سلام
من تو IDM روی 13:50 تنظیم کرده ام و تیک hang up modem رو هم زده ام، تا حالا یکبار هم نشده که ازم حجم کم کنه
دیگه ابتدا و انتهای کار یک دقیقه رو بی خیال بشید و با خیال راحت بدونید که ازتون حجم کم نمیشه
سلام
من تو IDM روی 13:50 تنظیم کرده ام و تیک hang up modem رو هم زده ام، تا حالا یکبار هم نشده که ازم حجم کم کنه
دیگه ابتدا و انتهای کار یک دقیقه رو بی خیال بشید و با خیال راحت بدونید که ازتون حجم کم نمیشه
اگه تونستی ساعت پارس گیر بیاری بما هم بگو.منم همیشه کلی میره توی پاچم .بنظر میاد ساعت پارس مشکل داره و دقیق نیست و تغییر ::میکنه.اگه ساعت 7:15 دیسکانکت کنم ساعت 7:16 خرده ای نشون میده.جلل خالق![]()
Last edited by ehsan224224; 04-01-2013 at 17:47.
نه ساعت 1:50 دقیقه که یه وقت کم نکنه ازتون ...
آره باید چتد دقیقه آخر رو بیخیل بشی که اینطور بهت نشه ... به خصوص چند دقیقه آخر چون چند دقیقه اول مشکلی نداره ! این گزینه Hang up کارش چیه ؟ مودم رو روشن میکنه ؟!سلام
آره نامردااگه تونستی ساعت پارس گیر بیاری بما هم بگو.منم همیشه کلی میره توی پاچم .بنظر میاد ساعت پارس مشکل داره و دقیق نیست و تغییر ::میکنه.اگه ساعت 7:15 دیسکانکت کنم ساعت 7:16 خرده ای نشون میده.جلل خالق![]()
![]()
دوستان ساعت پارس دقیقا با time.ir یکی هستش
اگه مودم بریدج باشه دقیقا با این ساعت عمل میکنه
ولی اگه مودم اتوکانکنت باشه حدودا یه دقیقه اختلاف داره و جلوتره
اونم برا اینکه مک آدرس مودم رو از لیست کانکت ها پاک کنه
ولی در حالته بریدج این کار صورت نمیگیره و سر ساعت دیسکانکت میشه
من الان یک ساله که با این ساعت کار میکنم و همیشه درست بوده
یکی دوبار درحده 2-3 ثانیه عقب جلو بوده
تنظیم ساعت که کاری نداره یکبار دیسکانکت بشید و ساعت دقیق دیسکانکت شدنتون رو یاداشت کنید بعد به گزارش کارکرد مراجعه کنید و ساعت دیسکانکت شدنتون رو اونجا هم یاداشت کنید اختلافش رو کم یا زیاد کنید
سلام
من اینتر نت مخابرات اصفهان داشتم که به خاطر نداشتن دانلود شبانه رایگان اومدم به پارس آنلاین. الان 2 شبه که سرعت دانلودم رو 20 کیلو بایت هست. می خواستم ببینم همه این مشکلو دارید یا واسه من این جوریه
ممنون
بچه ها معمولا بعد تحویل مدارک چند روزه adslوصل میشه؟
واسه من یک هفته طول کشید
آقا این پینگ آشغال پارس آفلاین دهنه مارو داره سرویس میکنه!
تو رو خدا این پینگو درست کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)