازDirectX 9 و 10 پشتیبانی کامل می کنند و عرضه Crysis بر روی این دو کنسول به خاطر همین امر می باشد.XBOX360 از دو گروه زیر مجموعه DirectX به نام هایUnifeid Shader وGeometry Shader پشتیبانی کامل می کند همین امر باعث شده تا بازی های اختصاصی این کنسول مانند Alan Wake از روشنایی و نور پردازی پیچیده ایی استفاده کنند و بازی ها رویXBOX360 دارای روشنایی بیشتری هستند ... یکی از دلایلشم در بالا خدمتتون گفتم !!!
    البته نگفتیم گرافیک گفتیم روشنایی تصاویر !!!
    .................................................. ................
    خوب هر دوتاشون عالی هستن ولی در کل جی پی یو در پی اس3 قوی تر هست .
    .................................................. ................
    با تشکر ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب یه نکته دیگه هم بگم که باید جدا از اون باشه :
    به صورت کلی در 360 نورپردازی و روشنایی از پی اس3 قوی تر هست و نمونه اون رو در آلن ویک میتونیم ببینیم !!
    اما RSX پی اس 3 که مشناسیدش دیگه ؟ اون شیدر ها و تصاویر 6 ضلعی بیشتری رو نسبیت به 360 نشون بده به دلیل 7 عدد spe مجزا از همی که در پی اس3 وجود دارد !!!(همونطور که میدونید در این نسل غیر از وی تصاویر 6 ضلعی طراحی میشن که نسبت به مثلثی شکل و مربع شکل فوق العاده بهتر هستند !!)
    در کل همین عامل باعث میشه که پی اس3 توانایی اجرای بازی های بسیار سنگینی رو داشته باشه و طراحی محیط و همچنین طراحی چهره ها و کاراکتر های بازی خیلی طبیعی و فوق العاده بشه و در کل گرافیک فوق العاده خوبی رو نسبت به 360 نشون بده !!!
    یکی دیگه از دلایل برتری پی اس3 در این مورد پردازنده cell هست ............

اینم عکسی که برتری پی اس3 رو در پردازش شیدر ها نشون میده :

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ... من 1 سال پیش تو یه مغازه تو قزوین پرسیدم بازی پلی 3 چنده میفروشه گفت 3 هزار تومن . پس شما ها چی میگی 30 – 40 هزار تومنه – کسی تو قزوین نمیدونه چنده قیمت بازی هاش (ps3
    یه سوال این بازی واسه پلی 3 ساخته شده – wwe raw vs. smackdown 2009 ؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خيلي ببخشيدا ولي وقتي مي بينم همه مهندس سخت افزار و نرم افزار شدن اعصابم خورد مي شه !!! حالا مثلا شما يه ضلع كمتر يا بيشتر يا يه پيكسل نور بيشتر يا كمتر رو مي بينيد كه اينقدر از خودتون و يه مشت سايت بيكار نظريه مي دين !! منظورم با فرد خاصي نبود كلي گفتم به كسي بر نخوره !

سلام ... من 1 سال پیش تو یه مغازه تو قزوین پرسیدم بازی پلی 3 چنده میفروشه گفت 3 هزار تومن . پس شما ها چی میگی 30 – 40 هزار تومنه – کسی تو قزوین نمیدونه چنده قیمت بازی هاش (ps3)؟
    فكر كنم يارو مي خواسته بذارتت سر كار يا تو باغ نبوده !!!

11. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

سلام ... من 1 سال پیش تو یه مغازه تو قزوین پرسیدم بازی پلی 3 چنده میفروشه گفت 3 هزار تومن . پس شما ها چی میگی 30 – 40 هزار تومنه – کسی تو قزوین نمیدونه چنده قیمت بازی هاش (ps3
    طرف بوده.منظورش بازی ps2 بوده.بازی ps3 جدیدا و یا انحصاری ها مثل killzone 2 هشتاد یا نود هزار تومنن.
    یه سوال این بازی واسه پلی 3 ساخته شده – wwe raw vs. smackdown 2009
    موجوده حدود 50 تومن.
    خيلي ببخشيدا ولي وقتي مي بينم همه مهندس سخت افزار و نرم افزار شدن اعصابم خورد مي شه !!! حالا مثلا شما يه ضلع كمتر يا بيشتر يا يه پيكسل نور بيشتر يا كمتر رو مي بينيد كه اينقدر از خودتون و يه مشت سايت بيكار نظريه مي دين !! منظورم با فرد خاصي نبود كلي گفتم به كسي بر نخوره !
    این سایت برای اطلاع رسانی هستش و همه اندازه ی هم نمی دونن پس اگه کسی که اطلاعاتی داره بیاد توضیح بده افراد کم اطلاع مثل من مطلع می شن.
    Last edited by amin 2010; 12-07-2009 at 19:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •