چیکار میتونن بکنن؟ سیم خط تلفنتو که نمیتونن عوض کنن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چیکار میتونن بکنن؟ سیم خط تلفنتو که نمیتونن عوض کنن
مثلن میتونن سیمی که مخابرات به خونه میاره رو عوض کنن شاید اون کهنه شده باشه چون به نظرتون غیر عادی نیست با این فاصله کم خط من اینحوری باشه البته خط های این محله کلن اینجوری هستن
دوست عزیز به این راحتیا هم نیس اولا کل یه منطقه یه جا عوض می شه و اینطور نیست که بیان و فقط سیم کشی خونه شما رو عوض کنن. دوما کلی هزینه داره و عمری که سیم ها برا اساس این هزینه براشون تعریف می شه باید تموم بشه بعد این که عمر سیم های مسی منطقه شما سر رسید اون وقت هست که تعویض می شه اونم نه با سیم مسی جدید که با فیبر. منطقه ی خود ما هم با همین مشکل رو به بر هست و تو لیست فیبر کشی هست اما کی این کارو بکنن خدا می دونه![]()
اقا من از یجا کر..و خریدم ولی کار نمی کنه با نت مخابرات!!!پشتیبانی هم که نداره!!اگه ماله شما کار می کنه لینک سایت رو برام بفرسته لازمش دارم
Last edited by humanaga; 25-10-2014 at 21:28.
یکسوال اقای نماینده برای استفاده از وایرلس باید کارت شبکه بیسیم داشته باشم دیگه نیاز به خط تلفن نیست به نظرتون اونوقت وضعیتم بهتر نمیشه
3-4 روزی می شه پینگ مخابرات بد جوری رفته بالا همه اینطوری شدن یا فقط خودم هستم؟
نه دوست عزیز اون وایکمسه که بدون تلفن هست برای adsl در هر صورت باید خط تلفن داشته باشی
کسی یه فیل...شکن نداره که با نت مخابرات سازگار باشه؟
اخر سرور دو نقطه 7080 اضافه کنین درست میشه اگه نشد سایت zebravpn من وی پی ان دارم سرویس pptp ایش عالیه
سلام اقای نماینده من الان تا 9.1 1 ماهو نیم اینترنت استفاده کردم رو قبض تلفن پول 1 ماه و نیم میاد یا نه میشه بگید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)