من از سرویس Eco-128 استفاده میکنم! سرعت دانلودم از لینکهای مستقیم همیشه روی 60 تا 70 هست! ولی از سرور هایی مثه رپیدشیر تا 20 هم پایین میاد!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من از سرویس Eco-128 استفاده میکنم! سرعت دانلودم از لینکهای مستقیم همیشه روی 60 تا 70 هست! ولی از سرور هایی مثه رپیدشیر تا 20 هم پایین میاد!
شما عقل رو بیار ما به زور جورش میکنیم. اون سرعت میانگین سرعت کل کره هست. مگه مال ایران رو 0.60 Mb/sنزده؟ پس چرا سرویس 2 مگ هم داریم.
تا وقتی راضی به سرعتهای پایین باشید وضع همنینه که هست![]()
خوبه حالا قرمز كردم كلمه ها رو.خب 100 مگابيت شما هم قبول ولي ديگه نه 45 مگابايت!!!
الاً 10000 گيبايت بر ثانيه خب حرف من اينه چه ربطي به تاپيك شاتل داره؟
خب ديگه خوبه خودتون هم ميگيد ميانگين! منم گفتم چي؟ گفتم اكثراً روي كابل مسي هستن تا 24 مگابيت جواب ميده. منظورم اينه هنوز تعداد زيادي تو دنيا نيستن اين سرعت رو تجربه كردن كه ما افسوس بخوريم چرا تو ايران نيست.
خوشم مياد خودت خوب جواب خودت رو ميدي! اون 0.60 Mb/s ميشه 76 كيلوبايت بر ثانيه... اگه اين 76 كيلوبايت ميانگين هست پس چطور از حدود 25 درصد ضريب نفوظ اينترنت در كشور بيش از 20 درصد dialup هستن و سرعتشون 5 كيلوبايت هست؟!
به اون آمار توجه نكن. برادر من اروپا زندگي ميكنه كشور هاي مختلف هم رفته اين خبر ها هم نيست كه تو اون عكس بي ربط نشون داده ميشه.
ويرايش .........................
Last edited by Mahdi.p30; 25-06-2010 at 16:27.
چیه می خوای بگی بالای 100 مگ رو نمی دن به خونه؟ می خوای لینکش رو بگذارم دیگه ادعایی نمی کنی؟ وقتی طرف تا توی خونش فیبر کشیدن تا 1 Gbps هم بهش میدن.
شما یکم دقت کن ببین این پست رو در جواب چه سوالی زدم همینجوری نقل قول نگیر. ما هم نگفتیم همه جای اروپا معلومه بری تو یکی از روستاهای آلمان نمی تونی سرعت بالاتر از 16 مگ ببینی.
درسته مال فرانسه است...چون من با v/*p-n میرفتم سایت speedtest اینو میداد که جالب بود سرعت اروپا کجا و ایران کجا.
سلام
ما خیر سرمون سرویس ART 128 داریم :
![]()
با سلام
الان سرعت شما چطوره؟
اینجا سرعت وحشتناک پایینه حتی گوگل هم به زور باز میشه(اکو 128 شیراز)
برای منم همینجوره eco256 دارم...برو با idm دانلود کن قطعا باید با همون 60 تا70 میری!![]()
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)