تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2119 از 4105 اولاول ... 1119161920192069210921152116211721182119212021212122212321292169221926193119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,181 به 21,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام من تا شهریور معافم اگر الان برا معافیت پزشکی اقدام کنم و قبول نکنن باید حتما برم سربازی؟؟ یا میتونم تا شهریور صبر کنم؟

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

دیروزم برگه اعزامم امد، تاریخ اعزام اول اردیبهشت و کد نیروی انتظامی مرکز آموزش جهرم خورده!! اما میتونم کد رو ​​به 01 ارتش(آموزشی تهران) تغییر بدم.
    ببخشید ولی یه سوال واسم پیش اومد،
    مگه میشه بعد از مشخص شدن کد آموزشی ، اونو تغییر داد؟؟؟!!!

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تو این مملکت با پارتی همه کار میشه انجام داد

تغییر کد که چیزی نیست

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا روز اعزام میشه کد رو تغییر داد
    البته با بند پ

یگان هم که دیگه دست فرمانده پادگانه
    فقط دوره کد ها از تهران میاد، بخوای دوره کد نخوری باید توی نظام وظیفه پایتخت بند پ ارائه بدی.

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان برای تمدید باید عذر پزشکی داشت حتما؟ من به یه دلیلی اگه بخواک تمدید کنم باید چکار کنم ؟ خب آخع عذر پزشکی ندارم. دوستان اگه راهکاری در این زمینه دارن ارائه بدن. مثلا میشه رفت دکتر همینطوری گواهی گرفت و برد بهداری ناجا تاییدش کرد؟
    اطلاعات کامل در مورد تمدید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدرک کارشناسی شیمی دارم و در تاریخ 20/10/92 فارغ التحصیل شدم.و همچنین مجرد
    درجه ی چشمام با احتساب استیگمات 9.5 هستش(مربوط به پاییز سال پیش) ،و هر سال تقریبا 1 تا 2 درجه ضعیف تر میشن، منتها چون به تدریس علاقه داشتم بهمن ماه دفترچه فرستادم و در آموزش پرورش برای سرباز معلمی ثبت نام کردم اما چون ظرفیت هاشون 1/3 شده بود و امتیاز منم کم بود نهایتا رد شدم
    دیروزم برگه اعزامم امد، تاریخ اعزام اول اردیبهشت و کد نیروی انتظامی مرکز آموزش جهرم خورده!! اما میتونم کد رو ​​به 01 ارتش(آموزشی تهران) تغییر بدم.
    با توچه با این توضیحات میخواستم بدونم میتونم از سربازی معاف بشم یا نه؟ اگه آره به چه صورت؟ و اگه نه بین ارتش و نیرو انتظامی کدوم بهتره؟
    و اینکه اصلا معافیت پزشکی خوبه یا بد؟؟!!!؟

واقعا موندم چیکار کنم؟
    ممنون میشم از راهنماییتون

آقا خواهشا منو راهنمایی کنید
    کدوم بهتره؟
    معافیت؟ارتش؟؟نیرو انتظامی؟؟؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اول عید رو تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی داشته باشید

از اون تاریخی که نبودم همه پستارو خوندم و شاید به یکی دوتا از قدیمیا جواب داده باشم ولی شاید به درد همه بخوره

مطمئن باش که بسیج رو 100% برمیادارن . حتی بعضی از کسری پزشکی ها رو هم برمیدارن .

تنها کسری که بمونه متعلق به فرزندان جانباز و ایثار گر باشه .
    کسری بسیج به هیچ عنوان برداشته نمیشه دلیلش هم اینه که با برداشته شدن این کسری 70% یا بیشتر از نیروهای جوان بسیج کم میشه

پزشکی هم کسری نداره !

فقط همون زمان که خدمت شد 21 ماه خیلی از معافیت های پزشکی رو به معاف از رزمی تبدیل کردن.

دوستان معافی پزشکی چطوراست واس کار میگن معافی پزشکی داشته باشی واس کار یا استخدام

به مشکل میخوری درسته یا خیر چون من کف دستم خیلی عرق می کنه احتملا معاف بشم

معاف پزشکی خوبه یا نـــه ؟؟؟؟
    معافتی که شما میخوای پیگیرش بشی زیاد مشکل ساز نیست . منظورم اینه که بعضی افراد معافیت هایی شاملشون میشه که گاهی برای گرفتن گواهینامه یا گرفتن مدارکی مثل این دچار مشکل میشن.

موقع استخدام شدن هم حتما مشکل ساز میشه که البته به جایی که میخوایید استخدام شید بستگی داره.

مثلا: اخیرا ارتش آگهی استخدام زده بود و توش تاکید کرده بود که گزینش افراد دارای معافیت پزشکی مجاز نیست و استخدام شامل این افراد نمیشه.

دوستان این کارت پایین خدمت دقیقا چند روز بعد اتمام خدمت میاد ؟ من که 1/1/93 بودم به نظرتون کی برسه کارتم ؟ می خوام برای گذرنامه اقدام کنم و کارت نیاز هستش .
    بعد از اینکه پادگان محل خدمت مدارک شما رو بده نظام وظیفه حداکثر 10 روز کاری طول میکشه کارت برسه دستت.

برا من 40 روز طول کشید . که بعد از پیگیری مشخص شد که 33 روز بعد از پایان خدمتم پادگان مدارکم رو داده نظام وظیفه و همونطور که نظام وظیفه بهم گفت بعد از 7 روز کارت اومد در خونه و برای هم خدمتیام هم به فاصله 2 یا 3 روز بعد از من اومد.

درود
    بچه ها این کسانی که مثلا از سپاه یا ارتش ی جایی پذیرش میگیرند چطوریه؟
    وقتی میخواهی بری اموزشی که خود آدم تعین نمیکنه سپاه بیوفته یا نیروی انتظامی پس چطوریه؟
    اخه هر جا اموزشی بری بقیه خدمت هم همون ارگان ادامه میدی
    یعنی برگه پذیرش رو باید بدی پلیس +10؟
    علی کسپر عزیز توضیح داد و من یه مقدار تکمیلش میکنم : شما باید اول دفترچه رو پست کنی و بعد از اومدن برگ سبزت حداقل 2 ماه باید تا تاریخ اعزام فرصت داشته باشی تا بتونی جایی که میخوای پذیرش بگیری.

اگه آشنایی که تو سپاه استخدام هست هم داشته باشی فقط کافیه که برگ سبز و بسیجت رو بهش بدی تا برات پذیرش بگیره یعنی این شرایطی هست که سپاه برای پرسنلش گذاشته و به نحوی اون شخص ضامن شما میشه تا شما تو سپاه خدمت کنی و برای ارتش و

ناجا و ... هم همین شرایط باید باشه ولی از سپاه مطمئنم.

سلام من تا شهریور معافم اگر الان برا معافیت پزشکی اقدام کنم و قبول نکنن باید حتما برم سربازی؟؟ یا میتونم تا شهریور صبر کنم؟
    اگه قبول نکنن مستقیم باید بری خدمت ولی چون تا پایان دوره فراق از تحصیلت هنوز چند ماه مونده شاید همون ماهی که بگی اعزامت کنن. ( البته انشاالله معافت میکنن )

هرچی زودتر بری پیگیری کنی بهتره . شاید قوانین عوض بشه چون شایعاتی شنیده میشه.

اون موقع که من رفتم خدمت اینقدر سرباز زیاد بود که چنتا از دوستام تاریخ اعزامشون 1 سال بعد از پست کردن دفترچه بود و اون موقع همون ماهی که متولد شده بودی اعزامت میکردن

8. 4 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه معافیت پزشکی رد بشه، خود به خود وضعیت مشمولیت رو "مشمول" میزنه

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من ساکن شهرستان هستم میشه از تهران اعزام شد؟ و سوال دیگم اینه که ارتش از نظروضعیت خدمت چطوره؟

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من ساکن شهرستان هستم میشه از تهران اعزام شد؟ و سوال دیگم اینه که ارتش از نظروضعیت خدمت چطوره؟
    موقع ارسال دفترچه آدرس هر شهری رو که داده باشی (حتما باید از پلیس +10 همون شهر ارسال کنی)، از همون استان اعزام میشی.

نزاجا برای دانشگاهیان بهتره
    معمولا از 8 تا 14 (بعضا 16) خدمت میکنی و بعدش آزادی
    (مونده به پادگانی که توش خدمت میکنی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •