سلام.من یه سوال دارم .
الان قیمت این باندل اسلیم 250 گیگ که همراه کینکت هست چند هست ؟؟؟
بعد اینکه اینا که خام هستن اگه -- بشن و با توجه به اینکه من هم توی ارومیه هستم چکار باید بکنم ؟
کسی اینجا از ارومیه هست منو راهنمایی کنه ؟
سلام.من یه سوال دارم .
الان قیمت این باندل اسلیم 250 گیگ که همراه کینکت هست چند هست ؟؟؟
بعد اینکه اینا که خام هستن اگه -- بشن و با توجه به اینکه من هم توی ارومیه هستم چکار باید بکنم ؟
کسی اینجا از ارومیه هست منو راهنمایی کنه ؟
شایدم حق با شما باشه بالاتر بره ولی من نمی خوام ریسک کنم
به خاطر توضیحت در مورد باندلم دمت گرم
راستی اگه من یه زمانی کینکت بگیرم باید بازی هاش اورجینال باشه دیگه یا نه؟
جای هست بشه بازی هاشو بگیری؟؟
دوست عزیز درسته گرمای کمتر و برق کمتری مصرف می کنه و به قول شما تکنولوژی اون بهتره
((((((ولی اینا همه اش سیاست های یک شرکته برای فروش بیشتر )))))))))
در مورد فنم بگم که خودتم اگه یک خورده اطلاعات کامپیوتری داشته باشی می تونی 2 تا فن غول براش بزاری!!!
usb زیادم که به کار نمیاد بازم می گم
اینا همه اش سیاست های یک شرکته برای فروش بیشتر
Last edited by hamed-akbarie; 30-01-2011 at 17:06.
سلام سلام سلام سلام ....
دوســـــــــتــــــــا ن عزیز ، من میخوام xbox بگیرم اما عین ... موندم چه مدلی!!!
آیا xbox SLIM خوبــــه؟؟؟؟؟؟؟Kinect رو ساپرت میکنه؟؟؟؟؟؟اصلا کپی خور هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی به سوالات من جواب بده و بگه کدوم اکسباکس از همه بهتره و کینکت رو ساپرت میکنه و خشگله و کپی خور هست!!!؟؟؟
ممنون
کینکت رو تمام 360 ها ساپورت میکنند ، ولی شما همون اسلیم بگیر - کپی خور هم هست .
یک سوال
اگر روی هارد یک X360 چندتا بازی آرکید باشه میشه هارد رو به یک x360 دیگه زد و آرکیدها رو بازی کرد؟
یعنی اسلیم از همه ی ایکسباکس ها بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟حتی از الیت؟؟؟؟
ممنون
تلوزيون خودش 1080i هست. اما روي ٧٢٠ هم امتحان كرده بودم جواب نداد.
يك چند دقيقه خوب كار ميكنه ولي بعدش به هم خوردن تصوير شروع ميشه و بعد تصوير كلا قطع ميشه.
چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد؟
درست ميشه كرد دستگاه رو ؟ كسي ميدونه هزينش چقدره ؟
الیت همون قدیمی هاست با این تفاوت که رنگش سیاهه و یک هارد بیشتر داره !
چیز خاصی نسبت به هم ندارند - اسلیم ها جدید تره .
بچه ها من یه خبر خیلی وقت پیشا خوندم مبتنی بر اینکه xbox 760 می خواد توسط ماکروسافت در اواخر سال 2012 وارد بازار بشه آیا درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترین کار اینه کنسول رو ببرین پیش یه تعمیرکار!
ولی لینک هایی رو که در زیر میزارم رو هم یه مطالعه کنین شاید مشکلتون حل شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزیز هنوز هیچ چیز از نسل بعدی کنسول MS منتشر نشده چه برسه به اسم و تاریخ عرضه اش !!
یه سری افراد بیکار توی نت میخوان جلب توجه کنن و این شایعات از بیخ و بن بی اساس رو پخش میکنن!
حتی اگه همین امسال هم به فرض مثال این کنسول عرضه بشه کسانی مثل منو شما قطعا این کنسول رو نمیخریم تا زمانی که قیمتش کاهش پیدا کنه و کپی خور بشه و بازیاش بشه 2000 تومن!!
پس جای هیچ گونه نگرانی نیست و اگه خبری از کنسول NG مایکروسافت بشه قطعا این تاپیک میره رو هوا !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)