وقت چاپش رو نمیدونم
فقط میدونم هنوز موقش نیست
دلیلشم اینکه جامعه ظرفیتش رو نداره!
در مورد این موجودات هم باید بگم کتاب هنوز کامل نیست ولی فکر میکنم این موجودات رو هم توضیح بده
نظر خودم اینکه این موجودات شبیه خودمون هستن
فرق زیادی نداریم
الکترون همه جای جهان هستی الکترونه
.gif)
سلام
جهت اطلاعتون میگم که کتاب هفت(هنوز چاپ نشده ولی من بهش دسترسی دارم)برای مثال خدا رو میاد کاملآ
علمی و عقلانی و منطقی اثبات میکنه
آقای MasteGeek تحویل بگیرید! دیدید ایشون تونستن خدا رو فیزیکی با کتابشون ثابت کنن! .gif)
حالا هی من و شما خودمون رو بزنیم به در و دیوار که خدا رو نمیشه با علم فیزیک تجزیه تحلیل کرد... غافل از این که عده ای موفق شدند گویا!
حالا این کتاب بر قلب کی نازل شده رفیق؟ یعنی کی نوشته اینها رو؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
یه مثال فرومی!
یه Admin چه نیازی هست به کاربر عادی توضیح بده که چرا Admin هست؟
همین که میگه هستم کافیه ...
مگر این که کسی باشه که به اصطلاح "فی قلوبهم مرض" باشه که بخواد همه چیز رو به چالش بکشه ...
برای کسی که واقعا دنبال حقیقت باشه در هر چیزی یه نشونه ای هست لزوی به ذکر در کتاب نداره ...
به قول آقا نجفی قوچانی :
مثل اینه که دستتو بگیری رو آتیش و بگی سوخت!
بعد بهت بگن چرا میگی دستم سوخت؟
و جوابش این است که مگر کوری؟! D: و نمیبینی که دستم روی آتیشه ...
این حرفایی که زدم به هیچ وجه به مذهب ربط نداره.
صحبت اعتقاد هست ... من خودم هم آدم معتقدی نیستم! .gif)
نمیدونم منظورت من بودم یا کس دیگه ای .. گفتم بالاتر از قرآن در این زمینه های علمی به نظر بنده وجود داره
توهینه ؟ این میشه
افراطی بودن که با من سازگار نیست ...
معلومه که با تو بودم دیگه! D:
شما نظرت رو برای خودت نگه دار و ما هم نظرمون رو برای خودمون و همین طور بقیه برای خودشون ...
چه نیازی به نشر اون هست؟ خدا رو شکر همه آدم هایی هستیم که بد و خوب رو تمیز میدیم از هم.
دیگه خودمون میدونیم از فلان کتاب بالاتر هست یا نه ... چون نتیجه ای نداره!
هر قدر همه شما حرف بزنی و بقیه حرف بزنن آخرش من یکی که میگم : که چی؟! من اصلا هیچ بنی بشری رو غیر خودم قبول ندارم و دیکتاتوری خودم رو دارم! خلاص! D:
بحث الکی رو خودت پیش آوردی با بالا پایین کردن کتاب ها ...
بله منم تصدیق میکنم که نتیجه ای نداره ،
شما هم نظراتت رو در مورد قرآن اینجا نشر نده چون کار به بحث های مذهبی میکشه ... و خلاف قوانین.
با تمام احترام به تمام اعتقادات تک تک دوستان.
به خصوص شما Gilopa ی محترم.