تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2119 از 2606 اولاول ... 11191619201920692109211521162117211821192120212121222123212921692219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,181 به 21,190 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

به من در مورد 512x4 گفتند میشه 128. فکر کنم برای همه سرویسها میشه 128.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

.................

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان فرق این دو سروریس چیه ؟ کسی میدونه یکی نوشته بین الملل و یکی بین الملل ننوشته . یعنی کلا بین الملله هر ماه 160 گیگ سرعت دو مگ ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    منظور از 160 و 240 گیگ حجم ترافیک داخلی است. مثلا 1 گیگ داخلی مصرف کنید 160 میشه 159 گیگ

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا این جریانش چیه؟
    حجم من 240 گیگ هست که 60 گیگش بین الملل هست. از یه طرف وقتی میرم توی بخش حجم مصرفی و از 14 مرداد تا امروز رو حساب میکنه، میگه شما 43 گیگ مصرف کردی. حجم رو هم به روز نشون میده و مثلاً امروز که 3 گیگ و خورده ای مصرف کردم، توی جدول نوشته.

از طرف دیگه توی بخش ترافیک باقیمانده مینویسه 180 گیگ.

الآن کدومش درسته؟ همین ترافیک مصرفی رو در نظر بگیرم، یعنی 18 گیگ ترافیک بین الملل برام مونده؟ پس اون 180 گیگ چطوری محاسبه شده؟ چون معنیش این هست که 60 گیگ مصرف داشتم در حالی که توی این جدول میگه 43 گیگ مصرف کردم.

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان لیست سایت های که در مخابرات به صورت ترافیک داخلی حساب میشن رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟!
    trainbit
    upera
    سافت98
    دانلودها

اینا تو مخابرات ترافیک داخلی محسوب میشن ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کلا بخش گزارش مصرف مخابرات ایراد داره فعلا
    ایرادات من تا الان:

۱.از اول شهریور دیگه تفکیک اینترنت داخلی و بین الملل رو ندارم و هرچی از سایت های داخلی دانلود میکنم برام بین الملل حساب میکنه و همچنان جلوی ترافیک داخلی نوشته ۰ صفر

۲. میخواهم انتخاب کنم از اول شهریور تا ۱۳ شهریور چقدر حجم مصرف کردم خودش میزنه از ۷ شهریور تا ۱۳ شهریور انقدر استفاده کردی.از اول شهریور رو نمیاره

۳.در ۲۴ ساعت ۲۰ بار قطعی اینترنت دارم یا ۴۰ یا ۶۰ دقیقه یک بار
    همه ایرادات رو زنگ زدم پشتیبانی ۲۰۲۰ میگن ایراد از ما هست خیلی ها شکایت کردن فعلا منتظر باشید

نکته بعد سرعت من روی ۸ مگابیت هست ولی سرعت دانلود از ۸۵۰ کیلو بایت بیشتر نمیشه و خبری از سرعت ۱ مگابایت نیست.
    سرویس غزال گرفتم یک ساله سرعت ۲ مگ که ۴ برابر حساب میشود ماهانه ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی.پس پرداخت

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا این جریانش چیه؟
    حجم من 240 گیگ هست که 60 گیگش بین الملل هست. از یه طرف وقتی میرم توی بخش حجم مصرفی و از 14 مرداد تا امروز رو حساب میکنه، میگه شما 43 گیگ مصرف کردی. حجم رو هم به روز نشون میده و مثلاً امروز که 3 گیگ و خورده ای مصرف کردم، توی جدول نوشته.

از طرف دیگه توی بخش ترافیک باقیمانده مینویسه 180 گیگ.

الآن کدومش درسته؟ همین ترافیک مصرفی رو در نظر بگیرم، یعنی 18 گیگ ترافیک بین الملل برام مونده؟ پس اون 180 گیگ چطوری محاسبه شده؟ چون معنیش این هست که 60 گیگ مصرف داشتم در حالی که توی این جدول میگه 43 گیگ مصرف کردم.
    شما اول هر ماه تا آخر هر ماه رو ببین برات چقدر میاره بزن گزارش مصرف اول مرداد تا آخر مرداد ببین چقدر استفاده کردی.برای مرداد سهمیه شما ۶۰ گیگ بین الملل بوده.حالا از اول شهریور مجدد تا ۳۱ شهریور ۶۰ گیگ بین الملل سهمیه داری یا ۲۴۰ گیگ داخلی استفاده کنید.البته اگه نرم افزار شما مثل من ایراد نداشته باشه.حتما پیشنهاد میکنم یک شکایت به ۲۰۲۰ بکنید

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

8. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینترنت مخابرات تهران فردا مختل می‌شود

ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مخابرات منطقه تهران در روز پنجشبنه ۱۵ شهریور ماه دچار اختلال می‌شود.

روابط عمومی مخابرات منطقه تهران اعلام کرد که با اجرای عملیات Down Time در ارتباطات بین الملل، ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مشتریان مخابرات منطقه تهران در روز پنجشنبه 15 شهریور بین ساعت 1:30 الی 8:30 با اختلال همراه است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من منطقه ۱ تهران هستم و نمیتونم سرعت ۲ مگ بیشتر داشته باشم (از شاتل دارم) علت هم نویز بالاست و مدام قطعی خواهم داشت.

از طریق شرکت و متخصص هم بررسی و تست کردیم واضح بود مشکل از ساختمان نیست و از سر خط هم نویز به همون افتضاحیه، به من گفتن نتیجه اینکه بستر مخابراتی عامل نویز هست، یعنی فاصله‌ی بین مرکز مخابراتی تا باکس ساختمان جاییش عامل اشکال و ایجاد نویز هست.

الان هیچکس نه شرکت نه مانور مخابرات مشکل رو بهده نگرفتن، من از کی باید درخاست کنم بررسی و حل کنن؟ واقعا مسخرس که برای همین سرعت ۲ هم مشکل دارم. خواهشا راهنمایی کنید به کجا باید اعتراض یا درخواست بررسی کنم ممنون

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

سلام دوستان
    سرویس 4 مگ گرفتم, فایل که میزارم دانلود شه(چه از آپارات یا سایت دیگه) پنج ثانیه اول سرعت رو همون 520 ولی بعدش نزول میکنه به 230
    زنگم زدم گفتم مودم رو ریست کردن گفتن اوکی از سمت ما
    اینم بخش مودم
    مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •