کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یادت باشه که برای ساعت فرمت سلول را به برای زمان و یا تاریخ دلخواه تغییر بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یادت باشه که برای ساعت فرمت سلول را به برای زمان و یا تاریخ دلخواه تغییر بده
با سلام به دوستان عزیز
جدول پایین میخوام به صورتی باشه که با کلیک کردن روی خونه های ستون تاریخ ، تاریخ اون روز درج بشه و همچنین در ستون"سایز لوله" اگه عدد زیر مقدار 10 تایپ بشه در ستون "Points" عدد 3 درج بشه و همچنین به ترتیب زیر
if 0<pipe size<10 points=3
if 10<pipe size<24 points=6
if 24<pipe size<36 points=9
if pipe size >36 points=12
به نظر دوستان با اکسل 2007 امکانش هست که این کار رو انجام داد؟
از راهنمایی و کمک دوستان صمیمانه تشکر می کنم
پاینده و کامیاب باشید.
با سلام خدمت سروران عزیز.
من یه فایل اکسل برای مدیریت مالی یک مغازه کوچک درست کردم که 5 تا Worksheet داره. یه Worksheet هم به عنوان راهنما درست کردم که با Hyperlink مکان نما رو ببره به محل مورد نظر.
مشکلی که دارم اینه : من می خوام این Hyperlink ها طوری تعریف بشن که مکان نما رو ببرن به آخرین سلول خالی یک ستون مشخص. تو یه فروم خارجی به یه همچین ترکیبی برخوردم :
=HYPERLINK("#"&CELL("address",OFFSET(sheet1!C1,COU NTA(sheet1!J:J),0,1,1)),
"CLICKME")
ولی نمی دونم دقیقا چه جوری باید به کارش ببرم. از اساتیدعزیز می خوام که لطف کنن و راهنمایی کنن.
پیشاپیش ممنونم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوال داشتم
من گاهی از فرمولهای Match - Look up - v look up, H Look up تصادفاً استفاده کردم و تا حدی کارمو پیش بردم مثلاً تو فایلی که میخواستم معادل تاریخ میلادی یک تاریخ شمسی وارد شده از شیت دیگری جستجو شده و مقدارش تو شیت جا ری نمایش داده شود اما؛
فرق درست این فر مولها رو دقیقاً نمی دونم و همینطور کاربردشون رو ....
الان یک فایل برای صادران دارم که دو تا شیت داره فرض کنیم " شیت 1" و " شیت 2"
شیت 1 سه تا ستون داره " ماه سفارش کالا" " کشور مقصد" و "مقدار فروش"
شیت 2 قراره از مقادیر شیت 1 اطلاعاتو بخونه . تو این شیت کشور ها که کلاً 5 تا هستندتو ستون اول هستند و ماهها تو ردیف اول که بصورت ردیفییه نه ستونی
حالا میخوام مقادیر فروش هر کشور در هر ماه از شیت 1 جستجو شده و در محل مربوط بخود در شیت 2 برگردانده شود.
نمی دونم تونستم توضیح بدم یا نه ولی این نوع جستجو هم ردیفیه هم ستونی
میشه لطفاً راهنماییم کنید ممنونم خیلی گیر گردم کلافم کر ده
یک سوال دیگه در مورد Chart
1) میشه برای شیت 1 یک Chart کشید که محور افقی ماهها رو نمایش بده و محور عمودی مقادیر فروش رو نمایش بده و نیز کادر راهنما کشورها رو با رنگهای مختلف نشون بده یعنی سه تا متغیر داریم که میخواهیم تو یک Chart نشون بده .
فکر کنم تومار شد ببخشید.
براي اينكه بشه جملات تكراري پيدا كرد بايد چيكاركنم؟
برای یافتن تکراری ها:
برای حذف تکراری هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا به پست 2113 هم جواب بدید. ممنونم.
اساتید محترم و عزیز .
سوالی داشتم از خدمت شما .
من یک بانک اطلاعاتی دارم که در یک فایل جداست . که به این صورت هست : مثلا( apple : سیب ) . یعنی به صورت دو نقطه جدا شده است .
خوب اصل مطلب اینکه . چطور در برنامه اکسل می شه دستوری داد یا کاری کرد که وقتی ما در یک تکس باکس مثلا کلمه " سیب " را نوشت از آن بانک اطلاعاتی فراخوانی بشه و کلمه apple اتوماتیک در خانه ها نوشته بشه؟
با سلام
آیا میشه در اکسل ، اطلاعات مربوط به یک سلول رو وارد کنیم مثلا کد ملی شخص رو و از محدوده مورد نظر سایر اطلاعات اون سطر رو برگردونه مثل نام و نام خانوادگی و سال تولد و...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)